sith wrote:Mai pune si faptul ca trebuie exersat. Degeaba ai o arma daca nu sti s-o folosesti, n-ai viteza de reactie, te balbai, ti se-noada degetele, precizie, etc ..., daca iti mai sare si o bucata din pistol in cap e minunat. Mai bine fara.
Ai dreptate Eu sustin ideea sa fie otel...iar de carat zi cu zi, stii si tu ce prefer in ultimul timp
Cel mai ieftin pistol din otel (manson, tragaci, cocos) cu polimer (corpul, ca la glock) e 1500 ron...si consider ca e o investitie pe termen lung.
Zamak-urile consider ca nu le poti folosi in regim de poligon.
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
tiger wrote:De Streamer nu pot sa ma plang. Da o senzatie de lucru solid, bine inchegat, eu il compar cu un mic butoias, mic,rotund si grasut.
Partea faina la el e si ca are incarcator de capacitate destul de mare, undva la 11 am indesat in el.......
Buna seara.
Eu 13.
Si "butoiasul ala" purtat "semi concealed" (sa zic asa), m-a scos din belele de cateva ori...e suficient sa se vada juma' de crosa...
Sa inteleg ca si tu faci parte din categoria celor care isi iau pistol ca sa intimideze? Ca "da bine" ? Te simti mai periculos?
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...