cristib wrote:De ce vorbiti de Land Rover cand noi inca mai disecam Duster-ul???
Imi cer scuze,nu am nicio vina ca nu conduc toti Land Rover,din partea mea v-as da si avioane!
tdalin wrote:Poti sa iei si unu (1) daca vrei, ata timp cat este in limita legala.
Deci se poate!Cand am luat arma am vrut sa iau doar 4,cele pentru tragerea de la politie,urmand apoi sa-mi cumpar munitia necesara,nenea de la magazin in schimb ca nu poate sa vanda la bucata,doar la cutie,si am luat 50...in loc de 4..am luat-o de buna,fiind la inceput nu l-am contrazis..
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Daca tot incerc,sa incerc mai multe!De ce sa le incerc p-astea prima oara?
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
cristib wrote:De ce vorbiti de Land Rover cand noi inca mai disecam Duster-ul???
Imi cer scuze,nu am nicio vina ca nu conduc toti Land Rover,din partea mea v-as da si avioane! ..
Hai lasa, nu te mai scuza atat ca a vazut toata lumea cata banneru' ti-ai pus. Parca ar fi ala de la nunta cu "bine ati venit". Mai bine vezi sa nu faci prosti cu el. Vezi ca munitia din link o gasesti la Arrow - Obor.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
De obicei munitia pe glont se vinde la cutie, poti intreba daca dau si la bucata, daca nu, mai gasesti citiva colegi si cumparati fiecare cite o cutie de la dif producatori cu dif. caracteristici si faceti teste.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Da,vad ca sunt mai rasarite,au la greutate 147,marea majoritate au 124-123,o sa le incerc si p-astea.
Prosti n-am cum sa fac cu el,poate vre-un prost sa-l impart in mai multe bucati si astfel apar prosti,nu vad cum altfel....
Daca te deranjeaza poza,sau daca deranjeaza pe cineva sa-mi spuna ca o scot!Eu am selectat-o la 180x180 dar asa mi-a facut-o.
Mersi dcrist!
Gata,eu am incheiat offtopicul,scuze cristib ca ti-am incurcat postarea!
P.S: Barthy,nu-mi purta de grija,e posibil sa am cu mult mai multe responsabilitati pe cap astfel incat jucaria asta e o nimica toata!
aurorauno wrote:Da,vad ca sunt mai rasarite,au la greutate 147,marea majoritate au 124-123,o sa le incerc si p-astea.
Prosti n-am cum sa fac cu el,poate vre-un prost sa-l impart in mai multe bucati si astfel apar prosti,nu vad cum altfel....
Daca te deranjeaza poza,sau daca deranjeaza pe cineva sa-mi spuna ca o scot!Eu am selectat-o la 180x180 dar asa mi-a facut-o.
Mersi dcrist!
Gata,eu am incheiat offtopicul,scuze cristib ca ti-am incurcat postarea!
P.S: Barthy,nu-mi purta de grija,e posibil sa am cu mult mai multe responsabilitati pe cap astfel incat jucaria asta e o nimica toata!
uite si al 2-lea "i" ca scapase printre taste, scortosule ! si nu-ti port eu de grija ca acum ai pistol, esti mare.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Am avut o gramada de pistoale de-a lungul anilor,doar ca erau de serviciu,nu m-am facut acum mare!
Si ca sa fiu ontopic,e cam la fel cum e cu posturile tv,nu-ti place,iei telecomanda si schimbi!De ce unii fac emisiuni proaste si altii bune,de ce unii au reclame mai lungi si dese,altii nu,etc ....nicio televiziune,implicit firma,nu este obligata sa-si justifice preturile pe care le are.Iti place,iei,nu, asta e!Nu vad de ce sa explice Arrow pretul !Unele produse sunt mai ieftine decat in alta parte,altele mai scumpe.Sunt costuri si costuri,poate alta firma cumpara direct de la importator/producator,Arrow nu!Nu cred ca motivul este profitul,nu din munitia blank/gaz se imbogateste,alta trebuie sa fie explicatia...
[quote="aurorauno"].Iti place,iei,nu, asta e!Nu vad de ce sa explice Arrow pretul !quote]
Ok, asa sa fie, sa fie prost ala de va mai da un leu la Arrow!
aurorauno wrote:Iti place,iei,nu, asta e!Nu vad de ce sa explice Arrow pretul !Unele produse sunt mai ieftine decat in alta parte,altele mai scumpe.Sunt costuri si costuri,poate alta firma cumpara direct de la importator/producator,Arrow nu!Nu cred ca motivul este profitul,nu din munitia blank/gaz se imbogateste,alta trebuie sa fie explicatia...
Pai daca este 1 (UNU) importator se numeste monopol, exact ca la benzinarie, pretul nefiind dictat de concurenta, ci doar de muschiul unora.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems
Cu munitia m-am lamurit, dar la arme pe gaz cum de gasim la arrow pistoale la 11 milioane si ceva, si la altii la un pret mai normal, dar acelasi produs?. Nu dau alte detalii dar se gasesc pe net. MLD.
Pentru 2-300Ron in plus as cumpara de la Arrow pentru ca au obraz si onoreaza garantia; cel putin cu mine au fost ok. Mai rau e ca nu prea stau bine cu diversitatea produselor.Gandeste-te cum ar fi sa stai pe bara vreo doua saptamani cu pocnitoarea si sa ai nevoie de ea.
Nimeni De Nicaieri wrote:Pentru 2-300Ron in plus as cumpara de la Arrow pentru ca au obraz si onoreaza garantia; cel putin cu mine au fost ok.
Aşa este, firma Arrow, care susţine acest forum, este un brand asociat cu seriozitatea, dar mai sunt şi alte magazine de arme ok care onorează garanţia fără probleme.