Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

foxyone

Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Post by foxyone »

Deocamdata vad ca clujenii sunt napastuiti.Ca acolo nu sunt magazine GP si nici n-o sa fie curand probabil. Dar vad pe site la ei distribuitori ai lor in Cluj si Tg. Mures parca.
Daca nu stiati, am descoperti recent ca Ozkursan este facut cu camasi din otel. Sunteti curiosi?Va cumparati un magnet si un Ozkursan si postati dupa aia.
Stima.
the
foxyone.
Just

Post by Just »

tiger wrote:Ciudat totusi, multe blocaje(exgerat de multe :twisted: ). Totusi ceva mai detaliat daca se poate cum adica ''nu rearma'', se bloca cartusu' la ejectare sau nu percuta...?
Ejecta cartusul tras, doar ca mansonul ramanea deschis, nu rearma corect, era necesar sa armez manual....cu scuzele mele daca nu folosesc termenii corecti, fiind un profan in materie de arme.
Observ ca se vorbeste despre faptul ca aceste probleme ar putea disparea dupa un "rodaj" al armei si, concomitent, o curatire si ungere corespunzatoare. Intrebarea mea este: aceste lucruri se pot aplica si pentru Streamer? Oare un "rodaj" indelungat nu ii mareste riscul de a o face inutilizabila, avand in vedere ca nu vorbim de o arma din otel, ci de una din antimoniu care, cel putin teoretic, nu s-ar preta pentru o utilizare intensa in poligon? Si oare Balistolul (pe care l-am folosit pentru arma mea inainte de a merge in poligon) sau orice alt produs similar are vreun efect benefic si pentru piesele si componentele Streamer-ului (care nu prea sunt din otel) ?
tiger

Post by tiger »

Nu..., e clar ceva nu este in regula cu arma in sine, nu cu munitia. Din moment ce ejecteaza cartusul si "mansonul ramanea deschis, nu rearma corect, era necesar sa armez manual.... " asta inseamna ca ramane blocat nu deschis, deschis ramane doar dupa ce sa tras ultimul cartus din incarcator.
Parerea mea(si eu tot Streamer am) dute la mag. de unde l-ai cumparat si explica-le acolo ce si cum, ceva nu e in regula.
Are si ungerea rolul ei dar nu si in cazul asta, cel putin eu nu cred. De la balistol nu are nimic, e doar un fel de ulei.
Just

Post by Just »

tiger wrote:...
Are si ungerea rolul ei dar nu si in cazul asta, cel putin eu nu cred. De la balistol nu are nimic, e doar un fel de ulei.
Cand m-am referit la Balistol sau un alt produs similar, intrebarea era daca produsul respectiv are vreun efect benefic evident si pentru un pistol cu componente care nu sunt din otel. Nu ma gandeam ca ii va face rau pistolului, ci puneam doar problema daca utilizarea lui ajuta in mod real.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Just wrote:
tiger wrote:...
Cand m-am referit la Balistol sau un alt produs similar, intrebarea era daca produsul respectiv are vreun efect benefic evident si pentru un pistol cu componente care nu sunt din otel. Nu ma gandeam ca ii va face rau pistolului, ci puneam doar problema daca utilizarea lui ajuta in mod real.
Balistolul are o gama foarte larga de intrebuintare, de la ingrijit pielea animalelor si chiar a ranilor superficiale, pana la ingrijirea completa a armei (pat din lemn, parti metalice, curea din piele). Pentru mine principala sa calitate este ca nu e toxic. Poti sa il folosesti linistit ca sa cureti reziduurile pulberilor arse ramase in urma tragerilor, care sunt corozive, iar dupa curatare poti folosi cateva picaturi pentru lubrefiere. In nici un caz nu iti va bloca arma pentru ca din ce am observat nu devine prea vascos, nici macar in conditii de temperatura scazuta. Ajuta in mod real pentru ca va dizolva si curata bine acele depuneri reziduale si va lubrefia perfect arma.
Just

Post by Just »

Safe&Sound wrote: Balistolul are o gama foarte larga de intrebuintare, de la ingrijit pielea animalelor si chiar a ranilor superficiale, pana la ingrijirea completa a armei (pat din lemn, parti metalice, curea din piele). Pentru mine principala sa calitate este ca nu e toxic. Poti sa il folosesti linistit ca sa cureti reziduurile pulberilor arse ramase in urma tragerilor, care sunt corozive, iar dupa curatare poti folosi cateva picaturi pentru lubrefiere. In nici un caz nu iti va bloca arma pentru ca din ce am observat nu devine prea vascos, nici macar in conditii de temperatura scazuta. Ajuta in mod real pentru ca va dizolva si curata bine acele depuneri reziduale si va lubrefia perfect arma.
Multumesc.
Sabin_C_V(Fort18R)

Post by Sabin_C_V(Fort18R) »

Salve

tocmai mi am luat un Fortismo 18R

mi am luat Ozkursan. am auzit ca AKBS ul ar fi mai puternica.

ce ziceti. sa ii fac rodajul cu ozkursanul ?
Fort 18R
cristyg85

Post by cristyg85 »

Pentru poligon nu conteaza ce folosesti, sa fie cat mai ieftina :) Din cate am vazut, si YAS-ul era precis, chiar daca scotea o tona de fum si era slab ca energie dezvoltata.
Ozk are camasa de otel, probabil are efecte negative in timp, dar cateva zeci, sute, nu cred ca strica :)
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
sith

Post by sith »

Foloseste pentru ungere produse pe baza de teflon, care asigura o ungere uscata, si n-o sa-ti mai faci atatea probleme cu uzura ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Sabin_C_V(Fort18R)

aurorauno wrote:Testare live,impresionant dupa parerea mea,depinde si ce munitie a folosit.. : http://www.youtube.com/watch?v=Pch4euNb ... re=related
intrebare:e otel tot sau doar teava?

Am tras cu streamerul 2014 acum 3 zile.

de la 2.5 m distanta de tinta, precizia este aproape zero.

La 2.5 m, bila se duce cam la 25 cm de tinta.

Daca intra vreunu in casa, si este la 4m de mine, nu numai ca nu l-as nimeri. dar s ar duce bila in perete si de acolo s ar intoarce in mine

Ca forta e bun. de la 1.8 metrii, trece prin scandura de 2cm de brad
Fort 18R
ekkakon

Post by ekkakon »

Sabin_C_V(Fort18R) wrote:
aurorauno wrote:Testare live,impresionant dupa parerea mea,depinde si ce munitie a folosit.. : http://www.youtube.com/watch?v=Pch4euNb ... re=related
intrebare:e otel tot sau doar teava?

Am tras cu streamerul 2014 acum 3 zile.

de la 2.5 m distanta de tinta, precizia este aproape zero.

La 2.5 m, bila se duce cam la 25 cm de tinta.

Daca intra vreunu in casa, si este la 4m de mine, nu numai ca nu l-as nimeri. dar s ar duce bila in perete si de acolo s ar intoarce in mine

Ca forta e bun. de la 1.8 metrii, trece prin scandura de 2cm de brad
E vorba despre munitie. Am testat UAG si PG. La PG s-a intamplat cam ce ai spus tu, dar la UAG la 5 m a fost punct ochit-punct lovit iar la 10 m o deviere de vreo 10 cm. Motivul: deformarea proiectilului care in cazul UAG a fost zero.
Initial am crezut ca arma nu e buna, dar nu e asa. Munitia face diferenta. Voi incerca sa va arat si poze cu cele doua tipuri de proiectile recuperate din cutia de tragere.
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
Sabin_C_V(Fort18R)

Mersi

data viitoare cumpar UAG. Si o sa l testez.
Fort 18R
ekkakon

Post by ekkakon »

Sabin_C_V(Fort18R) wrote:Mersi

data viitoare cumpar UAG. Si o sa l testez.
Si pentru ca am promis, uite diferenta ...
Attachments
DSC_0102_resize.JPG
DSC_0102_resize.JPG (87.93 KiB) Viewed 12843 times
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
dias

Post by dias »

radu.b wrote:Va anunt pe aceasta cale ca firma noastra are spre comercializare pistoalele model Streamer 2014, calibrul 10x22T.
Caracteristicile tehnice dar si pretul lor sigur vor atrage atentia.
Cu gabarit mediu (comparabil cu RG88) si executie cat se poate de ingrijita, Streamer 2014 este noul produs al anului 2010 lansat de catre firma ATAK SILAH pe piata.
Este varianta traumatica a pistolului ZORAKI 914 (mai cunoscut membrilor forumului) modificat pentru piata ruseasca. De altfel, pe forumurile de specialitate rusesti (ex.http://igorman.ru, http://talks.guns.ru...) sunt postate aprecieri pozitive la adresa acestui model.
Pretul ... doar 619lei.
Scuze pentru off-topic, dar nu mai aduceti SMITH & WESSON MOD.SW9VE 9MM ? A disparut chiar cand urma sa obtin autorizatia! Stima!
Sabin_C_V(Fort18R)

S au vandut toate streamerele

si de la ARW si de la Mld
Fort 18R
Post Reply