UNDE SCRIE IN LEGISLATIE DE viteza maxima 220 m/s

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
sorin mok

Post by sorin mok »

Nu e pentru armele neletale, ci pentru cele cu aer comprimat! Deci, alt paragraf de lege.
Dabija

Post by Dabija »

Viteza de max. 220 m/s se refera la armele cu aer comprimat si nu este cuprinsa in legea 295 ci intr-o alta lege - ceva cu siguranta cetateanului ... nu mai stiu exact care lege ... si nici nu am timp sa caut ...
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
violiv

Post by violiv »

La Biroul de Arme de la Politia Judetului. Daca nu au si inscriu orice arma adusa esti fericit. Oricum, pe afara n-o sa gasesti arme la liber care sa depaseasca 7,5 J.
sorin mok

Post by sorin mok »

Sunt putine tarile in care se comercializeaza arme cu cauciuc. Eu stiu numai de Rusia si Ukraina.
Multi produs, dar nuami pentru export.
Nikki

Post by Nikki »

asa ca daca vrei sa dai o fuga pana in Siberia sa ne spui ca iti dam bani sa ne iei si noua cate un mp471... :lol: :lol: :lol:
ave25

Post by ave25 »

Este vorba de o lege din 1991, parca, de fapt o hotarare de guvern care adopta unele masuri in vederea stoparii unor fapte de natura a tulbura linistea si ordinea. Acolo exista si un paragraf mititel care interzice importul in vederea comercializarii a armelor AC cu viteza mai mare de 220m/s
-------------------
ave25
hunter 440 5,5mm
alexm212121

Post by alexm212121 »

Da, si eu stiu la fel, ca este interzis importul in vederea comercializarii al armelor cu aer comprimat ( nu si al armelor cu bila de cauciuc ) cu viteza de peste 220m/sec .

Deci, n-are nici o legatura cu cele letale, si pe langa asta, poti importa arme cu aer comprimat cu viteza mai mare, daca nu ai in vedere sa le comercializezi. ( deci, pentru tine :P )

Oricum, armele cu AC NU pot fi folosite la autoaparare. Risti chestii serioase.
adrianTNT

Post by adrianTNT »

Salut, poate sa imi spuna si mie cineva cum este legea pentru pistoale cu aer comprimat?

Se leaga politia de mine pentru ca aveam in casa un pistol cu aer comprimat pe care mi l-au gasit niste hoti la o spargere.
Trebuie sa merg in cateva zile la politie sa le atat pistolul.

Trebuie declarate la politie pistoalele cu aer comprimat ? Eu stiam ca doar cele de foc (cu glont, etc, nu ma pricep).

Merci.
- Adrian.
SLY

Post by SLY »

Citeste legea 295. Armele cu aer comprimat se inregistreaza la Politie, dar termenul in care trebuiesc declarate inca nu a trecut. Parerea mea e ca nu au ce-ti face. Pentru "inmatriculare", daca nu mai ai factura, dai o declaratie la notar cum ca ai luat-o din targ acu' vreo 2 ani. Cu aia (si cu arma) te duci la Politie (AEST) si iti elibereaza certificat de detinator. Alte detalii gasesti pe forumul Airguns.
adrianTNT

Post by adrianTNT »

SLY wrote:Citeste legea 295. Armele cu aer comprimat se inregistreaza la Politie, dar termenul in care trebuiesc declarate inca nu a trecut. Parerea mea e ca nu au ce-ti face. Pentru "inmatriculare", daca nu mai ai factura, dai o declaratie la notar cum ca ai luat-o din targ acu' vreo 2 ani. Cu aia (si cu arma) te duci la Politie (AEST) si iti elibereaza certificat de detinator. Alte detalii gasesti pe forumul Airguns.
Merci SLY, cred ca o sa duc pistolul la politie sa si-l faca ciorba pentru ca este defect. Oricum nu stiam ca trebuie inregistrate.
Post Reply