Aprecieri

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Adrian_is

Aprecieri

Post by Adrian_is »

Abia am ajuns din concediu si surpriza: schimbarea site-ului Arrow! Trebuie sa recunosc ca arata mult mai bine si ca este mult mai ordonat. Va recomand sa incercati sa postati toate pozele la prezentarea produselor din gama armelor letale si neletale. In rest, felicitari si contam pe dvs. in ceea ce priveste solicitudinea cu care vad ca raspundeti deja intrebarilor noastre! In alta ordine de idei, Walther PP nichelat 10x22 este in mag, sau se poate trimite la comanda, in Iasi?...un simpatizant al lui Arrow! :)
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
radu.b

Re: Aprecieri

Post by radu.b »

Adrian_is wrote:Abia am ajuns din concediu si surpriza: schimbarea site-ului Arrow! Trebuie sa recunosc ca arata mult mai bine si ca este mult mai ordonat. Va recomand sa incercati sa postati toate pozele la prezentarea produselor din gama armelor letale si neletale. In rest, felicitari si contam pe dvs. in ceea ce priveste solicitudinea cu care vad ca raspundeti deja intrebarilor noastre! In alta ordine de idei, Walther PP nichelat 10x22 este in mag, sau se poate trimite la comanda, in Iasi?...un simpatizant al lui Arrow! :)
Buna ziua.
Va multumim pentru aprecieri desi site-ul este inca in lucru si mai sunt multe de facut la el inclusiv ce ati sesizat dumneavoastra cu pozele.
Va rugam in continuare sa trimiteti orice sesizare sau chiar critica la adresa noastra (suntem deschisi) pentru ca suntem convinsi ca nimeni nu este perfect. Timpul, din pacate este dusmanul nostru nr.1 si ne-a impiedicat de multe ori sa fim prompti in raspunsurile catre dumneavoastra, pe care v-am considerat mai mult decat clienti, chiar prieteni.
Pistolul PP nichelat exista in magazin la Iasi( am verificat) puteti sa mergeti sa-l luati fara probleme.
Va multumim.
Radu
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Va multumesc frumos d-le Radu si va asigur de toata stima si consideratia mea! :)
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
cristib

Post by cristib »

Postez si eu aici pt ca jumatate din intentia mea e aprecierea pt Arrow( nu m-am inselat ca au devenit mai prietenosi, au remarcat si altii) iar cealalta jumatate o reprezinta dorinta mea de a sti daca in mag Arrow Iasi este Mauser HSc 90. Cu ceva vreme in urma nu era( varianta brunata).
sorin mok

Post by sorin mok »

Ei bine, daca tot s-au schimbat lucrurile in bine, n-ar fi mai bine pentru absolut toata lumea ca magazinul Arrow sa faca un test cu cele 3 pistoale si 2 munitii folosind cronograful din dotare? Am avea astfel in sfarsit un punct de reper si cumparatorii ar fi informati inainte de a cumpara.

Si la fel de important:acum cand toata lumea are un aparat foto, nu se pot pune poze ale produselor? Eventual clare.
Dabija

Post by Dabija »

Poate arata mai bine site-ul ... dar mai mult ordonat nu mi se pare ... si cam multe fotografii de produse lipsa. A durat cam mult si tot ca o treaba neterminata arata ... din pacate ... si in plus la functia de cautare din trei incercari la doua da eroare.
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Pai a promis dl. Radu ca se ocupa sa-l puna la punct si cu pozele si cu restul..nu citisi si raspunsul lui??
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
radu.b

Post by radu.b »

Dabija wrote:Poate arata mai bine site-ul ... dar mai mult ordonat nu mi se pare ... si cam multe fotografii de produse lipsa. A durat cam mult si tot ca o treaba neterminata arata ... din pacate ... si in plus la functia de cautare din trei incercari la doua da eroare.
Buna ziua.
Aveti dreptate in privinta erorilor si care se datoreaza in principal preluarii datelor,a srtucturii bazei de date care si acesta trebuie modificata. Ne cerem scuze pentru acest neajuns si ne straduim sa facem corectarile cat mai repede posibil. Pentru completarea pozelor, din pacate acest lucru o sa mai dureze. Sunt foarte multe lipsa.
Rugamintea noastra in continuare este sa ne trimiteti orice observatie sau critica la adresa site-ului si asupra activitatii noastre (sincer) si va asiguram de intreaga consideratie.
Totodata pentru orice nelamurire va rog sa va adresati fara nici o retinere.
Cu stima.
Radu
Dabija

Post by Dabija »

Adrian_is wrote:Pai a promis dl. Radu ca se ocupa sa-l puna la punct si cu pozele si cu restul..nu citisi si raspunsul lui??
citii raspunsul ... da tot nemultumit sunt ... pentru ca ...
imi aprovizionez magazinul si cu produse distribuite de arrow ... si ... cataloage nu prea sunt iar chestia cu site-ul dureaza cam de multisor ...
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Pai dati-le ultimatum, dom'le, ori va dau cataloage, ori luati din alta parte! :o
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Post Reply