pistoale cu bila
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
pistoale cu bila
Este adevarat ca nu se mai importa ( posibil pana la sfarsitul anului ) pistoale cu bila ? Motivatia oferita e modificarea legislatiei armelor in Germania. Nu cumva se incearca modificarea legislatiei in Romania in sensul interzicerii accesului larg la acest tip de arma neletala ? Suspiciunea mea e data de faptul ca au disparut de pe piata din Romania pistoalele cu bila si termenul de reaprovizionare e la o data indepartata si incerta. De asemenea motivatia cu modificarea legislatiei germane mi se pare trasa de par. De ce nu se aduc din alta tara ( Rusia, Cehia, etc. ) ?
pistoale cu bila
Scuze, mi s-a parut evident ca oricine citeste mesajul intelege ca ma refer la bile de cauciuc ! 
Faptul ca in Germania nu se pot cumpara pistoale cu bila de cauciuc ma face si mai mult sa cred ca explicatia sistarii importului acestui tip de arme ( data de vanzatori ) pe motivul modificarii legislatiei germane nu e cea reala. E vorba de o disfunctionalitate privind importul, de dezinteres din partea importatorului ( cand exista cerere pe piata ) sau ... ? Stie cineva mai mult ?