pistoale cu bila

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
walter

pistoale cu bila

Post by walter »

Este adevarat ca nu se mai importa ( posibil pana la sfarsitul anului ) pistoale cu bila ? Motivatia oferita e modificarea legislatiei armelor in Germania. Nu cumva se incearca modificarea legislatiei in Romania in sensul interzicerii accesului larg la acest tip de arma neletala ? Suspiciunea mea e data de faptul ca au disparut de pe piata din Romania pistoalele cu bila si termenul de reaprovizionare e la o data indepartata si incerta. De asemenea motivatia cu modificarea legislatiei germane mi se pare trasa de par. De ce nu se aduc din alta tara ( Rusia, Cehia, etc. ) ?
walter

pistoale cu bila

Post by walter »

Scuze, mi s-a parut evident ca oricine citeste mesajul intelege ca ma refer la bile de cauciuc ! :)
sorin mok

Post by sorin mok »

In Germania nu se comercializeaza arme cu bila de cauciuc pentru ca legea nu permite. Producatorii germani de astfel de arme fac doar pentru export, in special pentru Rusia si Ucraina.
walter

Post by walter »

Faptul ca in Germania nu se pot cumpara pistoale cu bila de cauciuc ma face si mai mult sa cred ca explicatia sistarii importului acestui tip de arme ( data de vanzatori ) pe motivul modificarii legislatiei germane nu e cea reala. E vorba de o disfunctionalitate privind importul, de dezinteres din partea importatorului ( cand exista cerere pe piata ) sau ... ? Stie cineva mai mult ?
Post Reply