CFX Royal

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Yuhu

CFX Royal

Post by Yuhu »

As vrea sa stiu si eu daca lantul de magazine Arrow din Romania comercializeaza modelul CFX Royal, cu pat de lemn. Daca da, va rog sa-mi comunicati pretul de vanzare, iar daca nu, cam cand estimati ca o sa aduceti? Numai bine.
sorin mok

Post by sorin mok »

Din cate stiu nu s-a comercializat niciodata si nici nu a fost vorba sa fie importat desi dorinte s-au mai manifestat pe acest forum.
cristib

Re: CFX Royal

Post by cristib »

Yuhu wrote:As vrea sa stiu si eu daca lantul de magazine Arrow din Romania comercializeaza modelul CFX Royal, cu pat de lemn. Daca da, va rog sa-mi comunicati pretul de vanzare, iar daca nu, cam cand estimati ca o sa aduceti? Numai bine.
CFX Royal a devenit arma de autoaparare??
Yuhu

Post by Yuhu »

Scuze! Am vrut sa postez anuntul la arme cu aer comprimat. Graba strica treaba! :)
arrow
Site Admin

Re: CFX Royal

Post by arrow »

Yuhu wrote:As vrea sa stiu si eu daca lantul de magazine Arrow din Romania comercializeaza modelul CFX Royal, cu pat de lemn. Daca da, va rog sa-mi comunicati pretul de vanzare, iar daca nu, cam cand estimati ca o sa aduceti? Numai bine.
Buna ziua.
Acest model nu il comercializam. Dar puteti merge la cel mai apropiat magazin al nostru pentru comanda speciala care poate fi onorata cu aproximatie in 60 zile.
Va multumesc.
Post Reply