si rog alti detinatori de streamer sa imi spuna daca si ei au GAURA in interior la tragaci ( pe interior unde este dispus tragaciul pistolului) !!! multam eu gasesc din ce in ce mai multe gauri prin el
Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
slim_daddy40
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
am revenit cu poze asa cum am zis : deci streamer are si alte componente de otel ( pe langa teava )
si rog alti detinatori de streamer sa imi spuna daca si ei au GAURA in interior la tragaci ( pe interior unde este dispus tragaciul pistolului) !!! multam eu gasesc din ce in ce mai multe gauri prin el

- Attachments
-
- Fotografie0376.jpg (64.96 KiB) Viewed 5716 times
-
- Fotografie0375.jpg (85.43 KiB) Viewed 5644 times
-
- magnet arw.JPG (101.58 KiB) Viewed 5864 times
Last edited by slim_daddy40 on Mon Nov 29, 2010 2:13 pm, edited 1 time in total.
Poze cu gaura trăgaciului?
Tare poza.

Tare poza.
-
slim_daddy40
una mai clara
- Attachments
-
- Fotografie0377.jpg (73.55 KiB) Viewed 5680 times
aia e supapa de preaplin; ca la ghiveta, bre ! 
si un banc; nu e locul lui aici, da' nu pot sa ma abtin :
Un taran in targ cu un cal de capastru.
Vine un geambas si-l intreaba:
- De vanzare calul asta?
- De vanzare, da-l in mortii ma-sii...
- Dar ce are, e bolnav?
- E bolnav, da-l in mortii ma-sii...
- Mananca ?
- Nu mananca, da-l in mortii ma-sii...
- Trage la caruta?
- Nu trage, da-l in mortii ma-sii...
- Atunci de ce l-ai mai adus in targ?
- Ca sa-l fac de ras, da-l in mortii ma-sii...
- De vanzare calul asta?
- Dar ce are, e bolnav?
- Mananca ?
- Trage la caruta?
Streamerul pare mult mai bine construit şi fiabil decât RGB88.
Asa este ! Si are si gaura in tragaci ca sa-i pui lantic si sa-l faci breloc.tevez wrote:Streamerul pare mult mai bine construit şi fiabil decât RGB88.
-
slim_daddy40
BARTHY 2 wrote:aia e supapa de preaplin; ca la ghiveta, bre !
- De vanzare calul asta?
- Dar ce are, e bolnav?
- Mananca ?
- Trage la caruta?
In seara asta am devenit si eu proprietar. E adevarat, dupa ce am refuzat doua arme pentru diferite imperfectiuni... Important este ca in final imi place ce am achizitionat si abia astept sa merg intr-un poligon sa-l testez. Pentru aceasta a doua etapa, am cumparat doua tipuri de munitie. Asa cum veti vedea, diferenta dintre cele doua tipuri e cat de mult "iese" bila de cauciuc peste marginea tubului. O sa va spun si cum se comporta "in teren" ! 
- Attachments
-
- DSC_0034_resize.jpg (87.9 KiB) Viewed 5480 times
-
- DSC_0036_resize.jpg (98.48 KiB) Viewed 5442 times
-
- DSC_0035_resize.jpg (111.3 KiB) Viewed 5435 times
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
"Jucandu-ma" un pic cu bagat-scos cartus de pe teava, am observat ca modelul cu "bila mai in afara" ( Pobeda ) , agata cu cauciucul un pic in momentul intrarii pe teava. Asa ca, am impins cu degetul ( destul de usor ) bila inauntru in asa fel incat sa nu depaseasca marginea tubului. Cam cum e celalalt model de munitie ce l-am cumparat ( vezi pozele de mai sus ). Acum "la rece" e alta poveste.... Om vedea la "cald". Sper ca prin impingerea bilei cu acei 1-2mm sa nu creeze o diferenta prea mare de presiune in momentul exploziei... 
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
Daca ar fi suficiente parale, as "abuza" si eu un picut... ca si rusii astia : http://www.youtube.com/watch?v=B93g2uZTldM
-
slim_daddy40
problema in romania este ca munita are pretul mare ( cu aceeasi bani ai putea trage si tu ca rusnacii din video ) dar urmareste partea buna a lucrurilor: 1 uzura mai mica a armei deoarece tragi mai putin
2 risc de a face otita celor din jurul tau scazut
ce frumos arata streamerul cand este nou
sa iti fie de bn
2 risc de a face otita celor din jurul tau scazut
ce frumos arata streamerul cand este nou
Multumesc de urare! De fapt si la politie azi a primit apreciere pozitiva din partea politistului ce l-a identificat. Revin poate cu ceva filmulet de la poligon...slim_daddy40 wrote:.....
ce frumos arata streamerul cand este nousa iti fie de bn
Se pare ca desi am incercat sa achizitionez un Streamer "perfect" , refuzand alte doua arme cu gauri prin ele sau alte "semne", nu am reusit !!!!
Arma mea da deja semne de uzura inca inainte de a trage primul foc. In momentul in care e armata, am simtit ca tragaciul nu are o cursa "lina" ci cu "intreruperi". Asa ca, am inceput sa caut. concluzia la care am ajuns este ca "treaba" aia neagra ce transmite apasarea tragaciului catre cocos, in locul de cuplare cu tragaciul, nu este fixa si are un joc. Astfel, freaca si deja se vede ... Am incercat sa fac niste poze ( cat am putu de bine ).
Oare ce surprize o sa mai am cand oi trage cu adevarat cu arma asta ?
Arma mea da deja semne de uzura inca inainte de a trage primul foc. In momentul in care e armata, am simtit ca tragaciul nu are o cursa "lina" ci cu "intreruperi". Asa ca, am inceput sa caut. concluzia la care am ajuns este ca "treaba" aia neagra ce transmite apasarea tragaciului catre cocos, in locul de cuplare cu tragaciul, nu este fixa si are un joc. Astfel, freaca si deja se vede ... Am incercat sa fac niste poze ( cat am putu de bine ).
Oare ce surprize o sa mai am cand oi trage cu adevarat cu arma asta ?
- Attachments
-
- DSC_0021_resize.jpg (201.57 KiB) Viewed 5188 times
-
- DSC_0019_resize.jpg (101.75 KiB) Viewed 5190 times
-
- DSC_0013_resize.jpg (238.43 KiB) Viewed 5187 times
-
slim_daddy40
am verificat si eu pe al meu... aceleasi urme le am si eu 
Zilele trecute am tras un incarcator de UAG-uri cutia verde si una de PG-uri cutia alba de la cca 6 m cu grupare in cerc de 10 cm ptr. UAG, iar la PG grupare cerc de 20 cm diametru, fara nici un eveniment neplacut de blocaje etc, etc. Mie personal mi se par arme destul de reusite, pe care te poti baza. Ramane sa mai incerc si munitia Wadie sa vad cum se prezinta, nu stiu unde voi gasii. (Medias ori Tg Mures)?