Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Salut, sunt posesorul unui Streamer si eu, sunt foarte multumit. Am tras 12 bile, ptr ca atatea am avut la mine de la aprox.10 metrii intr-o carte 20/30 cm dar nu am ratat nici una. Puteti scrie ce vreti dar isi merita banii cu varf si indesat.
Deci pana la urma, teava e din otel sau nu?
Ce tipuri de munitie se gaseste pe piata pentru el si la ce preturi aproximative ?
Ce tipuri de munitie se gaseste pe piata pentru el si la ce preturi aproximative ?
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
Majoritatea fabricanţilor de arme folosesca aşa ceva, un ulei vâscos care se întăreşte. Acesta are rol de a păstra arma pe timpuldica.G wrote:Din cauza uleiului (usor inchegat),cu care a fost "botezat" din belsug de fabricant, primele 3-4 incercari vor fi mai dificile....
transportului şi depozitării la armurier. Când intră "în pâine" trebuie curăţat de acea vaselină şi uns cu balistol.
Buna seara.ekkakon wrote:Ce tipuri de munitie se gaseste pe piata pentru el si la ce preturi aproximative ?
Am testat tot ce am gasit prin magazine, UAG, PG si Wadie, fara incidente la tragerea cu Streamer-ul.
Preturi la munitia 10X22T: de la 2,9 lei la Arrow(momentan nu o sa o gasesti la ei), pana la 4,17 lei UAG (Arrow).
In bucuresti, mai gasesti si pe la alte magazine....google search
O seara buna.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
-
slim_daddy40
am reusit sa desfac si eu streamerul ,si am descoperit ca am doua puncte sarite(mancate )marimea cam cat un capat al batului de chibrit pe fiecare punct ) la culata pe interior ,se poate schimba arma pe garantie pt aceste puncte sarite ?.Ma ingrijoareaza ca la viitoarele trageri vor duce la o uzura prematura a armei si chiar la crapare am sa pun niste poze pe viitor.
pretul armei sa stiti ca se reflecta foarte mult in finisajele armei ! un pret mic cu un finisaj mic.!!!
pot spune ca este cea mai proasta arma pe care am vazut-o la finisaje,dar si cea mai ieftina.
pretul armei sa stiti ca se reflecta foarte mult in finisajele armei ! un pret mic cu un finisaj mic.!!!
pot spune ca este cea mai proasta arma pe care am vazut-o la finisaje,dar si cea mai ieftina.
Buna ziua.slim_daddy40 wrote:am reusit sa desfac si eu streamerul ,si am descoperit ca am doua puncte sarite(mancate )marimea cam cat un capat al batului de chibrit pe fiecare punct ) la culata pe interior ,se poate schimba arma pe garantie pt aceste puncte sarite ?.Ma ingrijoareaza ca la viitoarele trageri vor duce la o uzura prematura a armei si chiar la crapare am sa pun niste poze pe viitor.
pretul armei sa stiti ca se reflecta foarte mult in finisajele armei ! un pret mic cu un finisaj mic.!!!![]()
![]()
![]()
Cel mai bine este sa veniti cu pistolul la sediul firme si sa vorbiti cu colegii mei de la service. Imi este greu acum sa va dau un raspuns fara sa fie vazuta arma.
O zi buna.
-
slim_daddy40
am sa fac niste poze pe care le voi posta aici si voi face si o vizita la baietii dvs.
multumesc pt raspuns!!
multumesc pt raspuns!!
- Attachments
-
- 1.JPG (70.91 KiB) Viewed 5747 times
-
- 4.JPG (63.73 KiB) Viewed 5731 times
-
- 2.JPG (94.01 KiB) Viewed 5745 times
-
slim_daddy40
daca aceste 'defecte' fac obiectul unei schimbari pe garantie rog sa fiu instiintat sau ASA E TOATE .( poate sunt doar mai tipicar ori am devenit paranoic:D)
vreau doar siguranta in folosirea armei restul nu conteaza foarte mult!!! safe atat!!
vreau doar siguranta in folosirea armei restul nu conteaza foarte mult!!! safe atat!!
- Attachments
-
- 3.JPG (107.72 KiB) Viewed 5737 times
off topic, tu tii pistolul intr-un torpedou de logan? 
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
-
nedumeritu
Nu pare prea grav ce se vede acolo.
Poate fi o chestie de estetica.
dar in acelasti timp stai si te gandesti: daca or fi inceput sa ii cada plombele de otel, sau ranforsarile
punctuale, ce or fi fiind alea?!
Acum, fara gluma, excursia la armurier este absolut indicata mai ales ca ti-a fost propusa
elegant de vanzator.
Poate fi o chestie de estetica.
dar in acelasti timp stai si te gandesti: daca or fi inceput sa ii cada plombele de otel, sau ranforsarile
punctuale, ce or fi fiind alea?!
Acum, fara gluma, excursia la armurier este absolut indicata mai ales ca ti-a fost propusa
elegant de vanzator.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
-
slim_daddy40
Babanu wrote:off topic, tu tii pistolul intr-un torpedou de logan?
Categoric NU tin arma in torpedou!! acolo(in logan ) a fost sedinta foto
Buna ziua.slim_daddy40 wrote:daca aceste 'defecte' fac obiectul unei schimbari pe garantie rog sa fiu instiintat sau ASA E TOATE
Ne spui si noua ce ai facut la garantie?
Multumesc.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
-
slim_daddy40
prefer sa mai astept , am o simtire ca ma duc degeaba pana la sediul arw la glina si nu stiu daca merita !!!
Buna ziua.slim_daddy40 wrote:prefer sa mai astept , am o simtire ca ma duc degeaba pana la sediul arw la glina si nu stiu daca merita !!!
Din poza se poate sa aveti dreptate. Dar nu strica sa incercati o vizita. O parere mai avizata nu strica.
Cu respect.
Am observat c ape site nu mai aveti Streamer, mai exista pe stoc? sau nu? Am vrut sa merg sambata pe Mihai Bravu dar dupa ce am vazut ca nu-l mai aveti pe site am zis ca nu mai este pe stoc, un raspuns se poate?