Revolvere si pistoale Smith & Wesson CU GLONTZ

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Guest

Revolvere si pistoale Smith & Wesson CU GLONTZ

Post by Guest »

La magazinul Arrow de la Gara de Nord din Bucuresti stau frumos pitite pe un raft de la fundul vitrinei( pentru a fi greu observate si a nu face reclama produselor noi! :D ) patru splendide S&W -uri. Sunt 2 revolvere in cal 38 special si 357 Magnum, iar pistoalele sunt 9 Para. Preturi incredibile,pentru asa calitate, intre 1800 si 2500 RON.Pacat ca multi dintre noi raman doar cu uitatul! :cry:
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Ei,da,asa ceva merita intre 1800 si 2500ron.Consider ca pretul pentru un pistol cu bila de cauciuc este mult exagerat(intre 1600 si 1850ron) cand pentru un pistol sau revolver adevarat nu platesti decat cu 200 pana la 650ron mai mult.Ar fi frumos sa le vedem o fotografie macar pe site-ul Arrow.Nu de alta dar numai daca esti din Bucuresti poti avea placerea sa ramai doar cu uitatul :( .
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Guest

Post by Guest »

Image
Image
Image
Image
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Mersi mult :) ,sunt superbe!
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Guest

Post by Guest »

S&W au scos si alte modele, scumpe, la care noi,muritorii de rand din Ro., nici nu putem visa. Apropos, au inceput sa foloseaca tevi Lothar Walther.Nec plus ultra!
Image
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Nu conteaza cat ar costa un astfel de S&W cal.'460 Magnum.Daca as avea banii si posibilitatea sa-l cumpar l-as lua.Imi plac la nebunie formele armelor si a revolverelor,luciul metalic perfect,dovada ca sunt folosite metale si oteluri de cea mai buna calitate,si asta fara sa mai vorbesc de performantele de care este capabila arma.Sunt unul dintre cei(poate chiar foarte putini la numar in Romania) caruia ii plac mai mult armele decat masinile.Daca sunt foarte suparat sau am o zi mai putin reusita,ori intru intr-un magazin de arme(de altfel foarte putine in Romania),ori intru pe internet pe site-ul unui astfel de magazin si deodata ma simt altfel,mult mai bine decat inainte.
ADRIAN

hunt

Post by hunt »

in ce conditii poti lua asa ceva...sau le-au adus daor pt oameniil egii si colectionari?
Guest

Post by Guest »

hunt wrote:in ce conditii poti lua asa ceva...sau le-au adus doar pt oamenii legii ?
Pentru cei mai presus de lege! :D :D :D
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Pentru cei care fac legea,mai bine zis.
ADRIAN

arrow
Site Admin

Post by arrow »

:lol: :lol: :lol:

Asta e, mi-ar placea si mie revolverul mic, dar deocamdata, asta e... :cry:

Marius
sorin mok

Post by sorin mok »

Guest wrote:
hunt wrote:in ce conditii poti lua asa ceva...sau le-au adus doar pt oamenii legii ?
Pentru cei mai presus de lege! :D :D :D
Pentru cei ce se supun legii, adica marea majoritate, exista cele cu gaz:

ImageImageImage
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Eu raman la convingerea ca o arma trage cu gloante,nu cu gaze,pardon... :lol: :lol: :lol: Ori este arma,ori lansator de lacrimogena???
ADRIAN

Alegzandru

Post by Alegzandru »

Ce ar fi insemnat sa ii fi dat lui Dirty Harry un revolver 44 Magnum (parca ala era calibrul, nu stiu marca) cu gaze? :lol:
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Nu mai ajungea Dirty Harry si revolverul lui S&W '44 Magnum un adevarat simbol poate chiar o adevarata religie asa cum este acum in Statele Unite si nu numai.Si sa nu uitam frazele celebre:"...I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?...” (signed Dirty Harry Calahan-alias Clint Eastwood)
ADRIAN

Guest

Post by Guest »

Image
Post Reply