pistol carpati 9mm gaz
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
misubagsisu
Dupa cum imi sta in fire, de cum l-am luat (Carpati-ul) l-am facut bucatele pana la ultima piesa, am scos inclusiv teava din lacasul ei (greeeu!) ca sa vad cum e prins opritorul. Nu e nici sudat nici bagat fortat cu prins cu un stift de ~ 3 mm diametru, trecut prin peretii tevii, si stamuit pe exterior, exact la partea anterioara a camerei cartusului, pozitia acestuia fiind ascunsa de mansonul in care se fixeaza teava. In aceasta situatie, chiar daca (prin absurd) incerci sa demontezi opritorul (care nu este decat o bucata de tabla groasa de circa 3 mm, aspectul de cruce observat la privirea prin teava fiind dat de incrucisarea cu respectivul stift) ramai cu doua frumuseti de gauri in camera cartusului, exact unde se termina tubul, gauri care nu mai sunt acoperite decat de peretele subtire al mansonului de aluminiu ce sustine teava, ce nu cred ca rezista la presiunea nici macar a unui cartus blank. L-au aranjat bine de tot
In rest, nicio modificare fata de unul cu glont.
In rest, nicio modificare fata de unul cu glont.
am vazut ca a fost prezentat si modelul cu bila de cauciuc
cat costa oare??
daca industria de armament din romania produce pistoale cu bila de cauciuc..
nu cred ca se schimba legea
pt. ca tendinta este sa se protejeze fabrica de la cugir(asa cred ca ar trebui) plus ca bila de cauciuc e interzisa in restul europei. iar in rusia nu cred ca are o sansa carpatiul nostru.
poate scad preturile la carpati si legea ramane
cat costa oare??
daca industria de armament din romania produce pistoale cu bila de cauciuc..
nu cred ca se schimba legea
poate scad preturile la carpati si legea ramane
Dupa cum s-a vazut in ultimii 15 ani, nu a existat nici cea mai vaga tendinta de a proteja industria de arme romaneasca.Probabil ca trebuie sa devenim strict consumatori,piata de desfacere, si cu limite. Si bila de cauciuc nu e interzisa chiar peste tot in EU.emy wrote:nu cred ca se schimba legeapt. ca tendinta este sa se protejeze fabrica de la cugir(asa cred ca ar trebui) plus ca bila de cauciuc e interzisa in restul europei.poate scad preturile la carpati si legea ramane
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!