Sunt cazuri în care arme cu bilă de cauciuc au blocaje la primele focuri dar se reduce numărul acestora pe măsură ce se face "rodajul".
De asemenea, trebuie ţinut cont de faptul că multe arme vin din magazin unse cu o substanţă "de conservare" menită să protejeze
arma pe perioada cât stă prin depozite şi magazine. aceasta trebuie înlăturată, altfel mai dă neplăceri din acestea. Cineva cu un
Fort 18 a avut mici incidente de acestea, l-a curăţat, la "balistoluit" bine şi n-a mai avut nicio chestie.
"Raportul calitate/pret al pistolului cred ca e unul mai mult decat satisfacator, neexistand concurent pe acest segment de pret."
O concluzie Justă Una peste alta Streamerul e o armă de autoapărare ok şi la un preţ micuţ.
tevez wrote:Sunt cazuri în care arme cu bilă de cauciuc au blocaje la primele focuri dar se reduce numărul acestora pe măsură ce se face "rodajul".
De asemenea, trebuie ţinut cont de faptul că multe arme vin din magazin unse cu o substanţă "de conservare" menită să protejeze
arma pe perioada cât stă prin depozite şi magazine. aceasta trebuie înlăturată, altfel mai dă neplăceri din acestea. Cineva cu un
Fort 18 a avut mici incidente de acestea, l-a curăţat, la "balistoluit" bine şi n-a mai avut nicio chestie.
"Raportul calitate/pret al pistolului cred ca e unul mai mult decat satisfacator, neexistand concurent pe acest segment de pret."
O concluzie Justă Una peste alta Streamerul e o armă de autoapărare ok şi la un preţ micuţ.
Eu dupa ce am luat pistolul Carpati de la Cugir am tras aproape un incarcator cu el asa cum era, plin de vaselina, necuratat, cartusele la -10 grade, fiind tinute in portbagaj. Singurul inconvenient un localnic iesit sa vada ce ,,trage" langa casa lui. Nebunia cea mai mare din partea mea si de inteles pt cel ce se uita la noi era ca am tras la cativa metri de unitatea militara unde Emi isi facuse stagiul militar cu multi ani in urma, si pe care acum a dorit sa o revada. Din fericire pt mine nu s-a sesizat nimeni si am scapat basma curata cu toate ca mai intai am facut un tur al unitatii pt ca Emi sa-si reanprospateze amintirile si sa se bucure de revedere.
tevez wrote:Sunt cazuri în care arme cu bilă de cauciuc au blocaje la primele focuri dar se reduce numărul acestora pe măsură ce se face "rodajul".
hmmm, tevez , daca este vorba de Fort-ul cumparat de mine, sa sti ca se blocheaza la greu...adica cu munutie lybra, din 3 cartuse, unul se blocheaza, nu ca nu reincarca, ci pur si simplu, tubul nu ejecteaza complet si ramane blocat...o fi din cauza munitiei, ca am vazut ca unele au bila mai scoasa...la urmatorul poligon, mi-am ales "boabele", sa vad daca o sa mai fie incident...iar de precizie, de la 2-3 metri cred ca intr-o situatie reala o sa nimer ceva...
hmmm, tevez , daca este vorba de Fort-ul cumparat de mine, sa sti ca se blocheaza la greu...adica cu munutie lybra, din 3 cartuse, unul se blocheaza, nu ca nu reincarca, ci pur si simplu, tubul nu ejecteaza complet si ramane blocat...o fi din cauza munitiei, ca am vazut ca unele au bila mai scoasa...la urmatorul poligon, mi-am ales "boabele", sa vad daca o sa mai fie incident...iar de precizie, de la 2-3 metri cred ca intr-o situatie reala o sa nimer ceva...
Daca nu ma-nsel ai un fort 18. Mai joaca-te cu el (cand este nou mansonul culiseaza mai greu la modelel 14 si 18), ungel cu balistrol inclusiv la gheara extractoare, si daca poti, pune-i un arc mai puternic.
Precizia e buna ( libra fiind cea mai imprecisa munitie pe 9 mm) ...nu stiu de ce te plangi. http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.ph ... t=90#p5434
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems
Cititi forumul dragi colegi. se vorbeste undeva despre primele forturi care necesitau un fel de rodaj inital si pe urma mergeau deosebit de usor. Sigur cineva din cei vechi trebuie sa stie si sa isi aduca aminte.
revolt wrote:
hmmm, tevez , daca este vorba de Fort-ul cumparat de mine, sa sti ca se blocheaza la greu...
Nu mai ştiu sigur, parcă userul "Lumpy" a rezolvat problema curăţând bine un Fort 18 care făcea figuri.
pai de la el l-am cumparat, la faza cu rodatul cred ca a trecut de mult, are peste 100 cartuse trase, cred ca e din vina munitiei. Sper sa fie asa, daca nu, nu vad rostul "otelului" , ca de folosit pe post de ciocan nu pot, ca are manerul de plastic
chistolul meu streamer merge precum un solinger ....si nu a costat decat vreo 620 ron.....si voi cu arme pricopsite aveti probleme....( nu am curatat nimic de pe el..munitie si pac pac pac pac ....nici un blocaj pana acum
streamer2014 wrote:chistolul meu streamer merge precum un solinger ....si nu a costat decat vreo 620 ron.....si voi cu arme pricopsite aveti probleme....( nu am curatat nimic de pe el..munitie si pac pac pac pac ....nici un blocaj pana acum
de aia imi este si ciuda, am vazut pe youtube cum "rodau" rusii streamerul, sute de cartuse si niciun blocaj, iar eu dupa ce am dat o suma considerabila stau cu morcovu' ca la o adica, trag un foc si dupa aia ma bat atacatorii cu "otelu" peste dinti...
crys78 wrote:Revolt schimba munitia.Libra este o munitie proasta.Ia ozkursan!E si mai ieftina si mai precisa si nu cauzeaza blocaje.
asa o sa fac, am observat ca dintr-o cutie de libra, 30 de cartuse au bila scoasa in afara,cred ca asta este motivul pt care se blocheaza. Astept un pm te rog cu cine aduce ozkursan, ca la mine in oras este un singur distribuitor. Mersi.
crys78 wrote:Revolt schimba munitia.Libra este o munitie proasta.Ia ozkursan!E si mai ieftina si mai precisa si nu cauzeaza blocaje.
asa o sa fac, am observat ca dintr-o cutie de libra, 30 de cartuse au bila scoasa in afara,cred ca asta este motivul pt care se blocheaza. Astept un pm te rog cu cine aduce ozkursan, ca la mine in oras este un singur distribuitor. Mersi.
Cu o anumita transa de libra au fost probleme si cu CZ83, cu care se presupune ca ar trebui sa mearga ceas ...
Ozkursan aduce UTI. Poti sa incerci cu orice alta munitie, ia cate 10 buc din fiecare si testeaza-le, la mine au mers toate, chiar si libra, dar poate n-am prins eu din lotul ala
Eu cu libra nu mai trag. Folosesc AKBS pentru aparare si in poligon YAS sau Ozkursan, adica cele mai ieftine. Si Snail e bun, dar e mai scump ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems
Snail nu se mai produce. Stiu din surse sigure din Oradea ca o firma de acolo care a comandat o cantitate mare de Libra
a primit jumatate Snail si jumatate Libra. Spune gestionarul de acolo ca Snail or sa le trimita inapoi.
Chiar nu stiu de ce. -O sa ma intersez mai indeaproape de povestea asta.
sunteti nococosi voi cei care stati in bucuresti, puteti lua Ozkursan la 2,5 RON. eu la cluj, naiv fiind, am cautat sa cumpar si am gasit la 3,5 RON. La acelasi pret sunt si YAS.
O bataie de joc, nu alta...de ce naiba e cu 1 RON mai scump/cartus, nu pot sa imi dau seama. Dracu sa ii ia pe toti, niste flamanzi...
PS: tot aici la cluj, AKBS este 4 RON bucata, de parca sunt placate cu aur.
anubis2612 wrote:sunteti nococosi voi cei care stati in bucuresti, puteti lua Ozkursan la 2,5 RON. eu la cluj, naiv fiind, am cautat sa cumpar si am gasit la 3,5 RON. La acelasi pret sunt si YAS.
O bataie de joc, nu alta...de ce naiba e cu 1 RON mai scump/cartus, nu pot sa imi dau seama. Dracu sa ii ia pe toti, niste flamanzi...
PS: tot aici la cluj, AKBS este 4 RON bucata, de parca sunt placate cu aur.
Nu pot sa cred. Aici YAS = 2lei, Ozkursan 2.5 lei sau 2.7 etna power iar AKBS =3.5 lei. E si pe site ...
In locul tau decat sa iau cu 3.5 lei YAS sau Oz as trage numai cu AKBS, ca-i tot 3.5 lei