Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

onyboy

Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Post by onyboy »

traduce si u `motamo` dez-cocosare:))
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
mdv

Post by mdv »

aurorauno wrote:Dupa cum spune domnul Radu este clona dupa Glock17 ,nu 19 (sau 26),ceea ce inseamna o varianta cam mare si greoi de purtat fara sa deranjeze si fara sa se vada,crede-ma pe cuvant!Nu cred ca atacatorul da inapoi daca vede ca e Glock sau e Streamer,putine sunt situatiile in care marca armei te scapa de belele....
ma refeream la marimea(nu la marca) pistolului si cat de cat sa se asemene cu unul cu glont.cand scoti o chichineata agresorul rade si o sa spuna ca l ai luat de la balci.
tiger

Post by tiger »

onyboy wrote:traduce si u `motamo` dez-cocosare:))

:lol: :lol: :lol:
Tare.
krudu

Post by krudu »

tiger wrote:
onyboy wrote:traduce si u `motamo` dez-cocosare:))

:lol: :lol: :lol:
Tare.
Inteleg ca ar fi inversul la incocosare.e limpede ce naiba.adica daca ai cocoasa porma nu mai ai cocoasa.
GP T12M 10*28
Olar

Post by Olar »

STREAMER e cel mai bun taport pret/calitate la banii lui. nedumeritule lasane cu glumere tale crudule :lol:
krudu

Post by krudu »

Olar wrote:STREAMER e cel mai bun taport pret/calitate la banii lui. nedumeritule lasane cu glumere tale crudule :lol:
Ca sa te duniresti citeste forumurile intai.se trge cu zoraki din 2008 cu bila in poligoane si streamer asta e.doar ca e mai scump.zoraki este 185 ron la bg si chiar e un raport bun pret calitate.
GP T12M 10*28
Olar

Post by Olar »

da si mai e si ilegal darla tine eceva normal nedule! an trAS CU streamerul cu wadie.alta viata!asta casa fiu ontopic de.
krudu wrote:
Olar wrote:STREAMER e cel mai bun taport pret/calitate la banii lui. nedumeritule lasane cu glumere tale crudule :lol:
Ca sa te duniresti citeste forumurile intai.se trge cu zoraki din 2008 cu bila in poligoane si streamer asta e.doar ca e mai scump.zoraki este 185 ron la bg si chiar e un raport bun pret calitate.
Ginno

Post by Ginno »

sal
vreau sa-mi achizitionez si eu un Streamer, dar am vaz pe forumuri ca finisajele lasa de dorit...... din cele 3 (culori)modele care ar fi cea mai recomandata??
daca puteti sa imi spuneti si cat mai e taxa de eliberare permis port arma, ca pe forum am inteles ca e 100, la un magazin imi spune ca s-a marit la 150, iar la un magazin arw imi spune ca e 50.

Multumesc!
Image
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Taxa la Trezorerie este de fix 100 de lei daca doriti solutionarea cererii in regim normal adica in aprox. 30 de zile lucratoare.

Toate finisajele la armele din zamak prezinta avantaje si dezavantaje. "Brunajul" este de fapt un fel de vopsea pentru ca zamakul nu se bruneaza iar din acest motiv este destul de dificil de refacut, insa arma nu arata prea rau nici dupa ce incepe sa se uzeze "brunajul". La cele cromate sau nichelate, desi mai rezistente in timp, exista riscul ca daca scapati arma pe jos sau o loviti de ceva dur sa "sara" portiuni din cromaj si apoi asta va fi aproape imposibil de refacut.

Recomandarea generala aici va fi sa incercati sa cumparati o arma din otel. Daca pretul este motivul pentru care inclinati spre Streamer, cred ca n-ar fi rau sa asteptati sa apara in reteaua Arrow pistoalele Stalker 917, clone ale celebrelor Glock 19 daca nu ma insel si despre care se spune ca au mansonul din otel.
Ginno

Post by Ginno »

Pai la o socoteala mica facem asa:
200 = control medical, psihologic, cazier
100 = taxa permis
200 = cutie transport -pastrare
150 = ham port arma
Toate acestea cam fac pretul la inca un streamer...

Eu zic sa cumpar un pistol cat mai eftin pe care sa nu il folosesc niciodata (sper) si sa trag 50 de boabe odata la 2 luni intr-un poligon (pt ca atat timp as avea liber)
Pentru autoaparare eu zic ca e bun orice model... sa faca zgomot si sa usture cand trag cam de la 3-4 m ca daca e mai departe agresorul nu mai este autoaparare

Am ales streamer pt ca este o arma mica, ieftina si face destul de mult DAMAGE :D daca ai o munitie destul de bunicica
http://www.youtube.com/watch?v=Pch4euNbF84 (Rusii o apreciaza) In filmulet este parca un 1014 dar are tot 10x22t
Iar de dezamagiri nu am auzit pe nimeni.....(la banii ei) nu blocaje.... (si trabantul tot masina e :lol: :lol: )

Care ar fi avantajul unei arme de 2000 ron....
Streamerul cam face acela-si lucru pt autoaparare.
E de inteles ca la o competitie nu am nici o sansa....
Poate facem o competitie cu pistoale cu teava scurta ..... (dupa ce imi iau permis binenteles)

PS: Streamerul poate sa traga si prost din cauza purtatorului (vezi cum se fereste domnu din spatele pistolului cand trage ) http://www.youtube.com/watch?v=0qi8mWkv ... re=related
Last edited by Ginno on Thu Mar 01, 2012 11:13 pm, edited 2 times in total.
Image
bozo

Post by bozo »

ai uitat sa ai in calcul varianta cu pistolul care explodeaza...
Ginno

Post by Ginno »

NU am auzit pe nimeni si nici pe siturile rusesti nu am gasit nimik. daca ai poze cu streamer bubuit chiar te rog sa le postezi
stiu ca era un filmulet postat cu un streamer la un maraton de 500 de boabe trase si nu a avut nimik :?: :?: :?: :?:
Image
bozo

Post by bozo »

uite aici ce putere are, nu trece nici printr-un bostan : http://www.youtube.com/watch?v=D0Za_DMfbRM
Daca pui munitie mai puternica garantat crapa. Mai crapa si arme din otel d-apoi astea...
Ginno

Post by Ginno »

prin dovleac e probabil sa nu treaca din cauza miezului pt ca contine ff multa apa, iar apa opreste bila. Pe filmulet nu se vede ca nu ar fi trecut...
din cate am vaz pe youtube rusii folosesc munitie standard akbc.
Image
onyboy

Post by onyboy »

ce vroiai sai faca la bostan? sal explodeze? bai Fratilor vorba omului asta ginno, sa pocneasca si sai tragi un incarcator in el si gata, ca dupa ce se vorbeste pe aici de cand a aparut FORT, parca va duceti ca wisley snipes in blade la vanatoare noaptea.....cu cine va luptati ma? mai ales cand ii aud pe cei care spun ceva de genul, daca agresorul e mare nu simte...daca e nebun nu simte si te bate te acapareaza, daca te bate cu pistolul in mana? UN AGRESOR iti poate taia beregata si dupa ce ai tras cu 9 mm in el, sau poate chiar si alt calibru;). Sunt sute de cazuri, ce va asteptati de la o bila de cauciuc? NU contest puterea munitiei de 9 mm rubber si pistoale de otel cu teava lisa etc, sunt puternice si au precizie la distanta mare...dar nu te duci la vanatoare....si mie imi place fortul, cz etc ce exista pe piata iar daca imi voi lua imi voi lua pentru poligon sa ma ``distrez`` dar nu cu gandul, ca, cu cele 12-13 boabe dobor 5 insi ca am putere de stopare.......hai sa fim realisti atacurile sunt rare, si pot fi evitate.... de cele mai multe ori pot fi EVITATE! sunt cazuri in care n-ai ce face nimic de zis, actionezi dupa instinct, si faci ceva pentru a-ti salva viata, si folosesti pocnitoarea de cauciuc, cat sa-ti dea cateva secunde sa fugi, sau sa ti agresorul la distanta ca doar nu te bati cu ursii in padure, si in situatia in care..se poate evita...mai bn fac pe prostul, fug cu coada intre picioare dar nu apar la stiri ca din victima am devenit agresor....`pistolarul` din bucuresti isi face dreptate, sau mai rau cu buzunar la gat! Pe forumul acesta numai despre asta se vorbeste, i-ati puternic ca te bate agresorul, sau ca se sparge nu stiu ce...tot ceea ce a fopst pe net cu zamacuri sparte, sunt de la rusi si alte tari `de genul` care trag cu munitie foarte puternica 1 la mana, si 2 le tin -30 grade c, si pe urma golesc un incarcator, logic se produce soc termic si BOOM. In fine sper ca m-am facut putin inteles.....Evitati pe cat se poate, fa pe prostul pana in ultimu moment......si poate scapi...nu apelezi la pocnitoare. DA sunt cazuri in care vin 3 masini ma incojoara si coboara 5-6 insi cefe late , cutite si sabii trage u si cu fortu si cu mortu ca 1 din ei tot iti infige un cutit in gat, dar fereasca Dumnezeu:D Toate cele bune
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
Post Reply