Toc pentru Streamer

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Just

Toc pentru Streamer

Post by Just »

Salut.
Am cumparat odata cu Streamer-ul 2014 un ham din piele si un toc din cordura (firma Dasta) de la Arrow. In tocul din cordura, Streamer-ul sta destul de OK. Tocul atasat la ham-ul din piele este destul de larg pentru Streamer. Se poate purta si acolo, dar e evident ca e pentru un model de pistol mai mare.
Vreau sa achizitionez un toc de purtat la spate, un model ceva de genul acesta: http://www.airsoft.ro/productdetails.php?idprodus=1430
Avand in vedere ca respectivele tocuri sunt prezentate ca fiind create pentru arme de diferite dimensiuni, v-as ruga pe cei care aveti experienta si stiti cat de cat dimensiunile unor arme consacrate, sa imi spuneti care dintre aceste arme (Glock 17, Glock 19 sau Walther P99) este mai apropiata ca dimensiune de Streamer 2014, astfel incat sa pot comanda un toc care sa poata fi folosit cu acest pistol.
Multumesc.
nedumeritu

Re: Toc pentru Streamer

Post by nedumeritu »

Just wrote:Salut.
Am cumparat odata cu Streamer-ul 2014 un ham din piele si un toc din cordura (firma Dasta) de la Arrow. In tocul din cordura, Streamer-ul sta destul de OK. Tocul atasat la ham-ul din piele este destul de larg pentru Streamer. Se poate purta si acolo, dar e evident ca e pentru un model de pistol mai mare.
Vreau sa achizitionez un toc de purtat la spate, un model ceva de genul acesta: http://www.airsoft.ro/productdetails.php?idprodus=1430
Avand in vedere ca respectivele tocuri sunt prezentate ca fiind create pentru arme de diferite dimensiuni, v-as ruga pe cei care aveti experienta si stiti cat de cat dimensiunile unor arme consacrate, sa imi spuneti care dintre aceste arme (Glock 17, Glock 19 sau Walther P99) este mai apropiata ca dimensiune de Streamer 2014, astfel incat sa pot comanda un toc care sa poata fi folosit cu acest pistol.
Multumesc.
Masoara in principiu lungimea totala a armei si grosimea ei.
Daca aceste doua cote se potrivesc cu ale altei arme de marca general cunoscuta, atunci poti lua un holster
recomandat pentru arma respectiva si se va potrivi aproximativ cu arma ta.
Desigur, va trebyui sa tii cont si de designul general ala armei, si anume trebuie atentie la
"decolteul" si adancimea "gusei" pentru garda tragaciului.
Poate ceva pentru PP sa se potriveasca mai bine la un streamer. Faci numai comparatiile mai sus
mentionate la dimensiuni si te lamuresti imediat. Glock 17 sau 19 sunt de departe "prea incapatoare".
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

Încearcă înainte la magazinele de arme, la cele de uniforme sau la showroom-urile de airsoft, peste tot au holstere şi
accesorii care nu intră la categoria "arme" ce pot fi probate, pipăite, mirosite. :D De ce spun asta, pentru că la o
armă cunoscută gen Carpaţi, Glock19, Beretta 92, etc. se poate comanda fără frică, la cele mai puţin celebre există
riscul să nu se potrivească. Desigur, dacă îl comanzi de unde-ai zis şi nu se potriveşte, poţi trimite tocul înapoi la
Piatra Neamţ şi vei primi un altul sau banii înapoi, oamenii sunt foarte ok, dar curierul e în sarcina ta. Sau de la
fraţii bulgari, dacă ai drum prin Ruse, tocul de Zoraki merge sigur la Streamer. :P
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Eu am luat un toc de Zoraki de exceptie, din piele, moulded.
De la bulgari.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Sefu

Post by Sefu »

Buna, v-as ruga sa mi recumandati un tip de holster care sa fie mai putin jenant decat cele clasice. Am un Fort 14 si ma cam deranjeaza sa-l "car" every day dupa mine :)
aurorauno

Post by aurorauno »

Salut,ce intelegi tu prin holster clasic?Cum te deranjeaza sa-l porti?Din ce punct de vedere?Tinand cont ca esti taximetrist si petreci mult timp in masina cred ca hamul te deranjeaza mai putin,IWB nu cred ca te ajuta iar OWB cred ca este cel pe care il numesti clasic.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Sefu

Post by Sefu »

Cred ca eu m am exprimat gresit, scuze. Hamul ma deranjeaza foarte tare, ma irita pe umar si in zona gatului. Am crezut ca holster sau ham e unul si acelasi lucru. Se pare ca nu... Atunci, ce este un holster?
Sefu

Post by Sefu »

Mda, m-am documentat de pe google :) cred ca de un holster am nevoie, poate unul facut la comanda, deoarece hamul este din piele si destul de dur sa zic asa fata de un alt material ;)
Just

Post by Just »

Cunoasteti vreun site din strainatate de pe care se poate face comanda pentru toc de pistol (si care sa livreze in Romania)?
Multumesc.
cristyg85

Post by cristyg85 »

Am comandat de pe acecase.com un holster inside waist si mi-a venit in 10 zile, la posta :P
Accepta si paypal.
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
Just

Post by Just »

cristyg85 wrote:Am comandat de pe acecase.com un holster inside waist si mi-a venit in 10 zile, la posta :P
Accepta si paypal.
Multumesc.
Cu aproximatie, cat costa livrarea?
Post Reply