Nou RG 88 cu bila !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Vorbiti aiurea despre $2 un cartus fara sa cunoasteti preturi, un cartus costa 4-4,5 RON depinde de unde cumperi. De ce nu vorbim constructiv si ceva folositor cum ar fi despre aceste accize abuzive (nu ar fi frumos sa putem cumpara pistolul RG88 cu bile de cauciuc la 635 RON???) sau sa spuna cei care poseda aceste pistoale care sunt avantajele si dezavantajele lor, ce experiente au avut cu ele (placute sau neplacute) ,performante ,diferente intre modele....etc. Deci hai sa nu mai postam asa ca sa ne aflam in treaba si ca sa umplem pagina sau sa aruncam afirmatii nejustificate (ex: se imprastie teava pe jos) . Daca aveti critici ,criticati dar cu explicatii sa invatam si noi din experienta voastra.
daca ai fi fost atent, sau ai fi stat mai mult pe forum, ca noi cei de aici, ai fi vazut postul unui dintre noi care chiar a avut probleme cu RG88 (i s-a spart teava)...nu cred ca postam aiurea, sintem de ceva vreme aici....vox wrote:Vorbiti aiurea despre $2 un cartus fara sa cunoasteti preturi, un cartus costa 4-4,5 RON depinde de unde cumperi. De ce nu vorbim constructiv si ceva folositor cum ar fi despre aceste accize abuzive (nu ar fi frumos sa putem cumpara pistolul RG88 cu bile de cauciuc la 635 RON???) sau sa spuna cei care poseda aceste pistoale care sunt avantajele si dezavantajele lor, ce experiente au avut cu ele (placute sau neplacute) ,performante ,diferente intre modele....etc. Deci hai sa nu mai postam asa ca sa ne aflam in treaba si ca sa umplem pagina sau sa aruncam afirmatii nejustificate (ex: se imprastie teava pe jos) . Daca aveti critici ,criticati dar cu explicatii sa invatam si noi din experienta voastra.
Am zis 2 E? am vrut sa spun 2$.
Vox, ce intrebi tu acum, eu am intrebat acum 2 ani. Si inca mai astept raspuns. Asa ca mi-am luat informatiile de pe alte forumuri. Tot de acolo am luat si poze si filme pe care le-am postat aici. Nu vorbim ca sa ne aflam in treaba, si asa suntem putini si vom fi si mai putini.
Si tot de 2 ani discutam despre accize, taxe si adaosuri si a ramas ca la inceput. Sigur, daca crezi ca poti schimba ceva, esti binevenit.
Si tot de 2 ani discutam despre puterea pistoalelor care se vand in Romania, e drept, pe ghicite, ca importatorul nu spune niciodata care sunt caracteristicile tehnice.
Vox, ce intrebi tu acum, eu am intrebat acum 2 ani. Si inca mai astept raspuns. Asa ca mi-am luat informatiile de pe alte forumuri. Tot de acolo am luat si poze si filme pe care le-am postat aici. Nu vorbim ca sa ne aflam in treaba, si asa suntem putini si vom fi si mai putini.
Si tot de 2 ani discutam despre accize, taxe si adaosuri si a ramas ca la inceput. Sigur, daca crezi ca poti schimba ceva, esti binevenit.
Si tot de 2 ani discutam despre puterea pistoalelor care se vand in Romania, e drept, pe ghicite, ca importatorul nu spune niciodata care sunt caracteristicile tehnice.
Desteptule...ai luminat poporul cu matematica ta. La cursul de azi $2 =5,22RON iar pretul unui cartus la AWR este de 4,5 RON si acum ia vezi 100de cartuse te mai costa $50????Nikki wrote:Ba 2$ ai zis si zici bine...vox se pare ca nu stie ca 2$=5ron,adica exact pretul unui cartus cu bila de cauciuc la top-gun...sorin mok wrote:Am zis 2 E? am vrut sa spun 2$.![]()
cat despre sorin mok: si cu 2E si cu 2$ tot gresit erai iar despre accize degeaba ai discutat acum 2 ani ca nu eram in UE .Acum codul fiscal si libera trecere a marfurilor europene este schimbat de la 1ian 2007. Deci e cazul sa reiei discutia ca acum esti sustinut de europeni.
Mad Max stai de 2 ani pe forum dar se vede ca stai cam degeaba ca aluia i sa spart sania nu teava. Mai citeste si tu ca poate mai gasesti ceva spart. Asa ca am avut dreptate cand am zis ca unii scriu numai ca sa se vada pe pagina sau sa se afle in treba.
-
Dabija
Stimate Domnule Mariusarrow wrote:Vox, esti binevenit daca iti schimbi in bine aceste interventii. Daca nu, nu.vox wrote: Desteptule...ai luminat poporul cu matematica ta.
Ar fi indicat sa te scuzi fate de cel caruia i te-ai adresat, si sa o luam de la capat cu sentimente mai bune.
Marius
Probabil ca forumul este al dumneavoastra dar asta nu va da drept de judecator si nici nu aveti aceasta calificare. Nu am jignit pe nimeni cu acea fraza si nu am vorbit urat. Am atras atentia cuiva care a binevoit sa ma atace cu niste neadevaruri si pe deasupra dezinforma si publicul cu acele calcule eronate. Probabil ca dansul trebuia sa-si ceara scuze primul vazand ca am dreptate si ca ma contrazice aiurea. Dvs. lucrati la AWR si ar trebui sa cunoasteti preturile si realitatea. Eu am sentimente bune si fata de Dvs. deoarece am precizat pretul real mai mic ca la Top Gun si nu am aclamat ca totul ar fi mai scump decat este in realitate .(ceea ce sperie clientii de obicei) . Daca considerati ca trebuie sa ma suspendati de pe acest forum ,e ok dar parerea publica va sanctiona asta cu timpul si vor vedea adevaratele intentii. (totul depinde de dvs.)
P.S. viata e dura si unii vorbesc mai pe direct, nu am venit aici sa mangai pe nimeni sau sa fac declaratii de dragoste. Timpul costa bani si am folosit forumul cu intentii de a clarifica cateva aspecte in legatura cu subiectul.
Cu stima.
v0x
Scumpule...poate nu ai citit cu atentie,dar eu ma refeream la pretul unui glont(cu bila de cauciuc) la top-gun,pret care acum 6 luni era de 5ron...poate acum sa fie mai scump,nu stiu.vox wrote:Desteptule...ai luminat poporul cu matematica ta. La cursul de azi $2 =5,22RON iar pretul unui cartus la AWR este de 4,5 RON si acum ia vezi 100de cartuse te mai costa $50????
La matematica am invatat cu totii in scoala generala ca 5 este mai aproape de 5,22 decat 4,5...Cu alte cuvinte cand sorin mok a spus 2$ a avut dreptate,pentru ca se gaseste munitie si la acest pret. Eu nu am spus niciodata ca la Arrow munitia nu ar fi 4,5ron
In al doilea rand...cand am zis eu ca 100 de cartuse sunt 50$ ???
Undeva,pe aici, faceam o comparatie intre cat costa 20(douazeci) de cartuse la noi si cat costa 20(douazeci) de cartuse la rusi...
Si in al treilea rand este ARW