referitor la s&w 442

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: referitor la s&w 442

Post by tevez »

Americanii vânează la greu cu astfel de revolvere, la noi se pot vâna doar ţinte-n poligon şi atacatori, în self-defense. :twisted:
predaoctavian

Post by predaoctavian »

Pt reprezentantii magazinului o intrebare:
Am vazut pe prima pagina a site ului ca livreti si produse care nu le aveti afisate, referitor la asta aveti vreun calculator sau un fel de a calcula pretul final la o arma care m ar interesa de pe un site de la o firma unde sunteti importatori oficiali,de ex la http://www.smith-wesson.com de unde daca as alege o arma in functie de pretul ei de acolo sa imi dau seama cat ar costa la magazinele dumneavoastra.
razvan1278

Post by razvan1278 »

radu.b wrote:
dcrist wrote:Dar astea ce sunt? Tunuri de buzunar pentru oameni hotariti :mrgreen:
N-o sa a credeti dar genula cesta de revolvere sunt trecute la domeniul de aplicare - vanatoare. Si acest model de revolver l-am avut si noi la vanzare ( a fost ce-i drept o comanda speciala).
Cu respect.
cu tot respectul gresiti.
smit and wesson ul din fotografia atasata de mine este proprietatea unui amic de ai mei care il are in permis pistol de aparare cu glont.
radu.b

Post by radu.b »

razvan1278 wrote:
radu.b wrote:
dcrist wrote:Dar astea ce sunt? Tunuri de buzunar pentru oameni hotariti :mrgreen:
N-o sa a credeti dar genula cesta de revolvere sunt trecute la domeniul de aplicare - vanatoare. Si acest model de revolver l-am avut si noi la vanzare ( a fost ce-i drept o comanda speciala).
Cu respect.
cu tot respectul gresiti.
smit and wesson ul din fotografia atasata de mine este proprietatea unui amic de ai mei care il are in permis pistol de aparare cu glont.
:D Aveti dreptate, la noi asa este dar la ei cu asa ceva merge omul la vanatoare. :D :lol:
Cu respect
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
revolt

Post by revolt »

Emanuel wrote:100 la bile si/sau blank-uri ori gaz, la glontz - doar 50. :cry:
scz de offtopic, dar la mine in judet ai dreptul la 50 cartuse cu bila....
aurorauno

Post by aurorauno »

Nu judetul conteaza ci legea!Trebuie sa te duci la serviciul arme si sa ceri sa-ti modifice permisul!Si mie la glont mi-au trecut 100 nu 50 :D Dar tot 50 o sa cumpar odata pentru ca asa spune legea....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
revolt

Post by revolt »

aurorauno wrote:Nu judetul conteaza ci legea!Trebuie sa te duci la serviciul arme si sa ceri sa-ti modifice permisul!Si mie la glont mi-au trecut 100 nu 50 :D Dar tot 50 o sa cumpar odata pentru ca asa spune legea....
..pai astazi mi l-am facut (permisul), si i-am reprosat domnului de acolo acest lucru ramanand cum a decis dumnealui :roll: si sincer, dupa 40 zile de asteptare si dupa o ora de stat la coada sa intru in birou nu prea am mai comentat...poate nu-mi mai da permis, cine stie?!?
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

revolt wrote:
aurorauno wrote:Nu judetul conteaza ci legea!Trebuie sa te duci la serviciul arme si sa ceri sa-ti modifice permisul!Si mie la glont mi-au trecut 100 nu 50 :D Dar tot 50 o sa cumpar odata pentru ca asa spune legea....
..pai astazi mi l-am facut (permisul), si i-am reprosat domnului de acolo acest lucru ramanand cum a decis dumnealui :roll: si sincer, dupa 40 zile de asteptare si dupa o ora de stat la coada sa intru in birou nu prea am mai comentat...poate nu-mi mai da permis, cine stie?!?
Fa scandal, nu-i ierta ! Ca uite, a luat de la tine si i-a dat lui ! :P :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Guest

Post by Guest »

Poate vine la Arrow si asa ceva
http://cheaperthandirt.com/blog/?p=5986
aurorauno

Post by aurorauno »

Din cate stiu eu Arrow poate sa aduca orice model de la Smith&Wesson,deci cine cere poate sa aibe!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua
Este adevarat. Problema nu este modelul de arma (conditia este sa nu fie militare) ci termenul in care il putem aduce. Dureaza foarte mult formalitatile de export la ei.
Cu respect.
nashu999

Post by nashu999 »

sal ,daca lucrezi la dgpmb,si presupun ca la sectia 1 esti militar (ca civil nu mai este decit un mecanic de intretinere parca) te poti duce la capitala la et 6 la arme si munitii,nu iti mai trebuie psiho (se presupune ca il faci periodic) fara cazier ca esti cadru, si daca nu ma insel( in proportie de 75 % ) nu mai trebuiesc nici analizele medicale.doar taxa la trezorerie platita ,acum 2 spt se marise de la 100 la 110 ron. in rest bafta :D
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
tevez

Post by tevez »

E, nu chiar militar, că s-a demilitarizat poliţia de vreo 9-10 ani. :P
Post Reply