Oameni buni treziti-va.numai asta cu nedumeritu aveti in minte.iar daca aveti interdictie de undeva la GP nu aveti decait sa ne dati afara de pe forum pe toti care avem GP si gata.dar mai intii demonstrati ce aveti de demonstrat. ca aveti de aratat ca GP este prost ca arma ca nu va este accesibil - ca voi nu sunteti angajati fara acte la alti importatori sau producatori si alte din astea.pana atunci daca vorbim pe un forum liber despre arme atunci hai sa vorbim despre arme.pe mine de exemplu ma face atent postarile cum ca munitia de otel poate strica pistolul.tot din otel si el. poate ma lamureste unul din certaretii de pe aici.Ma interseaza si detalii si despre Stalker M906 dar nu gasesc decat discutii aiurea.chiar nu puteti scrie ceva si despre arme pe un forum al celui mai serios se pare importator si distribuitor de arme?ce daca am GP?tot arma se cheama ca este.poate a doua arma sa fie Fort ca este laudata pe ROMSDC unde se mai vorbeste si depre arme.Poate fi una din cele care provin din Zoraki pe gaz cu care am tras mi mi-a placut.democratia si libertatea lui peste! Se cheam aici ca fiecare face cum vrea si spurca pe cine vrea ca la acces direct sau alte mizerii tv.jordan_23 wrote:Este clar ca userul krudu este unul din zecile de user name ale nedumeritului - aka Grand Power Promoter
Pistol Stalker M906
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol Stalker M906
GP T12M 10*28
Iar tu asta cu iordanele tale, eu ma pot prezenta cu ID si in persoana sa vad ce scula esti.tu te ascunzi vinzand iordane si inveninand atmosfera pe aici.multe jiganii se ascund in anonimatul asta pe forumuri si pe okazii.ro. Parca incepe sa imi para rau ca nu avem si noi o politie a internetului care sa lase numai sa vorbeasca pe cine este intradevar certificat ca ID si e clar cine este fiecare persoana.asa de aiureli suntem satui ca primim de la toate guvernele.de ce sa o mai luam in piept si pe cale personala dar de la anonimi.
GP T12M 10*28
E clar. Grand Power scrie pe tine de la o posta!
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
corect! am Grand Power si nu cumpar Iordane!jordan_23 wrote:E clar. Grand Power scrie pe tine de la o posta!
GP T12M 10*28
De data asta ma vad nevoit sa-ti dau dreptate!krudu wrote: inveninand atmosfera pe aici.multe jiganii se ascund in anonimatul asta pe forumuri
Bai dane,esti patetic!Tu chiar n-ai ce face?
Ai ajuns de rasul targului.
p.s. Niciodata nu m-am dat mare armurier sau mare cunoscator intr-ale armelor,
din contra,mi-a placut sa invat de la altii cu adevarat cunoscatori.
Iar "clinciuri" n-am avut decat cu o singura hahalera.O stim cu totii.
Promit sa te ignor de acum incolo.

Nu sunt NIMIC! Am spuso imi place Fort, imi place si GP SI LISTA CONTINUA, dar deocamdata astea imi plac si la majoritatea va plac si sunteti fani inraiti si detinatori pentru ca astea sunt pe piata la ora actuala steel si inca 1-2 modele despre care nu prea se vorbeste....cand fac rost de niste bani daca nu apare nimic altceva imi voi lua fort, sau tanfoglio daca apare varianta 9 mm teava perfect lisa, dar nu trebuie sa se sicaneze nimeni ala cu fort ala cu gp...nu vad rostul gusturile nu se discuta, tocmai ar trebui sa se faca intalniri, sa traga fiecare si cu ala si cu ala sa imparta pareri, si asa mai departe ,ca despre asta e forumul asta..sincer acum daca era doar gp pe piata...si era in balanta cu cz, si zamace, era cel mai tare din parcare, si erau toti fani pentru ca nu aveau acces la altceva gen fort..dar asta e alta poveste:D eu zic ca din toate discutiile astea ar trebui sa fie invers:D sa vorbesti sa discuti sa schimbi idei pareri....eventual intalniri, daca intradevar sunt pasionati de arme aici ...sper ca nam dernajat pe nimeni cu psotarea nam avut nici o intentie decat putina pace:D intre anumite marci si detinatori:D stimajordan_23 wrote:Din cateva citiri si ONIBOY e GP. Eu zic ca sunteti numai user fakeuri ca sa incercati sa vindeti ceva. Bafta!
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Văd că a devenit un topic Fort vs. GP deşi este vorba de "produse comercializate" de Arrow, ca nu prea corect.
Macarici este unul dintre forumiştii respectabili şi cred că şi cei care-l cunosc şi au avut divergenţe cu el ar
trebui să recunoască asta.
Macarici este unul dintre forumiştii respectabili şi cred că şi cei care-l cunosc şi au avut divergenţe cu el ar
trebui să recunoască asta.
e limpede criza tia adancit problemele pe care le ai probabil.dupa scoala si rasplata.dupa comportament si rasplata.atata poti atata ai.daca ai avea cu ce sati platesti drumul teas invita la noi la Mures sa iti aratam noi cum vedem armureria si problemele legate de ea.pana atunci ramai bucurestean si Mitic (macarici) cum esti.macarici wrote:De data asta ma vad nevoit sa-ti dau dreptate!krudu wrote: inveninand atmosfera pe aici.multe jiganii se ascund in anonimatul asta pe forumuri![]()
GP T12M 10*28
krudu wrote:e limpede criza tia adancit problemele pe care le ai probabil.dupa scoala si rasplata.dupa comportament si rasplata.atata poti atata ai.daca ai avea cu ce sati platesti drumul teas invita la noi la Mures sa iti aratam noi cum vedem armureria si problemele legate de ea.pana atunci ramai bucurestean si Mitic (macarici) cum esti.macarici wrote:De data asta ma vad nevoit sa-ti dau dreptate!krudu wrote: inveninand atmosfera pe aici.multe jiganii se ascund in anonimatul asta pe forumuri![]()
E clar macarici diminutivul folosit de tine creeaza confuzii.
Sau poate o fi tot aceeasi persoana ... ? Cine stie. Probabil ce enerveaza cel mai tare este ca nu este bagat in seama.macarici wrote:Mai degraba,sa nu mai faca eforturi de scrie voit anapoda!sith wrote:
Da, doar GP-ul e cel mai tare ... Am mai auzit-o de la cineva caruia i s-a sters contul aici pentru comportament ...![]()
Auzi, n-ai vrea tu sa scrii intai mai bine romaneste, ca fac eforturi sa inteleg ce vrei sa spui.
Buna seara.krudu wrote:Oameni buni treziti-va.numai asta cu nedumeritu aveti in minte.iar daca aveti interdictie de undeva la GP nu aveti decait sa ne dati afara de pe forum pe toti care avem GP si gata.dar mai intii demonstrati ce aveti de demonstrat. ca aveti de aratat ca GP este prost ca arma ca nu va este accesibil - ca voi nu sunteti angajati fara acte la alti importatori sau producatori si alte din astea.pana atunci daca vorbim pe un forum liber despre arme atunci hai sa vorbim despre arme.pe mine de exemplu ma face atent postarile cum ca munitia de otel poate strica pistolul.tot din otel si el. poate ma lamureste unul din certaretii de pe aici.Ma interseaza si detalii si despre Stalker M906 dar nu gasesc decat discutii aiurea.chiar nu puteti scrie ceva si despre arme pe un forum al celui mai serios se pare importator si distribuitor de arme?ce daca am GP?tot arma se cheama ca este.poate a doua arma sa fie Fort ca este laudata pe ROMSDC unde se mai vorbeste si depre arme.Poate fi una din cele care provin din Zoraki pe gaz cu care am tras mi mi-a placut.democratia si libertatea lui peste! Se cheam aici ca fiecare face cum vrea si spurca pe cine vrea ca la acces direct sau alte mizerii tv.jordan_23 wrote:Este clar ca userul krudu este unul din zecile de user name ale nedumeritului - aka Grand Power Promoter
Stimate domn. Ati intrat pe acest forum si va spun bine ati venit. As dori sa fiti totusi mai temperat in declaratii. Nimeni nu v-a interzis nimic si nimeni nu v-a cenzurat cu nimic. In istoria acestui forum doar doi oameni au primit bann. Unul pentru limbaj agresiv si jignitor fata de toata lumea si celalat pentru comportament neadecvat.
Daca doriti sa mai repet odata argumentarea mea despre munitia de otel, nu aveti decat sa cititi prima postare. La fel si despre arma. As mai adauga un singur lucru. Nu sunt expert in armament, dar sigur va spun ca am pregatire tehnica suficient de solida ca sa-mi dau seama despre ce este vorba. La cat armament se face pe lume asta, de tot felul, la cata munitie se produce pentru acest armament, tot asa - de toate soiurile, sincer este prima data cand aud ca exista o singura marca, de un anumit fel dedicata unei anumite arme, pentru-ca numai cu aceea functioneaza. Deja miroase urat. Nici macar munitia de razboi nu se face cu tub de otel. Producatorii seriosi de munitie se straduiesc sa faca componente cat mai soft si cat mai "prietenoase" cu armamentul. In ceea ce priveste energia dezvoltata de n'spe mii de jouli, fara suparare, ce trece de 80J este munitie periculoasa si incalca normele de securitate europene.Am spus tot in prima postare. Cei de la Libra (fara sa foloseasca tub de otel) fac munitie rubber cat vrem de puternica. Vrem de 180J, o fac doar ca trebuie sa nu respecte acele reglementari de siguranta, fapt pe care nu-l vor ei. Ca exista intelegeri intre producatori de a se promova intre ei este cu totul alt ceva (ex. Blaser, Zeiss si RWS) dar aici este vorba ca functioneaza doar cu... .
In ceea ce priveste Stalker M906 este arma, care dupa parerea mea este idealul, atat din punct de vedere al functionalitatii - fiind fiabil, al greutatii si gabaritului, poate fi purtat fara sa fie incomod in buzunar si este mai usor decat varianta Wasp de la ZVI si de ce sa nu spunem si cea mai ieftina. Pentru cine are nevoie de autoaparare in adevaratul sens al cuvantului este varianta cea mai buna. Veti spune ca nu este precisa in 10m sau 15m, dar deja nu vorbim de autoaparare la aceste distante. Intre 3 si 5m este ok. Veti spune ca este "zamak" si ca este clona, ca vorba unui anumit domn, pai daca zamak-ul este clona, armele de polimer ce sunt?
Tinem legatura.
Cu respect.
Numele meu e Pirvu Gheorghe,iar nick-ul e luat de la diminutivul Makarovului.Care chiar imi place ca arma.tiger wrote:
E clar macarici diminutivul folosit de tine creeaza confuzii.Multi vad, putini pricep, cred ca ar trebui sa-ti adaugi si o explicatie
. Ca o curiozitate. Pasiune pentru respectiva arma sau asa s-a nimerit?
Nu ma ascund sub alte nume,ca n-are de ce sa-mi fie rusine.
Confuziile sunt voite si vin numai de la una si aceasi persoana,care activeaza sub mai multe "acoperiri",
dar se da lamentabil de gol cu indarjirea cu care cauta sa-si promoveze o afacere legata de gp.
Se pare ca mai mult succes a avut atunci cand a luat bani de la oameni de buna credinta,in schimbul promisiunii
ca le va aduce forturi 17.Acum incearcasa bage pe gat,celor neinformati,marele gp910,12 si care o mai veni.
In privinta armei,ma abtin la comentarii,iar in privinta persoanei,ce-am avut de spus,am spus.
Si cum dragostea e schimbatoare,se pare ca virez abrupt de la makarov la fort in calibrul .45!
Deh! Sunt si eu om!
Nick-ul insa,nu-l schimb!

Da frate asa e.foert=zamak pastaie umpic asezonata cu fier decalitate indoielnica.uitativa cum la t10 teava are carne multa pe ea si cum la altele e subtire cafoita de tigare.dar ei viseaza numai fort ca le da cine trebuie ce trebuie o ciorba si trei cartuse gratuitew.numai ca sponsorizaerea..face probleme uneori.hihihi hahahahaha GRAND POWER frate.pot sau ia bann pe forum dar tot spun.dai 35 de milioane cu tot cu toc si catarea stralicitoare dar sti ca ai un pistol pe viata. minte ala de zice ca i sa spart.http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 9&start=15onyboy wrote:EU mam abtinut:D Dar Bv! krudu:))ca domnii viseaza doar fort, si de la fort pleaca toate discutiile , sicanari certuri care e mai cocos in cunostiinte si asa mai departe.....ei din asta traiesc...cand o sa apara glock, berreta, s&w, jericho, sig sauer, colt, etc...cu bila or sa zica ca fort avea otel slab:))krudu wrote:Acum sa ma scuzi de vorba proasta. da tu de care esti, gradinar cu acte in regula sau ce?ca vad peste tot judecati de valoare d'ale tale cantand in o singura struna.Eu cel putin sunt mai nou si pe aici si in domeniu dar tot mi se pare ciudat cand hotul striga prindeti hotul.Daca esti client pe bune si nu angajat al unei firme atunci de ce ai ochii doar intro vitrina?Nu cumva de acolo iti vin ideile?Atunci nu ne mai stresa mereu cu acelasi refren despre aceeasi marca.mai vorbeste si despre altele ca ar trebui sa fi avut o gramada la cate spui ca stii.cel mai bine ne ar departaja in vreun fel data de obtinere a permisului de arma.ca reviste si filme am citit si vazut cu totii.unii le povestim mai bine altii mai prost dar tot povesti raman.Safe&Sound wrote:Eu am mai auzit o poveste despre un individ suficient de prost care incerca sa convinga un coleg forumist cu solide cunostinte intr-ale armelor ca Fort-urile sunt un fel de "zamak mai evoluat" si mi se pare amuzant sa vad cum se pastreaza expresia. Caraghiosi din astia care incearca sa "vanda castraveti la gradinar" sunt pe toate drumurile ce ma surprinde insa e faptul ca sunt si multi "gradinari" care cumpara...
cando sa spargeti si voi doua-trei zamakuri madcar ca nedumertitu pe carel datia afara peste tot sa mai vorbitzii
Da esti suparat rau frate:)) mam cam chinuit sa citesc ce ai scris:D probabil luasei foc cu gandu la gp contra fort:))). eu am incercat odata sa calmez odata taberele! fiecare are gusturile lui! nu se discuta..... isi ia ce vrea..Dar nu `tzipa` si compara gp Cu FORT (astea fiind printre cele momentan pe piata):D , am vazut, mam jucat putin cu forturile` unui coleg de pe forum:D si mam jucat si cu gp nu are grad de comparatie:D stai linistit:D si sunt colegi pe forum care au tras 2-3 mii de cartuse si sunt impecabile
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
-
anubis2612
DanielT wrote:Da frate asa e.foert=zamak pastaie umpic asezonata cu fier decalitate indoielnica.uitativa cum la t10 teava are carne multa pe ea si cum la altele e subtire cafoita de tigare.dar ei viseaza numai fort ca le da cine trebuie ce trebuie o ciorba si trei cartuse gratuitew.numai ca sponsorizaerea..face probleme uneori.hihihi hahahahaha GRAND POWER frate.pot sau ia bann pe forum dar tot spun.dai 35 de milioane cu tot cu toc si catarea stralicitoare dar sti ca ai un pistol pe viata. minte ala de zice ca i sa spart.http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 9&start=15
cando sa spargeti si voi doua-trei zamakuri madcar ca nedumertitu pe carel datia afara peste tot sa mai vorbitzii
Bunul simt ar trebui sa iti spuna ca nu ai cum sa te prezinti pe un forum fara sa sti regulile de baza din gramatica limbii romane.