N-am zis că merge uns CU toate.
Munitie Snail 9mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Munitie Snail 9mm
N-am zis că merge uns CU toate.
Apropo de uns, Domnu Radu, va fac o rugaminte decenta pentru munitia Snail de 9mm : bila de cauciuc iese inafara cartusului( si n-ar trebui sa iasa deloc), fata de bilele de la cartusele de 9mm tip AE9 si Fort, acesta ar putea fi motivul pentru care pistoalele CZ83 si Fort si chiar si T910 n-au reincarcat la tragerile pe care baietii le-au efectuat in poligoane. Mentionez ca am tras cu cartuse AE9 si Fort de 9mm si nu s-a blocat deloc Fort 17, arma mea, dar s-a blocat cu munitie Snail, si mai mult ca sigur ca bila de cauciuc se-mpiedica undeva in incarcator sau in alta parte si nu permite reincarcarea corecta a armei dupa 1-2 sau mai multe gloante trase. Si daca tot stam si cascam gura sa vina munitia Snail pe care ati comandat-o, n-ar fi rau sa spuneti acolo unde se fabrica, sa fie introduse corect bilele de cauciuc in cartus, altfel, lumea o sa spuna ca se blocheaza arma( oricare ar fi ea) si ca arma nu e buna, afirmatie neadevarata, si e pacat ca munita Snail, deocamdata, calitativ, e cea mai buna munitie de 9mm cu bila ,de la noi, transmiteti va rog dorinta mea dar si a altor coledzi, de a perfectiona un pic cate ceva .
Buna ziua.Dr.G wrote:Apropo de uns, Domnu Radu, va fac o rugaminte decenta pentru munitia Snail de 9mm : bila de cauciuc iese inafara cartusului( si n-ar trebui sa iasa deloc), fata de bilele de la cartusele de 9mm tip AE9 si Fort, acesta ar putea fi motivul pentru care pistoalele CZ83 si Fort si chiar si T910 n-au reincarcat la tragerile pe care baietii le-au efectuat in poligoane. Mentionez ca am tras cu cartuse AE9 si Fort de 9mm si nu s-a blocat deloc Fort 17, arma mea, dar s-a blocat cu munitie Snail, si mai mult ca sigur ca bila de cauciuc se-mpiedica undeva in incarcator sau in alta parte si nu permite reincarcarea corecta a armei dupa 1-2 sau mai multe gloante trase. Si daca tot stam si cascam gura sa vina munitia Snail pe care ati comandat-o, n-ar fi rau sa spuneti acolo unde se fabrica, sa fie introduse corect bilele de cauciuc in cartus, altfel, lumea o sa spuna ca se blocheaza arma( oricare ar fi ea) si ca arma nu e buna, afirmatie neadevarata, si e pacat ca munita Snail, deocamdata, calitativ, e cea mai buna munitie de 9mm cu bila ,de la noi, transmiteti va rog dorinta mea dar si a altor coledzi, de a perfectiona un pic cate ceva .
Nu va suparati nu inteleg care este problema. Cade bila din tubul cartusului? La cate cartuse s-a intamplat? Daca ati cumparat o cutie intreaga va rog spuneti-mi lotul din care fac parte.
Cartuse de 9mm trebuie sa primim cam in doua saptamani si de la alt furnizor.
Cu respect
Domnul Dr.G se refera la faptul ca bila fiind pozitionata cca 30% din diametrul ei inafara tubului cartus creeaza probleme la reincarcare si ca ar fi bine ca acestea, la montaj sa fie introduse integral in tub asa cum se observa si la celelalte tipuri de munitie.
In multe cazuri, in momentul cand cartusul este impins din magazie inspre teava, bila de cauciuc actioneaza precum un sabot de frana pe planul inclinat care ghideaza cartusul in camera, afectand continuitatea functionarii armei.
In multe cazuri, in momentul cand cartusul este impins din magazie inspre teava, bila de cauciuc actioneaza precum un sabot de frana pe planul inclinat care ghideaza cartusul in camera, afectand continuitatea functionarii armei.
Sa fiu mai clar, la un cartus Snail, privit din profil, bila de cauciuc are o pozitie iesita inafara cartusului(zicem noi: incorect), la celelalte( AE9, Fort), bila de cauciuc sta total bagata in interiorul cartusului,(zicem noi: corect), de aici, problemele explicate de mine mai empiric si detaliate tehnic, excelent de Barthy. Am folosit sintagmele ,,corect" si ,,incorect", pentru ca nici un alt tip de cartus cu bila vazut si tras de noi in Romania nu are bila iesita in exteriorul cartusului, cum are cartusul Snail de 9mm. Mentionez ca am tras 10 cartuse de Snail cu bila impinsa fortat( cu mare greutate), si nu s-a blocat deloc arma, dar la cele cu cauciucul exteriorizat, s-a blocat arma. E mare pacat sa nu rezolvati problema asta, pentru ca e un tip de cartus mult prea bun fata de celelalte.
Eu as pune lotul din care fac parte cele cumparate de mine dar:
1. Pe locul unde ar trebui sa scrie seria nu scrie nimic. E drept ca pe interiorul cutiei scrie cu tus 32-09 (nu stiu daca asta e)
2. Nu are sens, pentru ca, pana acum, toate pe care le-am vazut, si care sunt cumparate din Romania, de la Arrow, au aceleasi probleme.
1. Pe locul unde ar trebui sa scrie seria nu scrie nimic. E drept ca pe interiorul cutiei scrie cu tus 32-09 (nu stiu daca asta e)
2. Nu are sens, pentru ca, pana acum, toate pe care le-am vazut, si care sunt cumparate din Romania, de la Arrow, au aceleasi probleme.
Buna ziua.Dr.G wrote:Sa fiu mai clar, la un cartus Snail, privit din profil, bila de cauciuc are o pozitie iesita inafara cartusului(zicem noi: incorect), la celelalte( AE9, Fort), bila de cauciuc sta total bagata in interiorul cartusului,(zicem noi: corect), de aici, problemele explicate de mine mai empiric si detaliate tehnic, excelent de Barthy. Am folosit sintagmele ,,corect" si ,,incorect", pentru ca nici un alt tip de cartus cu bila vazut si tras de noi in Romania nu are bila iesita in exteriorul cartusului, cum are cartusul Snail de 9mm. Mentionez ca am tras 10 cartuse de Snail cu bila impinsa fortat( cu mare greutate), si nu s-a blocat deloc arma, dar la cele cu cauciucul exteriorizat, s-a blocat arma. E mare pacat sa nu rezolvati problema asta, pentru ca e un tip de cartus mult prea bun fata de celelalte.
Am inteles. Dar se prea poate ca Fort17 cat si CZ83 sa aibe nevoie de munitie ceva mai puternica decat acest model Snail care l-am avut. Faptul ca prin impingerea bilei in interiorul tubului obtineti un tir fara probleme nu face decat sa intareasca ce am spus. Prin impingerea bilei, fulgii de pulbere se fragmenteaza si duc la o ardere rapida (sau iute cum spun producatorii) avand drept efect marirea cu ceva mai mult a energiei dezvoltate.
Nu ma dau atotstiutor, totusi cred ca munitia este ok cum este fabricata, doar ca este ceva mai slaba decat trebuie la aceste modele de pistol.
Multumesc de informatii.
Cu respect.
Buna ziua, ma intreseaza si pe mine munitia de 9mm (mai exact unde am sanse sa gasesc) eu fiind din Craiova
asteapta mult si bine cum asteptam si noi dupa ea de ceva vreme 2 luni cred sau mai mult.. promisiuni de la arrow ca vine ,vine dar nu credem pina nu vedem.euRO wrote:Buna ziua, ma intreseaza si pe mine munitia de 9mm (mai exact unde am sanse sa gasesc) eu fiind din Craiova
mdah...dragut - n-am ce zice, ironia sortii imi iau ultima arma(la propriu) de pe raft, arma care fireste e pe 9mm adevaru' e ca aveam prea mult noroc sa gasesc si munitia aferenta multam de replay anywaydennis wrote:asteapta mult si bine cum asteptam si noi dupa ea de ceva vreme 2 luni cred sau mai mult.. promisiuni de la arrow ca vine ,vine dar nu credem pina nu vedem.euRO wrote:Buna ziua, ma intreseaza si pe mine munitia de 9mm (mai exact unde am sanse sa gasesc) eu fiind din Craiova
Aveti rabdare cum zice dl.Radu, ca vine si munitia de 9mm! Eu am tras cu 9 mm Snail, si nu mi s-a blocat deloc pistolul. O zi buna!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Nu, nu, va-nselati Domnu Radu, Fortul poate sa mearga si cu munitie mai puternica decat Snailul, asta e adevarat, dar, faptul ca mi s-antamplat sa nu reincarce uneori, nu se datoreaza slabiciunii munitiei Snail (pe care am apreciat-o ca fiind cea mai puternica de pe piata de la noi), deoarece munitia AE9 si Fort s-au dovedit mai slabe decat Snailul, incepand cu zgomotul si terminand cu viteza si puterea de penetrare, si totusi, acestea, asa slabe cum sunt,au reincarcat fara nici un incident, pentru ca bila lor, e bagata total in interiorul cartusului, nu iesita in afara, cum e la Snail, sigur ea face ca uneori sa nu se reincarce arma si sa se blocheze cu cartusul tras intre culata si orificiul pe unde este cartusul aruncat la reincarcare.radu.b wrote:Buna ziua.Dr.G wrote:Sa fiu mai clar, la un cartus Snail, privit din profil, bila de cauciuc are o pozitie iesita inafara cartusului(zicem noi: incorect), la celelalte( AE9, Fort), bila de cauciuc sta total bagata in interiorul cartusului,(zicem noi: corect), de aici, problemele explicate de mine mai empiric si detaliate tehnic, excelent de Barthy. Am folosit sintagmele ,,corect" si ,,incorect", pentru ca nici un alt tip de cartus cu bila vazut si tras de noi in Romania nu are bila iesita in exteriorul cartusului, cum are cartusul Snail de 9mm. Mentionez ca am tras 10 cartuse de Snail cu bila impinsa fortat( cu mare greutate), si nu s-a blocat deloc arma, dar la cele cu cauciucul exteriorizat, s-a blocat arma. E mare pacat sa nu rezolvati problema asta, pentru ca e un tip de cartus mult prea bun fata de celelalte.
Am inteles. Dar se prea poate ca Fort17 cat si CZ83 sa aibe nevoie de munitie ceva mai puternica decat acest model Snail care l-am avut. Faptul ca prin impingerea bilei in interiorul tubului obtineti un tir fara probleme nu face decat sa intareasca ce am spus. Prin impingerea bilei, fulgii de pulbere se fragmenteaza si duc la o ardere rapida (sau iute cum spun producatorii) avand drept efect marirea cu ceva mai mult a energiei dezvoltate.
Nu ma dau atotstiutor, totusi cred ca munitia este ok cum este fabricata, doar ca este ceva mai slaba decat trebuie la aceste modele de pistol.
Multumesc de informatii.
Cu respect.
Domnilor, sunteti oameni maturi, nu mai vorbiti prosti ! Munita cu bila de cauciuc este munitie neletala. Nu are putere de penetrare ci doar deDr.G wrote:.........munitia AE9 si Fort s-au dovedit mai slabe decat Snailul, incepand cu zgomotul si terminand cu viteza si puterea de penetrare, .....
Buna ziua.Dr.G wrote:Nu, nu, va-nselati Domnu Radu, Fortul poate sa mearga si cu munitie mai puternica decat Snailul, asta e adevarat, dar, faptul ca mi s-antamplat sa nu reincarce uneori, nu se datoreaza slabiciunii munitiei Snail (pe care am apreciat-o ca fiind cea mai puternica de pe piata de la noi), deoarece munitia AE9 si Fort s-au dovedit mai slabe decat Snailul, incepand cu zgomotul si terminand cu viteza si puterea de penetrare, si totusi, acestea, asa slabe cum sunt,au reincarcat fara nici un incident, pentru ca bila lor, e bagata total in interiorul cartusului, nu iesita in afara, cum e la Snail, sigur ea face ca uneori sa nu se reincarce arma si sa se blocheze cu cartusul tras intre culata si orificiul pe unde este cartusul aruncat la reincarcare.radu.b wrote:Buna ziua.Dr.G wrote:Sa fiu mai clar, la un cartus Snail, privit din profil, bila de cauciuc are o pozitie iesita inafara cartusului(zicem noi: incorect), la celelalte( AE9, Fort), bila de cauciuc sta total bagata in interiorul cartusului,(zicem noi: corect), de aici, problemele explicate de mine mai empiric si detaliate tehnic, excelent de Barthy. Am folosit sintagmele ,,corect" si ,,incorect", pentru ca nici un alt tip de cartus cu bila vazut si tras de noi in Romania nu are bila iesita in exteriorul cartusului, cum are cartusul Snail de 9mm. Mentionez ca am tras 10 cartuse de Snail cu bila impinsa fortat( cu mare greutate), si nu s-a blocat deloc arma, dar la cele cu cauciucul exteriorizat, s-a blocat arma. E mare pacat sa nu rezolvati problema asta, pentru ca e un tip de cartus mult prea bun fata de celelalte.
Multumesc de informatii.
Cu respect.
Inseamna ca este alta problema. Pentru-ca daca bila este iesita sau nu in afara, parerea mea este ca are mai putina importanta. Sincer acum nu stiu sa va raspund. Dar mai intreb si eu la armurier.
Cu respect.
Are importanţă. Cauciucul are aderenţă mare şi de aici şi problemele de blocaj. Plus că unele sunt aşa ieşiteradu.b wrote: Pentru-ca daca bila este iesita sau nu in afara, parerea mea este ca are mai putina importanta. Sincer acum nu stiu sa va raspund. Dar mai intreb si eu la armurier.
Cu respect.
că nici nu încap în încărcătoare, dar după împingerea bilei un pic nu mai e nicio problemă. Trebuie ceva-ceva
efort dar se poate, dacă nu îi iese cuiva această manevră poate apela la Haiosu.
Cert e că muniţia de la Snail e cea mai bună din ce-a apărut pe la noi şi o spun eu care nu am pistol cu bilă
dar le-am întors pe toate feţele şi am tras câteva boabe cam cu toate modelele importate în România,
şi deci niciun "partizanat" (gen conflictul RG-PP). Mai există şi muniţie Fort la concurenţă, despre care ştim
că nu e foarte puternică dar e recomandată pentru pistoalele produse de ucraineni şi Snailul de la Arrow care
era primul pe lista cu cadouri de la Moş Crăciun şi acum c-a venit la noi la un preţ foarte bun (nu comparăm
cu 9X19 ci cu neletale) nu ne mai place. Domnilor, nemulţumitului i se ia darul!