Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Mardeanu

Re: Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R

Post by Mardeanu »

In momentul cumpararii pistolului mai sunt obligat sa cumpar si altceva, de ex. cutie ?
barthy

Post by barthy »

Mardeanu wrote:In momentul cumpararii pistolului mai sunt obligat sa cumpar si altceva, de ex. cutie ?
Teoretic DA.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Mardeanu

Post by Mardeanu »

barthy wrote:
Mardeanu wrote:In momentul cumpararii pistolului mai sunt obligat sa cumpar si altceva, de ex. cutie ?
Teoretic DA.
Este obligatoriu? Pistolu in ce se vinde?
dcrist

Post by dcrist »

Cutia in care se vinde pistolul nu are nici o legatura cu cutia de depozitare de acasa care trebuie sa fie metalica cu compartiment separat de munitie si prinsa de podea sau zid :mrgreen: Oricum nu primesti autorizatia de cumparare daca nu dovedesti ca ai deja cutie metalica.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Mardeanu

Post by Mardeanu »

dcrist wrote:Cutia in care se vinde pistolul nu are nici o legatura cu cutia de depozitare de acasa care trebuie sa fie metalica cu compartiment separat de munitie si prinsa de podea sau zid :mrgreen: Oricum nu primesti autorizatia de cumparare daca nu dovedesti ca ai deja cutie metalica.
Inafara de cutia care se cumpara separat mai trebuuie ceva cumprat ptr a-ti da autorizatia?
barthy

Post by barthy »

Mardeanu wrote:
dcrist wrote:Cutia in care se vinde pistolul nu are nici o legatura cu cutia de depozitare de acasa care trebuie sa fie metalica cu compartiment separat de munitie si prinsa de podea sau zid :mrgreen: Oricum nu primesti autorizatia de cumparare daca nu dovedesti ca ai deja cutie metalica.
Inafara de cutia care se cumpara separat mai trebuuie ceva cumprat ptr a-ti da autorizatia?
Daca apartii de sectia 3 .........un cartus de KENT si doua cutii de NESS. :lol: :lol: :lol:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

...ehei, ce vremuri! ...ducele de Kent si printesa Alvorada, un cuplu magic ce rezolva pe vremuri tot, deschidea orice usa. A, da! mai erau atunci niste feluri de whisky, pe care azi nu le-as folosi nici sa dezinfectez o batatura la picioare dar care la vremea aia erau la mare pret. Chiar n-au disparut metehnele alea?
barthy

Post by barthy »

Safe&Sound wrote:...ehei, ce vremuri! ...ducele de Kent si printesa Alvorada, un cuplu magic ce rezolva pe vremuri tot, deschidea orice usa. A, da! mai erau atunci niste feluri de whisky, pe care azi nu le-as folosi nici sa dezinfectez o batatura la picioare dar care la vremea aia erau la mare pret. Chiar n-au disparut metehnele alea?
Din pacate nu. Astazi s-au emis 28 de mandate de arestare............Fereasca Dumnezeu......sa fie la ei acolo.......
mariand68

Post by mariand68 »

barthy wrote: un cartus de KENT si doua cutii de NESS. :lol: :lol: :lol:
Woow si ce aroma avea kent-ul de dinainte de '89
anghelache

Post by anghelache »

Tot ce nu era adus de vaporeni sau de tiristi erau facute in romanica pe licenta.Deosebirea era ca dumneavoastra erati mai tineri si lumea era mai colorata.
anghelache

Post by anghelache »

Pastrand proportiile eram un fel de "China"dar in Europa.Si la fel ca Gadafi ,Ceausescu a avut proasta inspiratie sa anunte ca vrea sa faca o banca de ajutorarea tarilor lumii a treia.
unde

Post by unde »

Ia si un toc, intrucit legea spune ca arma se poarta in toc si ascunsa.
Fort 12RM cal .45
Mardeanu

Post by Mardeanu »

Ieri am fost pe la magazinele de arme ca sa vad live pistoalele, am mai vazut un CZ integral din otel mai bine finisat decat Fortul 12RM dar cu cal 9 mm !
Self Defense

Post by Self Defense »

Mardeanu wrote:Ieri am fost pe la magazinele de arme ca sa vad live pistoalele, am mai vazut un CZ integral din otel mai bine finisat decat Fortul 12RM dar cu cal 9 mm !
Un pistol bun cu exceptia faptului ca fol 9mm, un calibru depasit si bineinteles gaura din camera cartusului care nu am inteles-o nici pana acum .... care te limiteaza foarte mult la tipul de munitie folosit
Fort 12RM cal. .45 Rubber
dak

Post by dak »

sunt posesor de CZ.
nu ma limiteaza la nimic gaura aia... trag si cu AKBC si cu Ozkursan (desigur doar in poligon).
nu vreau nici sa intru in vreo discutie in contradictoriu cu nici un alt posesor de arma de alta marca... Sincer, daca legea mi-ar permite mi-as lua si GP si Fort .45 si nu as vinde nici CZ-ul! si revolver alfa! :evil:
CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
Post Reply