Stalker 917
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Stalker 917
asteptam....pareri!!! precizie....si daca da blocaje chiar sunt curios.....un lucru bun ca e 9 mm.
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
zamak asesonat cu otel. "uameni" buni daca va da prin minte sa va mai luoati puscoci cu bile de cauciuc a se citi bureti de vase luati-va GRAND POWER sau freun fort mai rasarit. sa ma fac inteles. cine a adus primele forturi in romana este acum multhulit si nu i se prounta numele mai avem un pic si-l impuscam ca pe Maresalul. intre timp sa retras si de acolo. de ce ar fi adus al GP daca fortul nu le era inferior????????????? cu munitia dedicata face minuni dar atentie dsaca gasitzi akbc pentru steyer ca nu reincarca!
Nu cred ca va huleste nimeni d-le Zaharia si nu cred ca are rost sa va ascundeti dupa diverse nick-uri si sa scrieti agramat.
Aveti meritul dvs. incontestabil in aducerea de arme neletale bune.
Ce s-a intamplat in ograda la GPI nu-i treaba noastra ...
Aveti meritul dvs. incontestabil in aducerea de arme neletale bune.
Ce s-a intamplat in ograda la GPI nu-i treaba noastra ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
NU sunt Dan Zaharia dar ma scuzati k nu ma alatur gloatei "nefrozate" carel vrea linsat ars pe rug lapidat.
zaharia unde esti,sa-ti dapt pusca s-o be..vopsesti.
nu-i asta,zaharel...e altul,dar vaz ca nu am mai postat
nu-i asta,zaharel...e altul,dar vaz ca nu am mai postat
aveam niste pm-uri de la el pline de patos,lacrimi si lucruri nestiute de catre muritori. pm-urle nu.s de alea 7,62x39,sa nu se inteleaga eronat.
Fuarte pueril. Nici vorba de mesaj de la mine...vorba aia de la mine ba de la zaharia...puate.
adica asa? http://www.nobninsk.ru/news/fotogalerei ... titan.htmlone wrote:Ieri am intrat in posesia unui Stalker 917 S. Prima impresia este buna, constructie solida din polimer si otel, pistolul este mare, sta foarte bine in mana si se aseamana foarte mult cu Glock 17. Iar vestea cea buna e ca este in cal 9mm pe bila de cauciuc. Am avut ceva indoieli la inceput cand am vazut calibrul, stiind ca vine in 10x22T dar aceea este varianta 917 H iar cel pe gaz este 917 T. Sper sa-l probez la sfarsitul lunii si sa va comunic rezultatele. Teava nu este lisa, are acelasi sistem de sicane ca si Streamer-ul.
Plusuri:
- cal. 9mm
-constructie solida
-manson si teava din otel
- 17+1
- pret: 970 lei!!
Minusuri:
-incarcatorul nu se lipeste complet de crosa, raman 1-2mm distanta.
No thanks! tot pe GP raman cu siguranta.
ФОРТ 17P 9mm P.A.

"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
Stalker 917 nu este Streamer 2014.
Nu dar baietasul a zis ca are sicane ca la streamer.
ФОРТ 17P 9mm P.A.

-
georgica1976
buna seara, i-mi place mult pistolul cum arata si intrebarea mea este: are sicane pe teava si unde pot sa-l comand in 9mm si in cat timp ar ajunge la bacau sunt nou pe aici sincer va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspus , sa nu i-mi spargeti capul cu fortul si gp ca sincer nici pe asta nu o sa-l folosesc pe undeva ca nu avem poligon la bacau , va multumesc anticpiat
Zoraki 917 9mm