ac vs gaz vs cauciuc

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sorin mok

Post by sorin mok »

Nikki wrote:dar in alte state cum e???? bulgaria,elvetia....americanii nu intra in discutie,la ei e prea indulgent...
romanii trebuie sa fie mai cu mot...o sa ajungem sa ii vedem pe aia de la salubritate ca iau pietrele de pe strada ca nu cumva sa fie folosite ca arme...
Nikki, in Bulgaria nu e indulgenta, am vorbit asta vara cu un bulgar si mi-a spus ca legea e cam, ca la noi. Elvetia este exceptia.
Apropo de Germania, ca sa poti purta pistol cu glont trebuie sa dovedesti ca ai nevoie de el, adica sa fie giuvaergiu-bijutier sau sa lucrezi in domeniul bancar. Si cred ca si la vanatoare, pentru lovitura de gratie. In rest, ninic deosebit, doar legi in favoarea cetateanului si politie care te ajuta.
Nikki

Post by Nikki »

deci bulgarii nu pot sa detina arme(pistoale)??? ca pe site-urile lor de arme gasesti modele de pistoale cu zecile...daca ar fi ca la noi,banuiesc ca s-ar multumi sa aduca 5-6 modele... :?: :?: :?:
g_lukian

Post by g_lukian »

Nikki wrote:deci bulgarii nu pot sa detina arme(pistoale)??? ca pe site-urile lor de arme gasesti modele de pistoale cu zecile...daca ar fi ca la noi,banuiesc ca s-ar multumi sa aduca 5-6 modele... :?: :?: :?:
nu vreau sa laud ceva dar daca cititi ami atent pe forum s-au facut masuratori si cu anumite pistoale si tipuri de munitii se atinge cu usurinta 100J la iesirea din teava, masurat cu cronograf. Nu mai tin minte unde s-a postat da e sigur, conditia e sa "tunezi" munitia, (impingi bila la maxim in cartus).
ROHM RG88 Cal. 10X22T
Image
Nikki

Post by Nikki »

Pai stiu...am participat la toate (mai putin una) sedintele de masuratori :D
Ce am scris acolo se intampla cu cateva luni bune inainte sa se infiinteze gasca :D
Post Reply