Nou RG 88 cu bila !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Ma bucur ca va plac pozele. Incerc sa mai animez acest forum al "visatorilor"!
Daca e dupa frumusete, personal sunt indragostit de 2 modele de la Voltran: o replica de CZ 75:
http://www.voltranarms.com/cz_tr.htm
si modelul lor compact dar cu 15 cartuse:
http://www.voltranarms.com/p4_tr.htm
Daca e dupa frumusete, personal sunt indragostit de 2 modele de la Voltran: o replica de CZ 75:
http://www.voltranarms.com/cz_tr.htm
si modelul lor compact dar cu 15 cartuse:
http://www.voltranarms.com/p4_tr.htm
Ce schibare de subiect am provocat!?!?! ...si fara intentie ,jur
Domnilor ideea principala este ca trebuie sa scriem la firmele producatoare din EU sa ia ei masuri asupra abuzurilor de la noi deoarece produsele lor europene sunt accizate si este ingreunata vanzarea lor pe o piata care este considerata tot europeana.Numai ei pot face presiuni si pot bate apropouri pe la conducerea UE. Daca nu solutia este sa ne invatam cum ne putem descurca si fara cei de la noi cu preturi mari si ramanem la cuvantul de baza: BOICOT.
In prezent studiez varianta de a cumpara din afara chiar daca ies cu cativa Euro in plus sau in minus peste pretul din Romania dupa transport si accize (ca eu nu aduc en-gros sau de la fabrica) dar tot nu cumpar de la astia cu preturi ridicole si adosuri fara bun simt.
Anul trecut se vindeau P22 la 17 mil. acum sunt 14,9mil dar in legea armelor nu sa schimbat nimic avantajos. Asta nu da de gandit?
Domnilor ideea principala este ca trebuie sa scriem la firmele producatoare din EU sa ia ei masuri asupra abuzurilor de la noi deoarece produsele lor europene sunt accizate si este ingreunata vanzarea lor pe o piata care este considerata tot europeana.Numai ei pot face presiuni si pot bate apropouri pe la conducerea UE. Daca nu solutia este sa ne invatam cum ne putem descurca si fara cei de la noi cu preturi mari si ramanem la cuvantul de baza: BOICOT.
In prezent studiez varianta de a cumpara din afara chiar daca ies cu cativa Euro in plus sau in minus peste pretul din Romania dupa transport si accize (ca eu nu aduc en-gros sau de la fabrica) dar tot nu cumpar de la astia cu preturi ridicole si adosuri fara bun simt.
Anul trecut se vindeau P22 la 17 mil. acum sunt 14,9mil dar in legea armelor nu sa schimbat nimic avantajos. Asta nu da de gandit?
VOx, armele Voltran cu gaz, vezi linkul de sus, costa in Bulgaria - stat european ca si noi - intre 30 si 50 de E. La noi nu se gasesc nicaieri. Asta nu iti da de gandit?
Firesc, cred, ar fi ca in primul rand importatorul, care are legaturi de afaceri cu cei din Vest, sa faca public acest abuz care ii pune pe romani in inferioritate fata de ceilalati cetateni europeni.
Ar avea mai multa credibilitatea si ar fi si direct interesat.
Firesc, cred, ar fi ca in primul rand importatorul, care are legaturi de afaceri cu cei din Vest, sa faca public acest abuz care ii pune pe romani in inferioritate fata de ceilalati cetateni europeni.
Ar avea mai multa credibilitatea si ar fi si direct interesat.
Nu suntem neaparat visatori.Unii dintre noi daca nu majoritatea chiar vor sa-si cumpere ceea ce spun ca le place si pana la urma dupa cum spunea si vox ajungem sa le luam de dincolo numai sa nu mai cumparam din tara, la preturile astea ridicole,pistoale cu bila de cauciuc de proasta calitate si slabe pe deasupra.Mai bine imi iau ceva bun si puternic(si-mi fac si o rezerva de cartuse cu bila de cauciuc pentru modelul cumparat) chiar daca ies la mai mult decat este un Walther in magazine la noi dar macar stiu o treaba ca n-are 15joules ci vreo 50.Este o diferenta,nu?sorin mok wrote:Ma bucur ca va plac pozele. Incerc sa mai animez acest forum al "visatorilor"!
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
-
OlDirty bastard
Sunt posesorul unui rg88 de cca. o luna si am facut si niste teste nu stiu de unde scoatetzi 15j ca nu scrie nici unde in prospect si cat despre cei care cred ca nu are putere destula sa opreasca un om se inseala amarnic nu fac reclama ca nu ma plateste nimeni eu unul m-am convins.Am vazut filmul de pe forum cu acel revolver vreau sa spun ca as face cinste la baiatu acela cu un cartus de 4 ron numa sa traga cu un glontz 10x22t in picior sa vad shi eu ce se intampla

ROHM RG88 Kal. 10x22T
RG-ul tau 88 are cam 30 de joules iar acel revolver despre care vorbesti are 7,5 joules.Deci nu incape comparatie.Ar fi interesant ce face un pistol cu bila de 50 joules cam cat este legal maxim permis a fi detinute de cetatenii civili din Rusia.RG-ul este totusi din zamac si nu din otel asa ca in timp eu nu m-as baza prea mult pe el pentru ca au mai fost cazuri in care i-a explodat posesorului pistolul in mana.
OlDirty bastard a scris:
pai in primul rand nu-i glonte,e bila de cauciuc

OlDirty bastard a scris:
numa sa traga cu un glontz 10x22t in picior sa vad shi eu ce se intampla
ADRIAN
Felicitari pentru achizitie!OlDirty bastard wrote:Sunt posesorul unui rg88 de cca. o luna si am facut si niste teste nu stiu de unde scoatetzi 15j ca nu scrie nici unde in prospect si cat despre cei care cred ca nu are putere destula sa opreasca un om se inseala amarnic nu fac reclama ca nu ma plateste nimeni eu unul m-am convins.Am vazut filmul de pe forum cu acel revolver vreau sa spun ca as face cinste la baiatu acela cu un cartus de 4 ron numa sa traga cu un glontz 10x22t in picior sa vad shi eu ce se intampla![]()
![]()
Nu am scos noi 15 J, dar nimeni nu are o cifra cat de cat exacta. Sper sa aiba 30J!
Spui ca are destula putere sa opresca un om. Cum ti/ai dat seama? Cum ai realizat testul respectiv?
Asteptam cu interes orice date si fotografii cu arma si teste, dar nu de penetrare, ci de "traumatizare".
-
OlDirty bastard
Nu stiu cat are 15j sau 30j oricum nu am cu ce masura, eu spuneam ca rg88 in prospect nu scrie ce putere are.Scuze ca am scriis glontz am vrut sa scriu bila de cauciuc.Nu am traumatizat decat niste copaci,bidoane.Pe langa revolveru ala din film rg88 e tun.HAIL RG88 !!
vorbiti de zmac? dar de p22 ce spuneti?oricum sa cari pistolu dupa tine o zi intreaga este cam dureros si incomod la doar 500 si ceva de grame, vreti tot din otel? nu contrazic pe nimeni ca pistoalele rusesti nu sunt mai solide dar totodata si muuuuult mai grele.Idea unei arme de autoaparare e sa-l tzii tot timpul la tine,nu acasa in vitrina.
vorbiti de zmac? dar de p22 ce spuneti?oricum sa cari pistolu dupa tine o zi intreaga este cam dureros si incomod la doar 500 si ceva de grame, vreti tot din otel? nu contrazic pe nimeni ca pistoalele rusesti nu sunt mai solide dar totodata si muuuuult mai grele.Idea unei arme de autoaparare e sa-l tzii tot timpul la tine,nu acasa in vitrina.
ROHM RG88 Kal. 10x22T
Intardevar, greutatea este o problema. Dar de ce il porti zilnic? Chiar ai de infruntat atatea pericole?
Iar un pistol rusesc nu esete cu mult mai greu:
IJ79T:0,65kg
http://www.baikalinc.ru/en/company/65.html
IJ 78T:0,46kg
http://www.baikalinc.ru/en/company/63.html
Iar diferenta e data de fiabilitate, care mi se pare un aspect fundamental la o arma.
Iar un pistol rusesc nu esete cu mult mai greu:
IJ79T:0,65kg
http://www.baikalinc.ru/en/company/65.html
IJ 78T:0,46kg
http://www.baikalinc.ru/en/company/63.html
Iar diferenta e data de fiabilitate, care mi se pare un aspect fundamental la o arma.
sorine..eu cred ca oldirty are dreptate ...sa stii ca si eu sunt de parere ca un pistol de autoaparare ar trebui purtat zilnic, pentru a-i justifica scopul pt. care a fost achizitionat. Ma gandesc si la mine, nu sunt un tip nici prea viteaz, nici prea sperios, dar in zilele noastre nu stii de unde vine..buba! Nu neg ca ma simt mai sigur pe mine inarmat, dar am vazut destule faze nasoale unde si fara sa vrei poti deveni o victima..colaterala. Nu trebuie sa ne punem sperantele intr-o arma de foc, dar vad ca smecherii de cartier si hotii sunt din ce in ce mai curajosi, ca ajung sa se bata/certe si cu politistii care intervin. Mi-aduc aminte de o faza de la 112 Politia in actiune unde un mameluc cu toporul in mana se indrepta spre un politist care il soma cu arma de foc si care a reusit sa-l raneasca numai dupa ce a tras cateva focuri,dintre care unul sau doua in picioare pt a-
l rapune. Asadar, parca prefer sa-mi i-au o masura in plus pana vine garda sau sare din intamplare un cetatean adevarat!
-
OlDirty bastard
Adriane multa dreptate ai, eu am cumparat arma pt. ca jobul meu presupune multe deplasari prin diverse localitatzi din tzara.Pe langa deplasare mai trebuie sa si muncesc, am un toc orizontal cu ham care imi tzine pistolul undeva sub bratzul stang in fine problema este ca dupa o zi intreaga de plimbareli cu masina si munca incepi sa simti greutatea pistolului.Cum scriam mai sus am cumparat pistolul din necesitate pt. ca nici eu nu sunt un tip solid si am fost in unele situatzi in care era sa fiu linsat de catre o turma de porumbei negri (sa nu folosesc termenul ciori)niste 4x4 in grupuri organizate(caini)samd. Nu am de gand sa folosesc arma (CU BILA DE CAUCIUC)pe pielea nimanui dar daca se iveste situatia ata ete.Eu spun sa va luati gandul de la pistoalele rusesti pt. ca romania nu o sa le aprobe niciodata cu simplu motiv ca sunt prea periculoase. M-am lamurit cu pistolul meu,daca o facut o gaura de cca 2 cm in copac este destul de bun parerea mea bineintzeles ca se poate si mai bun dar pe moment nota 10 pt cei care ne-au dat voie sa le purtam si pe astea.Si sincer sa fiu nici nu as dori sa legalizeze pistoalele cu bila de cauciuc mai puternice doar pe cele cu glont
ma uit la fratzii nostri din america ce fac prin poligoanele de trageri si mi-as dori si eu dar cine stie poate peste 1000 de ani.Mi-ar sta parca mai bine cu un glock in buzunar dar ata ete ne multzumim cu pistoalele din zmac daca altele nu avem.Promit ca daca o sa trag intr-un porumbel negru o sa-i fac si poza (asta daca nu sunt mai rapizi cei de la pro tv si ma transforma din agresor in victima cum e moda la noi)Pretul pistoalelor la noi este cam mare si de aceea eu recomand pt. cei care nu isi premit un spray lacrimogen si un baston telescopic din otel(tratament si medicament pt agresor) si iesi pe la 80ron te scuteste si de nishte drumuri la politie.Numai bine
ROHM RG88 Kal. 10x22T
Poate in magazine n-o sa apara de vanzare dar de cumparat nu te impiedica nimeni sa-ti cumperi un pistol cu bila de cauciuc rusesc.Atat doar ca trebuie sa platesti mai mult pe el(accize) si sa-ti faci si o rezerva indestulatoare de cartuse odata cu achizitionarea lui din magazin.Si mai gandeste-te ca rusii mai tot timpul sunt mai gros imbracati datorita climei iar pistolul cu bila este justificat sa fie mai puternic din moment ce bila trebuie sa treaca prin atatea randuri de haine.Exclud din start ca lovitura sa fie aplicata in zona capului,a fetei sau a gatului dar in caz de necesitate extrema cred ca se poate trage si in zone mai sensibile si mai expuse ale corpului.OlDirty bastard wrote:Eu spun sa va luati gandul de la pistoalele rusesti pt. ca romania nu o sa le aprobe niciodata cu simplu motiv ca sunt prea periculoase.
ADRIAN
Cunosti procedura? Zice ceva/undeva la politie cat e taxa sa introduci arma in tara? Ma gandesc la o expeditie in Basarabia si la niste suveniruri(baikal,fort) de p'acoloAC Sniper wrote:Poate in magazine n-o sa apara de vanzare dar de cumparat nu te impiedica nimeni sa-ti cumperi un pistol cu bila de cauciuc rusesc.Atat doar ca trebuie sa platesti mai mult pe el(accize).