Munitie Snail 9mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Re: Munitie Snail 9mm

Post by radu.b »

tevez wrote:
radu.b wrote: Pentru-ca daca bila este iesita sau nu in afara, parerea mea este ca are mai putina importanta. Sincer acum nu stiu sa va raspund. Dar mai intreb si eu la armurier.
Cu respect.
Are importanţă. Cauciucul are aderenţă mare şi de aici şi problemele de blocaj. Plus că unele sunt aşa ieşite
că nici nu încap în încărcătoare, dar după împingerea bilei un pic nu mai e nicio problemă. Trebuie ceva-ceva
efort dar se poate, dacă nu îi iese cuiva această manevră poate apela la Haiosu. :mrgreen:
Cert e că muniţia de la Snail e cea mai bună din ce-a apărut pe la noi şi o spun eu care nu am pistol cu bilă
dar le-am întors pe toate feţele şi am tras câteva boabe cam cu toate modelele importate în România,
şi deci niciun "partizanat" (gen conflictul RG-PP). Mai există şi muniţie Fort la concurenţă, despre care ştim
că nu e foarte puternică dar e recomandată pentru pistoalele produse de ucraineni şi Snailul de la Arrow care
era primul pe lista cu cadouri de la Moş Crăciun şi acum c-a venit la noi la un preţ foarte bun (nu comparăm
cu 9X19 ci cu neletale) nu ne mai place. Domnilor, nemulţumitului i se ia darul!
Buna ziua.
Cu adevarat cauciucul are aderenta, dar pozitia initiala a proiectilului (in tubul cartusului) nu implica in nici-un fel aderenta la teava. Dar faptul ca nu sunt toate la fel pozitionate, asta sincer nu am avut curiozitatea sa verific. Oricum multumesc de atentionare.
Cu respect.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

O alta problema a munitiei SNAIL este ca lipseste cu desavarsire.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

Răbdare. :twisted:
radu.b

Post by radu.b »

BARTHY 2 wrote:O alta problema a munitiei SNAIL este ca lipseste cu desavarsire.
Adevarat dar se rezolva
Cu respect
MirceaCr

Post by MirceaCr »

radu.b wrote: Cartuse de 9mm trebuie sa primim cam in doua saptamani si de la alt furnizor.
Cu respect
Cand sosesc si care este acest "alt furnizor" la care va referiti, daca nu este vreun secret, evident ? :)
Форт 17 Р
Image
radu.b

Post by radu.b »

MirceaCr wrote:
radu.b wrote: Cartuse de 9mm trebuie sa primim cam in doua saptamani si de la alt furnizor.
Cu respect
Cand sosesc si care este acest "alt furnizor" la care va referiti, daca nu este vreun secret, evident ? :)
Buna ziua.
Deocadata nu stiu exact care din ei vor fi.
Cu respect.
d-rive

Post by d-rive »

La faza asta cu munitia poate vreti sa para a suspans dar mai degraba va iese de-o dezamagire.
Imi pare rau sa spun asta si imi pare rau ca din cele doua magazine de arme vizitate de mine, la unul din ele non ARW e un vanzator cu toane si cu "hachitze" dupa cum ii bubuie lui mintea iar la magazinul ARW cu greu am reusit un dialog omenesc.
Despre consiliere, ca unul care lucrez in vanzari din 1990 le dau nota 0 (ZERO). In fine, e treaba fiecaruia ce "strategie" (mie unul mi s-a parut necunoastere, ca sa nu spun altfel) adopta dar domeniul asta al armelor, pescuitului si alte alea, mi se pare un domeniu al pasionatilor unde trebuie sa te apropii de om, sa-l intelegi, sa-i intelegi nevoile, placerile, pasiunea, ca sa-i vinzi ceea ce-i trebuie.
Eu sunt pasionat de offroad extrem si acolo pasiunea fiecaruia se vede, nu doar intre forumisti asa cum e aici ci chiar si atunci cand iti vand un atv. Bine, nu e o regula generala dar de obicei cei ce vand asa ceva sunt cu adevarat pasionati.

Din fericire nu ati ratat tinta de tot doar pentru simplul fapt ca exista forumul asta unde sunt oameni pasionati si ai ce citi, invata, etc.

Sper sa nu mi-o luati in nume de rau si sa intelegeti ca critica, e o actiune constructiva in felul ei. Eu nici macar nu am vrut sa critic, doar zic cu dezamagire o mica parte din ceea ce am simtit.
CZ83 Rubber
dennis

Post by dennis »

Salut! ce parere aveti despre munitia destinata Cz83 LIBRA 9mm P.A. RUBBER (asa scrie pe cartus) si cea SNAIL 9mm P.A. RUBBER (asa scrie pe alt cartus) .din ce am observat eu la prima vedere bila este bagata mai in interiorul camasii la cel LIBRA si mai iesit la cel SNAIL ,dar in rest???????? multumesc celor care da cateva imformatii!
radu.b

Post by radu.b »

d-rive wrote:La faza asta cu munitia poate vreti sa para a suspans dar mai degraba va iese de-o dezamagire.
Imi pare rau sa spun asta si imi pare rau ca din cele doua magazine de arme vizitate de mine, la unul din ele non ARW e un vanzator cu toane si cu "hachitze" dupa cum ii bubuie lui mintea iar la magazinul ARW cu greu am reusit un dialog omenesc.
Despre consiliere, ca unul care lucrez in vanzari din 1990 le dau nota 0 (ZERO). In fine, e treaba fiecaruia ce "strategie" (mie unul mi s-a parut necunoastere, ca sa nu spun altfel) adopta dar domeniul asta al armelor, pescuitului si alte alea, mi se pare un domeniu al pasionatilor unde trebuie sa te apropii de om, sa-l intelegi, sa-i intelegi nevoile, placerile, pasiunea, ca sa-i vinzi ceea ce-i trebuie.
Eu sunt pasionat de offroad extrem si acolo pasiunea fiecaruia se vede, nu doar intre forumisti asa cum e aici ci chiar si atunci cand iti vand un atv. Bine, nu e o regula generala dar de obicei cei ce vand asa ceva sunt cu adevarat pasionati.

Din fericire nu ati ratat tinta de tot doar pentru simplul fapt ca exista forumul asta unde sunt oameni pasionati si ai ce citi, invata, etc.

Sper sa nu mi-o luati in nume de rau si sa intelegeti ca critica, e o actiune constructiva in felul ei. Eu nici macar nu am vrut sa critic, doar zic cu dezamagire o mica parte din ceea ce am simtit.
Buna ziua.
Va multumesc de atentionare. Dar daca vreti sa ne ajutati pana la capat spuneti-mi la care magazin Arrow ati fost. Daca nu doriti sa postati direct pe forum dati-mi pe PM numele magazinului.
Cu respect.
d-rive

Post by d-rive »

Va salut domnule Radu.
Nu e vorba de atentionare, e prea mult spus. Va simpatizez datorita faptului ca ati facut forumul asta, a faptului ca sunteti deschis dialogului si cred eu ca sunteti si pasionat si respect asta.

Magazinul e cel din Galati.
Din pacate nu am avut parte de nici cea mai mica consiliere. Vorbele de la cei de-acolo le-am scos cu clestele din gura. Poate ca ei or fi documentati si priceputi dar daca nu vorbesc si nu ajuta clientul sa faca alegerea corecta pentru necesitatile si dorintele sale, e nasolica.
Ce-i drept, mi-au prezentat fizic pistoalele fara probleme dar niciun cuvant despre ele. Chiar daca am intrebat.

Am intreabat daca aveti la Bucuresti munitie de 9mm. Cu greu, dar cu mare greu a pus mana pe telefon sa sune. Eram singurul client in magazin.

In fine, nu intru in detalii si repet, nu critic dar mi-ar fi placut sa fie mai "calzi" ca asa iti atragi, apropii si fidelizezi clientii.
CZ83 Rubber
dennis

Post by dennis »

Deci nu stie nimeni nimic,daa o fi vre.o enigma :o
d-rive

Post by d-rive »

Vineee munitia...
CZ83 Rubber
Babanu

Post by Babanu »

d-rive wrote:Vineee munitia...
Cand, ca eu am sunat vineri si mi-au spus ca peste doua saptamani :shock:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
d-rive

Post by d-rive »

"In alta ordine de idei munitia Snail ajunge la sfarsitul saptamanii acesteia. Sigur. Probabil la mijlocul saptamanii viitoare v-a fi prezenta in toate magazinele Arrow si la distribuitorii nostri."
Semnat. radu.b

Sa nu "ma incred" in cuvintele astea? :P
CZ83 Rubber
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

d-rive wrote:"In alta ordine de idei munitia Snail ajunge la sfarsitul saptamanii acesteia. Sigur. Probabil la mijlocul saptamanii viitoare v-a fi prezenta in toate magazinele Arrow si la distribuitorii nostri."
Semnat. radu.b

Sa nu "ma incred" in cuvintele astea? :P
E posibil ca nu de la aceeasi persoana dar de la departamentul de vanzari al acestei firme auzim formulari similare de prea multa vreme pentru ca sa iti mai poata recomanda cineva incredere. Ultima informatie (nu de la Arrow) despre acest subiect ar fi ca cele 30.000 de bucati de SNAIL-uri cu bila de cauciuc comandate de Arrow sunt pregatite de livrare, asadar e destul de plauzibil ca intr-un viitor apropiat sa se gaseasca in rafturi la vanzare.

Norocul unora dintre noi e ca pentru ultima intalnire la poligon am gasit prieteni care nu ne-au dezamagit niciodata si de la care ne-am procurat munitii excelente cum ar fi cea de la LIBRA dedicata CZ-ului 83.
Post Reply