Munitie Snail 9mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: Munitie Snail 9mm

Post by tevez »

cosmin_t wrote:Foarte util experimentul. sunt curios cum se comporta si munitia Fort. din ce am citit ar fi cea mai grozava :D
Chiar este. E puternică, precisă şi constantă. AKBC este ŞI MAI puternică, poate mai precisă, dar inconstantă.
Cred că lipsa de blocaje la muniţia Fort în cal. 45 e dată tocmai de faptul că nu se găseşte altă marcă de cartuşe
decât Fort. În 9mm "clasamentul" ar fi cam aşa: Etna Power (Oskursan puternic) pentru poligon, AKBC pentru
autoapărare dar fiind conştient de probabilitatea unui blocaj, Fort - o idee mai slabe ca AKBC dar mult mai puţine
blocaje. Bun şi de autoapărare dar şi de poligon, doar că e 2,7 lei bucata, faţă de 1,5 Etna...
De Snail nu ştiu ce să spun, n-am mai văzut demult, cred că face echip bună cu CZ83, arma pentru care e şi
proiectată dacă ţin bine minte.
Despre muniţia în cal. .45 voi reveni cu o postare mai amplă când îmi fac timp.
cosmin_t

Post by cosmin_t »

Interesanta apreciere mai ales ca eu sunt incepator si inca nu am gasit o clasificare exacta a munitiei de 9mm. Sper sa o pot testa si eu cat de curand insa pana atunci iau in considerare experienta voastra!
Fort 14R & Gamo Maxima RX 5.5
cosmin_t

Post by cosmin_t »

Azi am tras in poligon la UTI cu Etna Power (Ozkursan).. destul de precisa insa nu se compara cu Fort (toate trase dintr-un Fort 14). de exemplu reculul la Fort a fost mai mare decat la Etna si de asemenea la ultimul cartus, Fort a reusit sa lase arma in pozitia de incarcare. Etna NU. totusi, dat fiind diferenta de pret (1.5 lei bucata Etna fata de 3 lei Fort) consider ca pt poligon Etna este ideala iar pt autoaparare tot Fort ramane stabila si puternica.

Cosmin
Fort 14R & Gamo Maxima RX 5.5
tevez

Post by tevez »

Da, la capitolul precizie nu s-au prea făcut teste, dar pe la concursurile de la UTI am văzut că muniţia Fort ar da cele mai bune rezultate.
De Snail n-am mai auzit de ceva vreme, nici de Libra, nu ştiu dacă nu se mai găsesc sau doar s-a orientat lumea mai mult la Fort, AKBC
şi Etna...
7Coline

Post by 7Coline »

tevez wrote:Da, la capitolul precizie nu s-au prea făcut teste, dar pe la concursurile de la UTI am văzut că muniţia Fort ar da cele mai bune rezultate.
De Snail n-am mai auzit de ceva vreme, nici de Libra, nu ştiu dacă nu se mai găsesc sau doar s-a orientat lumea mai mult la Fort, AKBC
şi Etna...
Libra se gaseste in Iasi la Arrow , 2,9 lei bucata.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
Post Reply