Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sepuku

Re: Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R

Post by sepuku »

dak wrote:sunt posesor de CZ.
nu ma limiteaza la nimic gaura aia... trag si cu AKBC si cu Ozkursan (desigur doar in poligon).
nu vreau nici sa intru in vreo discutie in contradictoriu cu nici un alt posesor de arma de alta marca... Sincer, daca legea mi-ar permite mi-as lua si GP si Fort .45 si nu as vinde nici CZ-ul! si revolver alfa! :evil:
...subscriu ! cunosc multi posesori de cz83 care dupa rodaj'' nu au avut nicio problema cu ele fiind multumiti de micutul full otel :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Self Defense

Post by Self Defense »

Eu am vazut CZ care facea blocaje cu majoritatea cartuselor de 9 mm. Nu mergea decat cu 1 sau 2 tipuri. Au aparut la un moment dat si mai mlte filmulete si poze pe forumuri pe acest subiect. N-o sa transform discutia intr-o polemica legata de marcile de pistoale deoarece CZ-ul si pistolul pe care il am eu sunt din categorii diferite. Am avut norocul sa vad cam toate pistoalele neletale de pe piata noastra la treaba si pot sa vorbesc in cunostinta de cauza.
Oricum, e bine ca exista o diversitate asa mare de arme de calitate si nu mai suntem limitati la walther, rohm sau alte zamacuri.
Fort 12RM cal. .45 Rubber
crys78

Post by crys78 »

@selfdefense 9mm nu e un calibru depasit ,10x22t este unul depasit! Cu 9mm tragi dublu pt aceiasi bani la poligon fata de 45 si e comparabil ca putere in munitia akbc de exemplu!Iar la 45 e o singura munitie pe piata si daca din varii motive se scumpeste sau nu se mai aduce o sa fie probleme mari!
Fort 17R cal 9mm P.A
sith

Post by sith »

subscriu
@selfdefense poate ar fi bine sa masori cu un cronograf energia la munitia cal. 45 si la 9 mm.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Mardeanu

Post by Mardeanu »

dak wrote:sunt posesor de CZ.
nu ma limiteaza la nimic gaura aia... trag si cu AKBC si cu Ozkursan (desigur doar in poligon).
nu vreau nici sa intru in vreo discutie in contradictoriu cu nici un alt posesor de arma de alta marca... Sincer, daca legea mi-ar permite mi-as lua si GP si Fort .45 si nu as vinde nici CZ-ul! si revolver alfa! :evil:
Salut, de ce nu iti permite legea GP si Fort .45 ?
sith

Post by sith »

probabil are 2 arme de autoaparare pe permis ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
dak

Post by dak »

Am o singura arma acum.
Am pus "si" ...adica daca as putea mi-as lua si Fort .45 SI GP T12 SI nu as vinde nici CZ-ul! Adica deja 3 arme... plus revolver ...in sensul asta am spus ca nu-mi permite legea ...
Iar daca ma fac colectionar...n-o sa ma fac pentru rubber ...(ca m-a cam luat "flama" asta)
iar ca si posesor de CZ (si am doua in familie) va spun adevarul...peste 600 de focuri fiecare ...nici un blocaj, nici o eroare ! si cu akbc si cu Ozkursan. Daca as fi avut probleme garantat imi luam alta arma. si momentan calibrul 9mm ma satisface prin prisma faptului ca munitia se gaseste din plin, pe mai multe marci, asa cum a spus un coleg mai inainte...
am spus ce-am avut de spus si nu voi mai intra in discutie legat de CZ in acest topic, scuze de off topic.
CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
Mardeanu

Post by Mardeanu »

Va salut, astazi am avut timp sa depun dosaru sper sa nu dureze foarte mult! revin cu impresii cand o sa iasa autorizatia!
nkw

Post by nkw »

Salut.
De o saptamana sunt posesorul unui fort 17r cal.45, pistol pe care l-am testat acum 2 zile si vreau sa va spun ca este impresionant . Am reusit de la aproximativ 7-8 metri sa penetrez scandura de 2 cm cat si o galeata din tabla (de la acceasi distanta, ). precizia este destul de buna dar de la peste 10 metri iti trebuie ceva antrenament sa reusesti lovituri precise. deasemenea am tras peste 25 focuri fara nici un fel de blocaj , incident. Atentie la zgomot este asurzitor
tevez

Post by tevez »

Aşa e, zgomotul e puternic precum la 9x19. Când am făcut comparaţia am tras cu 9x19mm S&b şi Geco şi cu Fort .45, singura
disponibilă pe piaţă. Eu cred că e un lucru bun că e "gălăgios". Musai să purtăm căşti, sau dopuri, dacă nu, măcar 2 tuburi de
9mm, fac şi ele treabă bună în lipsă de altceva. :D
sepuku

Post by sepuku »

tevez wrote:Aşa e, zgomotul e puternic precum la 9x19. Când am făcut comparaţia am tras cu 9x19mm S&b şi Geco şi cu Fort .45, singura
disponibilă pe piaţă. Eu cred că e un lucru bun că e "gălăgios". Musai să purtăm căşti, sau dopuri, dacă nu, măcar 2 tuburi de
9mm, fac şi ele treabă bună în lipsă de altceva. :D
...nu stiu de ce va tot faceti atatea griji cu doapele sau castile antifonice-NU AVETI NEVOIE DE ELE DECAT PRIMA OARA,LA PRIMA TRAGERE, MAI BINE SUPORTI PRIMA TRAGERE SI ULTERIOR CHIAR NU MAI AI NEVOIE DE NIMIC :D ...si restul e tacere :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Mardeanu

Post by Mardeanu »

Dupa ce sa cumparat pistolu ce ii trebuie facut inainte de a trage cu el?
gunsmith

Post by gunsmith »

Mardeanu wrote:Dupa ce sa cumparat pistolu ce ii trebuie facut inainte de a trage cu el?
Trebuie udat, altfel nu vei nimeri tinta :lol:
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
gerula

Post by gerula »

De udat trebuie udat, dar nu excesiv, ca dupa aia se flescaieste .......tragatorul :lol:
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
germicor

Post by germicor »

De acord si eu cu udatu' trebuie neaparat....
Acum serios vorbind daca nu ai tras nici o data cu un pistol (sau mai ales daca nu ai tinut vreodata unul in mana), parerea mea e ca vreo doua zile sa nu bagi boabe in incarcator si sa te "joci" cu el, il "desfaci", il curati cu Ballistol, adica acomodare...pe urma fuguta la poligon si spor la tras.

Parerea mea si trebuie tratata ca atare.
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
Post Reply