pret munitie
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: pret munitie
Pai tocmai asta intrebam. Unde este diferenta de pret intre munitia de paza si aparare si tir sportiv ? Daca accizele nu se aplica ptr tir sportiv inseamna ca mi se percep taxe ilegale.Ce se intampla cu banii aia? Au baza legala sa imi ia banii aia? Ma gandeam ca poate imi raspunde un moderator. Un pct de vedere oficial,nu stiu,orice.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
-
Safe&Sound
Cred ca explicatia consta in faptul ca e dificil (daca nu imposibil) sa scoata din gestiune prin vanzare acelasi produs cu preturi diferite, un pret mare, cu accize pentru munitiadestinata vanatorii si munitia pentru aparare si paza si un pret fara accize pentru munitia destinata tirului sportiv. In buna traditie romaneasca cred ca problema a fost rezolvata in sensul ca toata munitia se vinde acum la pret mare.
Chestia cu adevarat inexplicabila este asa cum spunea si sith la munitia .22 LR care asa cum stim poate fi folosita DOAR ca munitie de tir si totusi acum se vinde la pret mai mare.
Nu cred ca veti primi un raspuns oficial din partea Arrow International privitor la aceasta chestiune. Desi asa cum se poate observa dansii sunt niste gazde foarte primitoare pentru noi cei de aici, nu au totusi obiceiul de a explica situatii ca cea pe care o puneti in discutie. Probabil ca asta este politica firmei.
Aceeasi a fost povestea si in cazul in care mai multi utilizatori ai acestui forum au cerut explicatii pentru refuzul de a vinde munitie unui colectionar ce avea drept sa o detina, refuz manifestat de catre un vanzator din reteaua Arrow Int.
Chestia cu adevarat inexplicabila este asa cum spunea si sith la munitia .22 LR care asa cum stim poate fi folosita DOAR ca munitie de tir si totusi acum se vinde la pret mai mare.
Nu cred ca veti primi un raspuns oficial din partea Arrow International privitor la aceasta chestiune. Desi asa cum se poate observa dansii sunt niste gazde foarte primitoare pentru noi cei de aici, nu au totusi obiceiul de a explica situatii ca cea pe care o puneti in discutie. Probabil ca asta este politica firmei.
Aceeasi a fost povestea si in cazul in care mai multi utilizatori ai acestui forum au cerut explicatii pentru refuzul de a vinde munitie unui colectionar ce avea drept sa o detina, refuz manifestat de catre un vanzator din reteaua Arrow Int.
Adica,mai exact,diferenta de pret,acei bani,ce se intampla cu ei? Intra legal in contul firmei,statului,etc? De ce ? Daca se respecta legea de majorare a accizelor,de ce nu se respecta TOATA legea ? Adica cum nu se poate scoate din gestiune acelasi produs la alt pret? Nu exista niste norme de aplicare? Eu as fi de acord sa platesc munitia cu accize si la sfarsitul anului sa mi se dea inapoi diferenta,nu m.ar deranja. Sau ceva de genul asta. Dar sa cumpar munitia de tir la pret de lux...nu imi convine atata timp cat am o lege care teoretic protejeaza sportul. Cui ar trebui sa ma adresez? Protectiei consumatorului de exemplu ?
-
georgica1976
cumparat mai putin spre deloc
stii treaba aia cu cerere-oferta
cumparat mai putin spre deloc
stii treaba aia cu cerere-oferta
Dak gugaliti cu simt de raspundere sar putea sa gasiti freun magazin prin Mogoshoiaia caRE are munitii multe si la preturi decente dar nu postez link 
suntem ''nedumeriti''
pune frate link-ul, sa stie omul unde sa dea buzna,ca caut neste 22lr de ceva timp la un pret decent si o anumita marca dar nu gasesc niciunde.
ca lumea DanielT, acuma imi explic eu de unde caustica afisata vis-a-vis de comentariul meu privind pe Radu Stroe...Mogosoaia magazin???...
...ce mica e lumea si ce nasol ca nu sunt eu prost...tine aproape, dar, nu te mai baga aiurea, ca m-am prins....
...salutari tizului tau...nu l-am uitat si banuiesc ca nici el pe mine...
...scuze pt off topic, dar, nu m-am putut abtine sa arat cat sunt de inteligent....

Scump in Mogosoaia nenea @DanielT. 0,50 respectiv 0,60 lei bucata. Mai sunt magazine care au 22LR la un pret mai scazut.De exemplu 0,35 lei bucata.Asta inseamna ''preturi decente dar nu postez link
''
"Uare" sa nu se puata pe lumea asta sa iegziste un om care sa nu fie cel caruia nui spunem numele dar sa fie de acord cu ideile lui????intreb si eu.
Bai,draga, domnule Zaharia,canta la alta masa...azi nu avem marunt 
De ce sa cante la mese straine? D-nul Dan Zaharia, stie si poate sa cante foarte bine si frumos, aici, chiar daca tastatura nu-l mai ajuta
Aaaa, sa nu uit, am vazut la el in magazin (pe site, nu in Mogosoaia, niste revolvere foarte frumoase, care mi-au atras atentia. Eu sunt fan revolver si nu-mi plac pistoalele. Poate-mi fac drum zilele acestea sa pipai vreo 2-3, intrucat ma bate gandul sa-mi achizitionez unul din otel (nicidecum din aliaje exotice precum zamacu'
)
Aaaa, sa nu uit, am vazut la el in magazin (pe site, nu in Mogosoaia, niste revolvere foarte frumoase, care mi-au atras atentia. Eu sunt fan revolver si nu-mi plac pistoalele. Poate-mi fac drum zilele acestea sa pipai vreo 2-3, intrucat ma bate gandul sa-mi achizitionez unul din otel (nicidecum din aliaje exotice precum zamacu'
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Pai sa ''cante'' cu graiul lui, si nu prefacut...
ce draqu,nu suntem copii!
E penibil sa scrii in mod voit agramat. Oricum,il admir, ca a dat o teapa consistenta unui armurier pe care nu-l agreez
Are o bila alba din parte-mi.
E penibil sa scrii in mod voit agramat. Oricum,il admir, ca a dat o teapa consistenta unui armurier pe care nu-l agreez
Are o bila alba din parte-mi.