Nou RG 88 cu bila !

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

barthy

modificari

Post by barthy »

macarici wrote: .Cred ca se mai poate remedia ceva daca umblu la partile slabe,dar nu stiu daca exista vreo interdictie legala.In definitiv este lucrul meu si pot sa-l imbunatatesc atata timp cat nu-l folosesc in scopuri ticaloase.Voi ce credeti?
Eu unul nu te sfatuiesc sa faci modificari la arma; nu iti pot cita acum vreun pasaj din lege dar sigur "organili" vor gasi ceva impotriva ta; si pana scapi de ei o sa tragi mult si bine;basca iti vor da interdictie de a mai purta vreodata arma; mai bine vinde-l si cine stie, poate se da verde la armele rusesti;
macarici

Post by macarici »

Multumesc de sfat!Din tot ce am vazut pe forum,tot rusii sunt mai tari!Astept sa-i gasesc prin magazinele de specialitate(aviz ARROW).Sper sa nu mi se lungeasca urechiile prea mult asteptandu-i!Totusi,nu sunt prea lamurit;este ceva de capul RG-ului?
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:Totusi,nu sunt prea lamurit;este ceva de capul RG-ului?
pana una alta este chiorul in tara orbilor; arata bine, face galagie si dupa cate am citit pe forumuri walterul si me38 sunt mai slabute ca efect la tinta; daca ai neaparat nevoie cumpara-l, daca nu, poti sa ti banii la ciorap pana se lamuresc lucrurile cu ivan
macarici

Post by macarici »

Din poza pusa de Mad Max,grupajul pare deviat in dreapta iar lovitura din mijloc este trasa mai de aproape.Am dreptate?Nu avea cum sa mute bidonul din loc cu un proiectil de 0,7gr. dar era grozav daca gaurea plasticul!
barthy

Post by barthy »

ai intuit bine; lovitura din mijloc este de la 3m comparativ cu celelalte trase de la 5m; despre deviere pot sa spun ca este de cca5cm catre dr.-jos, dar asta tine si de mana tragatorului; cum eu nu mai trasesem de multa vreme era normal;
macarici

Post by macarici »

Daca mana era proasta,se vedea imprastiat.Daca tintesti in acelasi loc si loviturile pe tinta se grupeaza in alt loc,e din cauza armei.Asta nu-i un capat de tara,mai rau e cu energia dezvoltata.Cu alte cuvinte,esti multumit de arma?Cate sicane sunt in teava,2sau3? Din cauza unei obturari excesive a tevii forta de reactie imprimate mansonului poate sa-l deterioreze.
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:Cate sicane sunt in teava,2sau3? Din cauza unei obturari excesive a tevii forta de reactie imprimate mansonului poate sa-l deterioreze.
Pe parcursul tevii sunt doua proeminente, ca niste dealuri, prima jos iar urmatoarea sus, ce obliga proiectilul sa urmeze dealungul tevii un traseu serpuit. Despre deteriorarea mansonului datorita reculului nu cred ca se poate vorbi deoarece nu are recul mare( la o lovitura nici nu mi-a reincarcat - a cincea din zece). Momentan sunt multumit de pistol, asta comparand cu informatiile date de alti forumisti despre walter si me38 dar cu siguranta il voi schimba daca apar cele rusesti pe piata noastra; sau daca voi fi nevoit sa-l folosesc impotriva cuiva si va avea efectul scontat il voi pastra; teste pe pielea mea nu am curajul sa fac;
macarici

Post by macarici »

te-am intrebat de sicane pt.ca am vazut unul cu 3 pe teava.Nu crezi ca daca i-ai face o urma de ghinturi l-ai face mai competitiv?Ar fi mai interesant comportamentul la tragere cu o teava cat mai apropiata de una reala.Asta ar putea chiar sa-i mareasca puterea si precizia.Dar iar ne lovim de niste carente legale.Sunt sigur ca nu ti-ai luat pistol ca sa spargi banci sau jafuri armate.Ma oftic ca la cat costa nu avem decat niste surogate!
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:te-am intrebat de sicane pt.ca am vazut unul cu 3 pe teava.Nu crezi ca daca i-ai face o urma de ghinturi l-ai face mai competitiv?Ar fi mai interesant comportamentul la tragere cu o teava cat mai apropiata de una reala.Asta ar putea chiar sa-i mareasca puterea si precizia.Dar iar ne lovim de niste carente legale.Sunt sigur ca nu ti-ai luat pistol ca sa spargi banci sau jafuri armate.Ma oftic ca la cat costa nu avem decat niste surogate!
de modificari nici nu poate fi vorba-nu am chef de declaratii si anchete; astazi bancile nu se mai sparg cu pistolol in mana iar un jaf poti sa-l faci si cu doi pumni si o capatana in gura; eu vreau o arma de autoaparare cu care sa pun la respect un eventual agresor; asa ceva exista si nu inteleg de ce nu am acces la asemenea arma atata timp cat este neletala?
macarici

Post by macarici »

Vedeti,oameni buni ca tot aici ne intoarcem?O agresiune poate avea loc oricand,iar daca unii sunt mai ''dotati''decat altii,asta nu inseamna ca au scapat.Parca se spunea ca batranulColt i-a facut pe oameni egali!Degeaba batem noi in clape;puterea de decizie sta in mainile altora!Vreau sa spun ca de cand am arma la mine(2 ani),am evitat altercatiile,lucru care nu l-as fi facut inainte.Desi imi da un oarecare sentiment de siguranta si superioritate,ma tine in frau.N-as folosi-o decat in caz de inferioritate numerica sau atac cu cutit sau ceva asemanator,dar tot imi doresc ceva mai puternic.In cazul ipotetic in care as avea posibilitatea detinerii legale a unui Macarov l-as folosi tot cu munitie non letala(cel putin primele 2-3 ''boabe'').Nu-mi doresc sub nici o forma sa omor pe cineva,dar nici victima nu vreau sa fiu.
barthy

o noutate.....sau doar pt. mine ?

Post by barthy »

http://www.uti.ro/main.html?http://www. ... 06&lang=fr

un revolver cu cartuse de plastic!! ce parere aveti?
macarici

Post by macarici »

L-am vazut acum cativa ani la expozitie.Cam mare si butucanos dupa parerea mea.In privinta cartusului,pare chiar mai mic decat cel de.380gum.Nu stiu de unde au scos ei puterea,insa ma gandesc ca si mie mi-au spus 30 jouli cand am luat reck-ul si sunt departe de adevar!Probabil e mai bine etansat intre teava si butoias si nu are sicane pe teava.Poate e cineva care are mai multe detalii ,eventual posesor de asa ceva.Iar daca e asa....!Astept o confirmare(sau infirmare)la ce banuiesc.
DaBears

Post by DaBears »

stati calmi ca nu o sa apareti pe strazi cat de curand cu astfel de arme:
1. sunt prea grele
2. daca ati citit pe acolo.... au puterea cuprinsa intre 100 - 200 de J de la distante intre 2,5 - 5 m ....astea numai jandarmii folosesc in Franta....si la noi se folosesc revolverele de pe acel site....insa tot de politai....
macarici

Post by macarici »

DaBears wrote:stati calmi ca nu o sa apareti pe strazi cat de curand cu astfel de arme:
1. sunt prea grele
2. daca ati citit pe acolo.... au puterea cuprinsa intre 100 - 200 de J de la distante intre 2,5 - 5 m ....astea numai jandarmii folosesc in Franta....si la noi se folosesc revolverele de pe acel site....insa tot de politai....
Eu ma refeream la revolver.''Tunul''ala de 200j.nu e de purtat zilnic la tine.Desi e tentanta puterea de stopare.....
barthy

Post by barthy »

DaBears wrote:stati calmi ca nu o sa apareti pe strazi cat de curand cu astfel de arme:
1. sunt prea grele
le-am trimis un mail celor de uti sa-mi dea amanunte despre revolver
( putere, pret, disponibilitate pt. p.f.)
Post Reply