Buna ziua la toata lumea, am deschis acest topic dupa ce am tot studiat teava rohmului meu cumparat acum 1 saptamana si am facut comparatie cu pozele postate aici cu sicanele unei tevi de rg88 unde spun unii ca la proeminente este subtire ca foaia de ceapa. pistolul meu din ceam vazut nu este asa, are aceleasi proeminente de teava strivita in 3 locuri ca la mauser hsc 90. daca aceste 2 pistoale sunt facute in aceasi fabrica sau ma rog unu din producatori le face pe amandoua....Exista posibilitatea ca la un model mai nou sa fie montata teava de hsc 90???adik cum as avea eu? SAU....ma insel amarnic. am atasat si un link cu poza sper sa se vada cat de cat. cer parerea veteranilor! multumesc anticipat!
Mai nou, RG-urile vin cu teava interna de la Mauser HSC90. Eu as zice ca asta nu e neaparat mai bine pentru ca am vazut un Mauser cu care proprietarul nu reusise la 4-5 metri sa bage in tinta bust decat doua din sapte proiectile. Alea doua nu erau nicidecum grupate.
Singurul lucru mai bun e ca teava asta interioara e ceva mai rezistenta decat cea cu care venea inainte RG-ul.
Mersi pt raspunsul rapid! deci nu mam inselat teava interna la ultimele modele importate este de mauser. Eu unu ma bucur sa fie asa , avand in vedere cai confera o oarecare rezistenta mai mare, si imi statea mie pe creier ca era foarte proasta teava veche , binenteles din ce am citit pe aici si ce am vazut in poze. sal vedem in poligon saptamana viitoare acum..
Dacă tot schimbau oamenii ţeava la RG-uri, de multe ori cu una de Mauser, s-au gândit probabil să le facă
din fabrică aşa. Cert e că ţeava aia veche, extrem de ciudată şi foarte predispusă la "înflorire" dădea o
precizie uimitoare pentru un "zamak" cu bile de cauciuc. Nu ştiu dacă toate Mauserele sunt aşa, dar şi eu
l-am văzut "la treabă" pe cel amintit mai sus de colegu' Safe&Sound. Să ne spui cum se comportă la tras
la ţintă RG-ul tău.
saptamana viitoare cand ma voi intoarce in bucuresti ca momentan sunt plecat, 100% ma voi duce la UTI la poligon sa vedem cum se comporta! si voi posta aici! pana atunci numai bine
Buna, sunt incepator si vreau sa cumpar si eu un RG88 - rog cunoscatorii sa imi spuna cum pot face diferenta intre teava "pastaie" si cea de la Mauser. As vrea ca modelul pe care il cumpar sa fie cu teava de Mauser. Daca poate cineva sa si puna poze cu ele ar fi minunat... Va multumesc!