SFAT: Grand Power vs FORT vs Zoraki vs Walther vs Alfa !!!

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

barthy

Re: SFAT: Grand Power vs FORT vs Zoraki vs Walther vs Alfa !

Post by barthy »

Nu este singurul text de lege care contine aberatii si ambiguitati. Ma toate actele normative nascute din propuneri legislative ale structurilor MAI sunt in aceeasi culpa.
Si asta ca sa lase totul la latitudinea ciobanului cu epoleti. Au ei o chestie...asa........sa se simta Gogea Mitu pe ulita. "Fa-ma Doamne mare si prost sa-mi zica lumea NENE !!! "
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
bozo

Post by bozo »

Nu contine aberatii si nici ambiguitati, daca nu intelegi ceva nu inseamna ca e aberant sau ambiguu. Legea e facuta ca atunci cand ciobanii cu epoleti gasesc un cetatigan cu o arma alba la el sa aiba libertatea sa faca diferenta intre acel infractor si Barthy cand se duce sa isi cumpere un cutit si vine cu el acasa.

Eu v-am dat un sfat ca sa va ajut, daca vreti sa ascultati sau nu e treaba voastra.
barthy

Post by barthy »

bozo wrote:Nu contine aberatii si nici ambiguitati, daca nu intelegi ceva nu inseamna ca e aberant sau ambiguu. Legea e facuta ca atunci cand ciobanii cu epoleti gasesc un cetatigan cu o arma alba la el sa aiba libertatea sa faca diferenta intre acel infractor si Barthy cand se duce sa isi cumpere un cutit si vine cu el acasa.

Eu v-am dat un sfat ca sa va ajut, daca vreti sa ascultati sau nu e treaba voastra.
Auzi copilu' ! Ia nu te mai da tu mare la apa mica si nu mai incerca sa ne imbrobodesti ca nu suntem tiganca aia cu seminte din colt de la Tunsu Petre. :mrgreen: Au mai fost si altii la scoala nu numai tu. Pe masura ce postezi iti dai tot mai mult arama pe fata si demonstrezi ca te adaptezi rapid la sistemul porcait din politia romana devenind si tu la fel ca ceilalti. Sa nu te mai lauzi ca esti licentiat in drept. Poate in ala under-table. :wink:
Ideal ar fi sa nu mai poluezi pe aici prin zona si sa ramai cu colegii tai pe politistii.ro unde sa va plangeti de mila ca va ia politia comunitara sursele suplimentare de venit ( pardon, ciubuc ). :mrgreen:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
bozo

Post by bozo »

Sunt curios ce ti-am facut eu de ma tot jignesti...
Guest

Post by Guest »

tiger wrote:Corect. Asa ar trebui dar din pacate vad ca asociatile si cluburile de profil din Romania se ocupa cu totul si cu totul alte lucruri. :evil:
Ca drept dovada la ultima modificare a legii armelor si munitilor asociatile in loc sa fie participante la discutii si de ce nu negocieri, ele au fost in schimb chemate sa fie informate de modificarile aduse. :( :twisted:
Trist, dar asta este adevarul.
Asta de unde ai mai scos-o? Ca participant, iti pot spune ca orice asociatie sau institutie civila s-a putut implica din momentul cand a fost scos proiectul in dezbatere publica . Au fost mai multe runde de discutii in baza propunerilor societatii civile, punctuale, si au fost negociate cu argumente. Ca au fost asociatii care nu au catadicsit sa treaca pe acolo sa-si sustina punctele de vedere, asta e treaba lor..
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
barthy

Post by barthy »

bozo wrote:Sunt curios ce ti-am facut eu de ma tot jignesti...
Hai, scuteste-ne...............
bozo

Post by bozo »

da, foarte matur...
tevez

Post by tevez »

Este foarte bine de multe ori că legea lasă la latitudinea organului să interprezete diverse situaţii. Altfel, cu proceduri fixe, făcute
de oameni cu ochelari de cal, am avea situaţii hilare ca-n U.S.A., cu băbuţe trântite la pâmânt, copii de 10 ani încătuşaţi, etc.
De curând am citit un articol interesant în Argus pe tema asta.
Revenind la topic răspunsul e simplu: pistol Fort, revolver Alfa. :)
barthy

Post by barthy »

tevez wrote:Este foarte bine de multe ori că legea lasă la latitudinea organului să interprezete diverse situaţii. Altfel, cu proceduri fixe, făcute
de oameni cu ochelari de cal, am avea situaţii hilare ca-n U.S.A., cu băbuţe trântite la pâmânt, copii de 10 ani încătuşaţi, etc.
De curând am citit un articol interesant în Argus pe tema asta.
Revenind la topic răspunsul e simplu: pistol Fort, revolver Alfa. :)
O fi Tevezule. Dar nu in Romania. Uite un exemplu..cat de "lata" e latitudinea lor.... http://arw.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=3008 .........mai e nevoie de altele ?
N-ar fi loc pe servere sa le expunem................Restul vorbim in particular......
bozo

Post by bozo »

Nu are cum sa fie altfel. Problema ca legea se interpreteaza gresit din motive subiective sau nu, e destul de grava, si afecteaza pe toata lumea. Cel putin pe mine ma afecteaza mult mai mult decat pe tine. Am stat zile si nopti in frig, am cheltuit bani din bugetul personal de atatea ori, mi-am riscat viata de atatea ori, si totul s-a dus din cauza unor interpretari facute gresit din prostie, frica, sau chiar intentionat (coruptie si alte motive).
Vad ca te tot iei de mine din motive pe care numai tu le cunosti. Eu spun ceva ca sa ajut membrii forumului cu o informatie si tu sari repede cu jigniri. Eu credeam ca esti un om inteligent care poate purta o discutie constructiva bazata pe argumente dar incep sa imi schimb parerea despre tine.
CristianB

Post by CristianB »

bozo wrote:Vad ca te tot iei de mine din motive pe care numai tu le cunosti. Eu spun ceva ca sa ajut membrii forumului cu o informatie si tu sari repede cu jigniri. Eu credeam ca esti un om inteligent care poate purta o discutie constructiva bazata pe argumente dar incep sa imi schimb parerea despre tine.
Bozo, un vechi proverb spune ca, pt a iesi invingator dintr-o cearta, evita cearta. Deci, nu are rost sa raspunzi la provocari... Mai ales ca, in ritmul asta, ajungem la discutii si jigniri ca pe forumurile de kkt.

In aceesi ordine de idei, cel care a postat topicul (zadkhiel) nu ne spune nimic despre masurile de preventie la care s-a gandit. Oare faptul ca, desi nu sta intr-un cartier rau-famat, lui si familiei li se tot intampla incidente neplacute o fi doar ghinion? Prietene, e bine ca ati scapat cu bine, dar de exemplu mama ta si cu prietena mai bine nu se urcau in lift cu dubiosul (mi-e greu sa cred ca 2 femei mature nu si-ar fi putut da seama de calitatea unui individ dupa mutra si aspectul acestuia). Nici tie cred ca nu ti-ar strica sa fii putin mai atent si vigilent si sa incerci in primul rand sa previi incidentele...
In orice caz, dupa o mai buna strategie de prevenire, iti recomand: baston telescopic din otel si spray lacrimogen, in caz ca te ataca doar un simplu golan (bastonul in caz ca bate vantul... :wink: ) si, eventual, pistol cu bile de cauciuc pt chestii serioase si fara alta scapare. Atat doar ca, in situatia in care nu-ti revizuiesti atitudinea de preventie sau nu te muti in alt cartier, ori tii pemanent pistolul la tine (ceea ce iti va aduce cu timpul disconfort si chiar diverse neplaceri) sau il iei din cand in cand si atunci se pune intrebarea: ce te faci daca te ataca cand nu ai pistolul la tine? Si ce faci cu restul familiei, le iei la toti cate un pistol, sau scapi doar tu :) ? Cate un spray/persoana ar fi insa mai rezonabil...
Orice varianta alegi, trebuie sa te gandesti bine inainte si dupa, ce ai de facut si cand etc....
Pt pistol, iti recomand sa alegi mai intai munitia potrivita nevoilor tale si apoi arma. Cea mai puternica munitie este 10x28 - de la cativa metri risc mortal pt agresor daca tintesti bine... :wink:
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
sith

Post by sith »

Cu bastonul ala dai de belea, pistolul il ai legal, fiecare decide cum crede ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
bozo

Post by bozo »

bastonul telescopic e mentionat si el i lg 61 ( ii zice castet acolo )
Eu recomand pistolul cu bila de cauciuc si spray-ul cu substante iritant-lacrimogene, pentru ca ai voie sa le porti si sa le folosesti pentru autoaparare. Castete, electrosocuri, si altele de genul asta pot aduce neplaceri. La pistol e foarteimportant si efectul psihologic, ca daca il scoti si bagi cartus pe teava cred ca se cam potoleste agresorul, nu e neaparat nevoie sa tragi.
Bruteforce

Post by Bruteforce »

bzadkhiel imi cer scuze, ca topicul deschis de tine sa transformat in altceva. Totusi sa revin la tema propusa ....poti alege Gp daca vrei sa mergi la poligon, e foarte puternic dar mai da blocaje si e riscant sa te aperi in felul acesta.
Si cred ca, daca tot dau un ban vreau sa am siguranta ca merge bine jucaria.
Totusi pentru siguranta mea eu am ales Fort 12 Rm cal .45 care este foarte puternic si ..atentie mare nu sant blocaje. Asta aud despre acesta arma, de la utilizatori. Dar fii sigur ca daca se blocheaza o sa postez cel mai distrus fort existent in lume. :)
Ce sa fac, asa sant eu nu suport sa nu mearga ceva bine.
Ps: M-am razgandit ...nu vreau sa mai traga nimeni cu, cal 45 in mine. La un moment dat vroiam sa ma ofer voluntar, dar dupa filmuletele care le-am vazut credeti-ma .... nu mai vreau. :)
Форт 12РМ ,45-калибра
zadkhiel

Post by zadkhiel »

Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Despre Zoraki 917 vad ca nu stie nimeni nimic... Sunt curios daca se poate importa de catre vreo firma. Poate cei de la arrow ?

@ Bruteforce - Da ai dreptate, probabil ca daca nu gasesc Zoraki 917 nicaieri, am sa merg pe varianta Fort, eventual cel din polymer ca-i mai usor decat cel din otel ...
Post Reply