rohm rg88- pareri detinatori

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

onyboy

Re: rohm rg88- pareri detinatori

Post by onyboy »

asa e miam luat lant. Sa i pun lu mata lesa cand ies p afara
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
tiger

Post by tiger »

Cred ca l-ati luat un pic cam tare. Mai ales ca e nou pe forum. Dar putina mustruluiala nu strica, recunosc. :wink:
onyboy cred ca safe&sound ti-a raspuns la toate nedumeririle tale. Fa cum ti-a spus el si va fii bine. Nu te stresa prea tare, la urma urmei e doar un pistol nu naveta spatiala.
onyboy

Post by onyboy »

Eu tipurile astea de misto nu le agreez, :wink: si nu sunt vreun fraier, ai chef mistouri o sa vin si eu la vreo adunare poligon ceva , si mai vedem cine face misto unu de altu fata in fata, am intrebat ce aveam de intrebat omeneste, frumos cine a fost baiat cu caracter mia raspuns la fel de omeneste si le multumesc foarte mult! dar sith asta sa nascut cu AK-u in mana. si la 5 ani deja era ajutor la obuzier
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
tiger

Post by tiger »

onyboy wrote:asa e miam luat lant. Sa i pun lu mata lesa cand ies p afara
Vezi tu, onyboy, din cauza unor oameni ca tine care ti-ai pierdut cumpatul si discernamantul la o simpla sicanare pe forum( de prost gust recunosc, dar nu scuza comportamentul tau) in Romania nu vor fii legalizate curand armele de foc cu glont.
Ma intreb ce o sa faci intr-o situatie din viata de zii cu zii in care o jignire sau o ofensa, ti se va parea impardonabila.
Eu personal sunt sigur de deznodamant-Stirile de la ora 5. "Un alt pistolar i-si face dreptate....."
onyboy

Post by onyboy »

Nu sunt genul, de om, doar ca nu imi plac oamenii care fac pe desteptii, cum de alti au putut sami raspunda? si alti au chef de mistouri ca au facut armata la transmisiuni:)). iar glontul la civili...imi pare rau dar nu e din cauza asta, daca ar da drumu la glont asa la orice civil ar fi HAOS total, sar impusca singuri, ar fi texas pe strazi western, in fiecare zi ar fi cel putin un caz ei se impusca acum la semafoare zi de zi cu boabe de cauciuc, dar nu moare nimeni ca deh e arma traumatica neletala..da pistoalele alea din toate cauzurile aparute pana acum erau cu glont?! zeci de morti... mai sa fie glontul pt cn e si cum magistrati demnitari politie jandarmerie armata etc..
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
lulux

Post by lulux »

pai tocmai asta vroia sa spuna....iar tu esti unul care scoate pistolul la semafor ....nu ai nici un fel de cultura in general,ca de arme.....ce sa mai zic
faci atata vulva ca ti-ai luat trancan rg88 ca de fapt vroiai fort :D
dar daca tot il ai pe asta atat de special de ceri sfaturi cum se curata,asta spune tot....
il poti curata pe treptele de la intrarea in bloc cu tigara in coltul gurii sub privirile unor tute cu fitze de bucale
si scrie cu cratima,cretinu-le care esti tu :D :D :D
onyboy

Post by onyboy »

nu folosesc ma nebunule cratime pe orice gen de chaturi, eminescule . siciocu mai mic ma gasca;) o sa dam noi nas in nas vreodata.....atat iti spun vorbesti cam mult
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
lulux

Post by lulux »

sterge-te la gura ca te facusi de kko :lol: :lol: :lol:
onyboy

Post by onyboy »

pfff:)) dute ma de unde ai venit la numarat cartuse prin unitate:)) sau la curatat cartofi! faci umbra pamantului degeaba...
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
lulux

Post by lulux »

''Sa-ti fie rusine,Dinu Patriciu!''
:D :D :D
dcrist

Post by dcrist »

onyboy wrote:........... daca ar da drumu la glont asa la orice civil ar fi HAOS total, sar impusca singuri, ar fi texas pe strazi western, in fiecare zi ar fi cel putin un caz ei se impusca acum la semafoare zi de zi cu boabe de cauciuc, dar nu moare nimeni ca deh e arma traumatica neletala..da pistoalele alea din toate cauzurile aparute pana acum erau cu glont?! zeci de morti... mai sa fie glontul pt cn e si cum magistrati demnitari politie jandarmerie armata etc..
Daca ar fi dat drumul la glont si nu la cauciuc ar fi fost exact ca la moldoveni ar fi scazut infractiunile comise cu violenta si nu se mai impuscau la colt de strada toti ciumpalaci stiind ca au sanse foate mari sa fie ultimele lor clipe de viata, nu cum fac acum ca ,,bila nu omoara" dar va venii si ziua cind unul va scoate o ,,neletala" si altul o sa-l impaneze de gloante in legitima aparare, in toate tarile unde armele de foc cu glont sunt accesibile cetateanului obisnuit fara probleme cu legea nimeni nu se omoara pe strada ca asa vrea si violenta e la cele mai joase cote
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
cristyg85

Post by cristyg85 »

Sincer chiar consider ca e timpul sa intervina un admin, s-a deviat cam mult discutia.

P.S.: onyboy iti doresc sa traga rohm-ul tau pana se strice macar o zecime din cate gloante a tras sith cu al lui :)
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
onyboy

Post by onyboy »

Vai u.. e timpul sa intervina un Admin...pentru? Nu vedeti ma ce aere aveti tragatori de elita, navy seals politicieni magistrati si multe altele....mai baieti eu am intrat pe forumul, pentru a cere o parere unor oameni cumsecade si care stiu despre ce vorbesc...cum e barthy, babanu, nedumeritu , Safe&sound care mia raspuns foarte frumos si repede de fiecare data! si le multumesc! cer scuze dacaam omis si pe alti . in rest fata de alti nam nici un interes atata timp cat nu se baga in seama cu mine aiurea...ai o parere de mistocareala``? tineo pentru tine normal ca sar in sus! dar asta e ..!dupa ce ati tras cu 2-3 pistoale vati nascut invatati....am tras la viata mea cu multe arme in cadru poligonului de la moeciu si piatra arsa de la S.R.I. DE LA Carpati, bereta, glock pana la pistol mitraliera mp5 si ak, tatal unui coleg fiind cadru militar la s.r.i.) si nam atatea figuri pentru ca un pistol cu bila nu cunosc momentan ca nam avut, si stiu ca nu este otel, si deaia am tot pus intrebari ca sa stiu daca este nevoie de ingrijiri speciale si asa mai departe nam dat in cap la nimeni, o parere in plus nu strica niciodata chiar daca sau discutat destule pe aici...Sper ca mam facut inteles si numai vreau altercatii si, sicanari sunt satul de botezuri dastea de nou venit , in limita bunului simt. O zi buna va doresc tuturor
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
lulux

Post by lulux »

ne-ai facut praf.....eu ma retrag din polemica :D
a tras baiatu' cu ak glock carpati mp5 bereta....da-o draqu de mangleala :D
ciocu' mic baieti ca o da in SRI-uri....deja am joc la bascula :D :D :D
ak glock carpati mp5 bereta,esti in stare sa desfaci vreuna bucatele ?
sith

Post by sith »

onyboy, sa-ti dea Dumnezeu sanatate. M-am amuzat pe topicul asta cum n-am mai facut-o demult. Merci.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Post Reply