Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R
In momentul cumpararii pistolului mai sunt obligat sa cumpar si altceva, de ex. cutie ?
Teoretic DA.Mardeanu wrote:In momentul cumpararii pistolului mai sunt obligat sa cumpar si altceva, de ex. cutie ?
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Este obligatoriu? Pistolu in ce se vinde?barthy wrote:Teoretic DA.Mardeanu wrote:In momentul cumpararii pistolului mai sunt obligat sa cumpar si altceva, de ex. cutie ?
Cutia in care se vinde pistolul nu are nici o legatura cu cutia de depozitare de acasa care trebuie sa fie metalica cu compartiment separat de munitie si prinsa de podea sau zid
Oricum nu primesti autorizatia de cumparare daca nu dovedesti ca ai deja cutie metalica.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Inafara de cutia care se cumpara separat mai trebuuie ceva cumprat ptr a-ti da autorizatia?dcrist wrote:Cutia in care se vinde pistolul nu are nici o legatura cu cutia de depozitare de acasa care trebuie sa fie metalica cu compartiment separat de munitie si prinsa de podea sau zidOricum nu primesti autorizatia de cumparare daca nu dovedesti ca ai deja cutie metalica.
Daca apartii de sectia 3 .........un cartus de KENT si doua cutii de NESS.Mardeanu wrote:Inafara de cutia care se cumpara separat mai trebuuie ceva cumprat ptr a-ti da autorizatia?dcrist wrote:Cutia in care se vinde pistolul nu are nici o legatura cu cutia de depozitare de acasa care trebuie sa fie metalica cu compartiment separat de munitie si prinsa de podea sau zidOricum nu primesti autorizatia de cumparare daca nu dovedesti ca ai deja cutie metalica.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
-
Safe&Sound
...ehei, ce vremuri! ...ducele de Kent si printesa Alvorada, un cuplu magic ce rezolva pe vremuri tot, deschidea orice usa. A, da! mai erau atunci niste feluri de whisky, pe care azi nu le-as folosi nici sa dezinfectez o batatura la picioare dar care la vremea aia erau la mare pret. Chiar n-au disparut metehnele alea?
Din pacate nu. Astazi s-au emis 28 de mandate de arestare............Fereasca Dumnezeu......sa fie la ei acolo.......Safe&Sound wrote:...ehei, ce vremuri! ...ducele de Kent si printesa Alvorada, un cuplu magic ce rezolva pe vremuri tot, deschidea orice usa. A, da! mai erau atunci niste feluri de whisky, pe care azi nu le-as folosi nici sa dezinfectez o batatura la picioare dar care la vremea aia erau la mare pret. Chiar n-au disparut metehnele alea?
Woow si ce aroma avea kent-ul de dinainte de '89barthy wrote: un cartus de KENT si doua cutii de NESS.![]()
![]()
-
anghelache
Tot ce nu era adus de vaporeni sau de tiristi erau facute in romanica pe licenta.Deosebirea era ca dumneavoastra erati mai tineri si lumea era mai colorata.
-
anghelache
Pastrand proportiile eram un fel de "China"dar in Europa.Si la fel ca Gadafi ,Ceausescu a avut proasta inspiratie sa anunte ca vrea sa faca o banca de ajutorarea tarilor lumii a treia.
Ia si un toc, intrucit legea spune ca arma se poarta in toc si ascunsa.Mardeanu wrote:In momentul cumpararii pistolului mai sunt obligat sa cumpar si altceva, de ex. cutie ?
Fort 12RM cal .45
Ieri am fost pe la magazinele de arme ca sa vad live pistoalele, am mai vazut un CZ integral din otel mai bine finisat decat Fortul 12RM dar cu cal 9 mm !
-
Self Defense
Un pistol bun cu exceptia faptului ca fol 9mm, un calibru depasit si bineinteles gaura din camera cartusului care nu am inteles-o nici pana acum .... care te limiteaza foarte mult la tipul de munitie folositMardeanu wrote:Ieri am fost pe la magazinele de arme ca sa vad live pistoalele, am mai vazut un CZ integral din otel mai bine finisat decat Fortul 12RM dar cu cal 9 mm !
Fort 12RM cal. .45 Rubber
sunt posesor de CZ.
nu ma limiteaza la nimic gaura aia... trag si cu AKBC si cu Ozkursan (desigur doar in poligon).
nu vreau nici sa intru in vreo discutie in contradictoriu cu nici un alt posesor de arma de alta marca... Sincer, daca legea mi-ar permite mi-as lua si GP si Fort .45 si nu as vinde nici CZ-ul! si revolver alfa!
nu ma limiteaza la nimic gaura aia... trag si cu AKBC si cu Ozkursan (desigur doar in poligon).
nu vreau nici sa intru in vreo discutie in contradictoriu cu nici un alt posesor de arma de alta marca... Sincer, daca legea mi-ar permite mi-as lua si GP si Fort .45 si nu as vinde nici CZ-ul! si revolver alfa!
CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
Fabarm XLR composite