Stalker 917

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Wolfman

Re: Zoraki 917, un "zamak" de inspiraţie Glock :)

Post by Wolfman »

tevez wrote:Cu Wadie...parcă merge şi 10x22, dacă va fi oţel+polimer şi va costa puţin. Sunt multe de văzut la el când
va sosi, cert e că arată bine, pt. fanii Glock.

Daca ne gandim strict la diferenta de pret intre munitia 10x22 si 9mm, (2.5 Ozkursan 9mm fata de 3,5 - 4 lei Wadie si 4.2 lei UAG), parca tot in 9mm ar fi de dorit sa il gasim. Plus ca AKBC in 10x22 n-am vazut nicaieri, in 9 mm mai gasesti cu un pic de straduinta.
Streamer 2014 titan - 10x22T
Luciardl

Post by Luciardl »

Buna spuneti-mi va rog si mie de unde cumparati munitie wadie ca eu nu am gasit nicaeri in tara . Ma refer la 10x22
Grand Power T12 cal. 10x28
Gammo extreme co2 cal. 5.5
CZ 912 cal.12x76
CZ 557 cal 7x64
tevez

Post by tevez »

Luciardl wrote:Buna spuneti-mi va rog si mie de unde cumparati munitie wadie ca eu nu am gasit nicaeri in tara . Ma refer la 10x22
Se găseşte foarte greu din păcate, majoritatea posesorilor de pistoale cal. 10x22 şi-au pus câteva "pentru zile negre".
La un moment dat se găsea AKBC de 10x22 dar tot aşa, mai greu. La fel, MFS, altă muniţie în cal. 10x22 mm....n-am
mai auzit nimic de ea. Oricum, astea două erau cam tare pentru "zamak", dar WADIE era numa'-bună. Sfat: când găseşti,
nu ierta! Fă un "stoc" de 2-3 încărcătoare, pentru "zil negre" şi nu le trage până nu ai certitudinea că ai cu ce le înlocui.
Voi întreba la un magazin de arme ce e cu muniţia WADIE unde ştiu că voi primi un răspuns franc şi postez pe forum.
radu.b

Post by radu.b »

Safe&Sound wrote:Vesti cu adevarat bune. Manson si teava din otel si frame-ul din polimer sunt o solutie excelenta pentru orice arma serioasa. Puteti sa ne spuneti si daca sunt si sanse sa fabrice si Arrow sa impoerte si alte calibre in afara de 10X22?
Buna ziua.
Din pacate cei de la Atak Silah nu fac decat 10x22T. Dar nu se stie. Turcii se orienteaza relativ repede.
Cu respect.
Wolfman

Post by Wolfman »

radu.b wrote:
Safe&Sound wrote:Vesti cu adevarat bune. Manson si teava din otel si frame-ul din polimer sunt o solutie excelenta pentru orice arma serioasa. Puteti sa ne spuneti si daca sunt si sanse sa fabrice si Arrow sa impoerte si alte calibre in afara de 10X22?
Buna ziua.
Din pacate cei de la Atak Silah nu fac decat 10x22T. Dar nu se stie. Turcii se orienteaza relativ repede.
Cu respect.

Cel mai probabil vor face si de 9mm, pentru piata ruseasca. Acum ramane de vazut daca se agita cineva sa le aduca si in Romania, sau ramanem la munitia de cacao 10x22. Daca vine doar in 10x22 nu mai merita agitatia, mai bine strang bani de Fort.
Streamer 2014 titan - 10x22T
tevez

Post by tevez »

Wolfman wrote:Daca vine doar in 10x22 nu mai merita agitatia, mai bine strang bani de Fort.
Corect, dar pentru cineva care-şi ia prima armă şi are buget limitat e ok.
gunsmith

Re: Stalker 917

Post by gunsmith »

L-am vazut anul trecut la IWA si in afara de faptul ca este o copie dupa Glock, sincer mie nu mi-a placut prea mult, slabut la finisaje si mansonul era din zamak.
Poate au facut ceva modificari.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
radu.b

Post by radu.b »

gunsmith wrote:L-am vazut anul trecut la IWA si in afara de faptul ca este o copie dupa Glock, sincer mie nu mi-a placut prea mult, slabut la finisaje si mansonul era din zamak.
Buna ziua.
Eu l-am probat, teva si mansonul sunt de otel.
Cu respect.
gunsmith

Post by gunsmith »

radu.b wrote:
gunsmith wrote:L-am vazut anul trecut la IWA si in afara de faptul ca este o copie dupa Glock, sincer mie nu mi-a placut prea mult, slabut la finisaje si mansonul era din zamak.
Buna ziua.
Eu l-am probat, teva si mansonul sunt de otel.
Cu respect.
Ma bucur sa aud asta, le asteptam in magazine cat mai curand.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
fane satar

Post by fane satar »

http://www.youtube.com/watch?v=yVwW-ihK ... re=related Un video gasit pe net. Zoraki 917
Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
bozo

Post by bozo »

doamne ce gunoi!
tevez

Post by tevez »

fane satar wrote:http://www.youtube.com/watch?v=yVwW-ihK ... re=related Un video gasit pe net. Zoraki 917
Va salut!
:lol: Super-caterincă prezentarea, cel puţin faza de la min. 12:30.... :D
Cel pe bilă va fi cu manşon şi ţeavă de oţel, cred că varianta blank din video este din zamak.
sepuku

Post by sepuku »

tevez wrote:
fane satar wrote:http://www.youtube.com/watch?v=yVwW-ihK ... re=related Un video gasit pe net. Zoraki 917
Va salut!
Cel pe bilă va fi cu manşon şi ţeavă de oţel, cred că varianta blank din video este din zamak.
...de remarcat frecventa dintre focuri,dar mai ales-bine ca n-a dat incidente incepand cu minutul 10 :D
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
sith

Post by sith »

tevez wrote:
Va salut!
Manson de otel pe dracu. Crezi ca aia isi modifica linia de preoductie pentru o amarata de bila?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
bozo

Post by bozo »

m-a amuzat cocosul ascuns :)) glock pe afara 1911 inauntru :))
Post Reply