adik vrei sa zici ca eu daca sint pe cale sa-mi iau RG88 si tinind cont de testele tale sa renunt?barthy wrote:Am facut ce ai zis. Am folosit ca tinta un bidon de masline plin cu 5 litri de apa ( PE de 2mm ). Am tras doua lovituri de la 5 m si una de la 3m. Proiectilele au lasat urme adanci in peretele bidonului dar nu l-au miscat din loc; plus ca bilele s-au intors si mi-au vajait pe la urechi. Priviti pozele:sorin mok wrote: Trage intr-un butoi mic (plastic gros sau tabla) umplut cu apa sau nisip si vezi daca il misti 1 cm!
jalnic!!!!!!!!!! il vand si-mi iau rusesc
Nou RG 88 cu bila !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: AM TRAS CU RG88!!!!!!!!!!!!!!!
...................sa renunt?
nu sorin, nu am zis asta; am facut testele pe care m-ai sfatuit sa le fac si am fost un pic dezamagit; acest pistol sigur e mai bun decat me 38 dar noi vrem ceva mai bun stiind ca exista; problema e ca nu stim cum sa facem sa procuram asa ceva; si nimeni nu stie sau nu spune; ieri am incercat sa vorbesc cu vanzatorul de la top-gun diham despre armele rusesti dar a reactionat ca si cum el era satana iar eu dadeam cu tamaie prin incapere; tu daca ai neaparat nevoie de un pistol cumparati-l ( oricum e cel mai tare de pe piata autohtona) dar daca vrei sa o faci numai de amorul artei zic sa mai astepti; tocmai comunic cu un tip care are de vanzare un blow magnum 2000 9mm cu gaz si bila(nou); dupa ce aflu cum l-a procurat va spun si voua(cred ca e cumparat din turcia), dar mai intai sa aflam si cu ce ne lasa politia sa ne jucam ca se pare ca au niste bareme pe care noua nu ni le spun; ne lasa sa le cumparam dupa care ne obliga sa le vindem sau le confisca; si asa statul mai castiga niste bani;
scuze pt. mad max
scuza-ma dar chiar nu stiu de ce te-am botezat;
Re: ...................sa renunt?
Despre chestia asta chiar nu stim nimic cand vine vorba despre pistoale cu bila ce cauciuc calibre magnum si chiar ne intereseaza.Stie cineva mai multe daca exista intr-adevar niste bareme pe care politia le impune la pistoalele astea cu bila,si daca da care sunt acestea???barthy wrote:dar mai intai sa aflam si cu ce ne lasa politia sa ne jucam ca se pare ca au niste bareme pe care noua nu ni le spun; ne lasa sa le cumparam dupa care ne obliga sa le vindem sau le confisca; si asa statul mai castiga niste bani;
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
am gasit pe site-ul politiei !!!
"Când arma neletală este procurată din străinătate se va depune şi certificatul de îndeplinire a condiţiilor de omologare eliberat de Autoritatea Naţională de Omologare a Armelor şi Muniţiilor (după înfiinţarea acestui organ)."
stie cineva ceva de aceasta institutie?
s-a infiintat?
s-a adus la cunostinta publicului ceva norme?
a avut vreun detinator de arma de a face cu ANOAM ?

s-a infiintat?
a avut vreun detinator de arma de a face cu ANOAM ?
-
OlDirty bastard
Ba baieti potolitiva cu ideile astea ca se gaseste vrunu sa va puna ideile in aplicare si dati de belea.
,nu se stie cine citeste forumurile astea .
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/

http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/

Pai dupa cate stiam era o tara libera macar la dreptul liber de a vorbi,ultima oara cand am verificat.Mai nou nici sa discutam si sa facem schimb de idei n-avem voie.De la vorba la fapta e cale-lunga 
ADRIAN
Re: am gasit pe site-ul politiei !!!
Aceasta institutie era prevazuta a se infiinta in 'Legea Armelor'. Apoi a aparut un ordin de proprogare, mai nou nu se mai infiinteaza deloc. Nu ramane in discutie decat Registrul National al Armelor, un fel de RAR, dar care va fi tot sub jurisdictia politiei. Se pare ca tor ei se vor ocupa de omologari. In ceea ce priveste situatia actuala, numai pistoalele cu gaz si bile din germania sunt omologate la politie. Teoretic, nu poti sa cumperi alte modele. Practic, cel putin la Bucuresti, politia a inmatriculat orice pistol adus ramanand sa se decida dupa ce vor aparea norme de omologare si omologari daca pot fi pastrate sau nu. asa ca, fiecare o face pe barba si riscul lui.barthy wrote:"Când arma neletală este procurată din străinătate se va depune şi certificatul de îndeplinire a condiţiilor de omologare eliberat de Autoritatea Naţională de Omologare a Armelor şi Muniţiilor (după înfiinţarea acestui organ)."
s-a infiintat?
a avut vreun detinator de arma de a face cu ANOAM ? :?: :(
Re: ARMELE RUSESTI AU CUMVA RAIE ???????????????
Exista depuse pentru omologare cate o buc din fiecare model rusesc discutat pe aici, chiar si revolverul Nagant, mai putin TT-ul. Din lipsa Agentiei..... omologarea o face Directia Generala a Armelor si Munitiilor, care nu s-a putut decide de mai bine de un an daca sa le omologheze sau nu. Niciun importator nu-si asuma riscul sa lanseze o comanda neavand actele in regula, mai ales ca la Baikal nu poti cate o bucata din fiecare!barthy wrote:foarte multi forumisti ( printre care si eu ) se minuneaza si tanjesc dupa o arma ruseasca; daca cererea este asa mare, armurierii ce demersuri au facut pentru importul acestor produse? a fost contactat producatorul (baikal)?; daca da, care a fost opinia lui?; au fost consultate autoritatile de resort romane? daca da, care a fost opinia lor?; mai mult ca sigur ca 90% din detinatorii de arme de autoaparare din RO se vor grabi sa-si schimbe zamacul cu un mp471 sau un 79-T; vanzarile vor creste plus comisionul de consignatie pt. a scapa de armele vechi; CHIAR NU DETINE NIMENI UN PISTOL RUSESC CU BILA, SA NE POVESTEASCA CUM L-A PROCURAT? CHIAR NICIUN COMERCIANT ROMAN NU A INCERCAT SA IMPORTE PISTOALE RUSESTI CU BILA?
Mai asteptam si, cine stie, poate o iesi soarele si pe ulita noastra!
Sau ne aducem singurei. Pistoalele sau revolverele catalogate de rusi TRAUMATICE, adica avand energia proiectilului mai mare de 15 J nu se vand la liber in Rusia, nici in Moldova, nici in CE, ba chiar in unele tari, limita este 7,5 J. Asa ca nu stiu pe unde o sa puteti gasi ceea ce doriti - PISTOALE PUTERNICE
Re: ARMELE RUSESTI AU CUMVA RAIE ???????????????
Multumesc pt. raspunsuri, dar :violiv wrote:Exista depuse pentru omologare cate o buc din fiecare model rusesc discutat pe aici, chiar si revolverul Nagant, mai putin TT-ul. Din lipsa Agentiei..... omologarea o face Directia Generala a Armelor si Munitiilor, care nu s-a putut decide de mai bine de un an daca sa le omologheze sau nu. Niciun importator nu-si asuma riscul sa lanseze o comanda neavand actele in regula, mai ales ca la Baikal nu poti cate o bucata din fiecare!barthy wrote:foarte multi forumisti ( printre care si eu ) se minuneaza si tanjesc dupa o arma ruseasca; daca cererea este asa mare, armurierii ce demersuri au facut pentru importul acestor produse? a fost contactat producatorul (baikal)?; daca da, care a fost opinia lui?; au fost consultate autoritatile de resort romane? daca da, care a fost opinia lor?; mai mult ca sigur ca 90% din detinatorii de arme de autoaparare din RO se vor grabi sa-si schimbe zamacul cu un mp471 sau un 79-T; vanzarile vor creste plus comisionul de consignatie pt. a scapa de armele vechi; CHIAR NU DETINE NIMENI UN PISTOL RUSESC CU BILA, SA NE POVESTEASCA CUM L-A PROCURAT? CHIAR NICIUN COMERCIANT ROMAN NU A INCERCAT SA IMPORTE PISTOALE RUSESTI CU BILA?
Mai asteptam si, cine stie, poate o iesi soarele si pe ulita noastra!
Sau ne aducem singurei. Pistoalele sau revolverele catalogate de rusi TRAUMATICE, adica avand energia proiectilului mai mare de 15 J nu se vand la liber in Rusia, nici in Moldova, nici in CE, ba chiar in unele tari, limita este 7,5 J. Asa ca nu stiu pe unde o sa puteti gasi ceea ce doriti - PISTOALE PUTERNICE
1. de ce nu si TT-ul?
2.cum adica nu se vand la liber? daca merg cu notificarea de la politie tradusa oficial in lb. rusa nu pot sa cumpar un ij 79-9T?
salut,sunt nou pe acest forum si va citesc de mult discutiile.Acum ma bag si eu printre voi.Am un Reck60 si am ajuns la concluzia ca nu e mai mult decat o pocnitoare.Am facut mai multe teste dar mai mult decat sa gaureasca o sticla de plastic nu face.Constructiv e facut sa nu dezvolte o putere mai mare!''Sicana'' din teava,gatuirea din butoias de la 9,6 la7,8mm si interstitiul de0,6mm dintre teava si butoias nu fac decat sa-l transforme intr-o pocnitoare.Toate aceste neajunsuri dispar in cazul unui pistol,mai putin chestia cu obturarea tevii,pt.ca un pistol tocmai prin asta se caracterizeaza adica lipsa de scapari de gaze.Puterea mica e datorata energiei cinetice slabe dezvoltata de un proiectil usor(0,7gr.)si nu in ultim rand incarcaturii de praf ca sa nu mai spun de traiectoria jalnica a proiectilului din lipsa stabilizarii giroscopice a acestuia(teava lisa fara,ghinturi).Dorinta mea,(si cred ca nu sunt singurul)este de a avea o arma pe care sa ma pot baza in caz de Doamne-fereste.Nu cu o arma luata pe cai legale te apuci sa faci tampenii,iar in caz ca da atunci sa suporti legea indiferent de asprime.Si aici ar actiona o ,,selectie naturala''printre posesorii de arme.La banii pe care i-am dat pe revolver,asi fi vrut ceva mai mult decat o simpla sperietoare.Cred ca se mai poate remedia ceva daca umblu la partile slabe,dar nu stiu daca exista vreo interdictie legala.In definitiv este lucrul meu si pot sa-l imbunatatesc atata timp cat nu-l folosesc in scopuri ticaloase.Voi ce credeti?