.:RG88//SMERCH925:.

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cristyg85

Re: .:RG88//SMERCH925:.

Post by cristyg85 »

sith wrote:Mai pune si faptul ca trebuie exersat. Degeaba ai o arma daca nu sti s-o folosesti, n-ai viteza de reactie, te balbai, ti se-noada degetele, precizie, etc ..., daca iti mai sare si o bucata din pistol in cap e minunat. Mai bine fara.
Ai dreptate :P Eu sustin ideea sa fie otel...iar de carat zi cu zi, stii si tu ce prefer in ultimul timp :D
Cel mai ieftin pistol din otel (manson, tragaci, cocos) cu polimer (corpul, ca la glock) e 1500 ron...si consider ca e o investitie pe termen lung.
Zamak-urile consider ca nu le poti folosi in regim de poligon.
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
cristyg85

Re: .:RG88//SMERCH925:.

Post by cristyg85 »

dica.G wrote:
tiger wrote:De Streamer nu pot sa ma plang. Da o senzatie de lucru solid, bine inchegat, eu il compar cu un mic butoias, mic,rotund si grasut. :P
Partea faina la el e si ca are incarcator de capacitate destul de mare, undva la 11 am indesat in el.......
Buna seara.
Eu 13.
Si "butoiasul ala" purtat "semi concealed" (sa zic asa), m-a scos din belele de cateva ori...e suficient sa se vada juma' de crosa...
Sa inteleg ca si tu faci parte din categoria celor care isi iau pistol ca sa intimideze? :) Ca "da bine" ? Te simti mai periculos? :P
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
Post Reply