DanielT wrote:Buna ziua.ma socheaza ca este o asa cenzura pe forumuri si se preface lumea ca Grand Power nu exista.pe forumul celalat m-ia si sters contul ca sa nu pot sa vorbesc.toate zamacele astea le promovati dar ;lumea sa stie ca exista si otel integral nu numai din astea care tragi cu ele cu parcimonie cand e cald afara ca pe ger crapa, ca daca tragi in stilul drG crapa, daca nu stiu ce crapa.este si fortul da.dar este un zamak mai evoluat. cenzura si minciuna.pacat ca unii cu experienta care au crapat toata gama de iegzemplare de burlane cositorite Rohm au fost eliminati si ramaneti incremeniti in proiect iar dincolo la romsedc mi sa sters contul ca deranjam.poate le pica iaras hostingul sau au gasit sponsorizare.scuze ca nu pun majuscule si spatiu dupa punct asa m-am obisnuit. va urmaresc de mutl
cu stima
Nu cred ca poate fii vorba de o cenzura, referitor la Grand power, cel putin pe mine nu ma cenzurat nimeni si am spus in mai multe randuri ca Gp in varianta 10*28 este o arma buna(910 nu, pentru ca nu pot sa cred ca gaselnita gasita de slovaci, sa mearga in doua calibre este ok, mie nu-mi place).
De ce nu se vorbeste asa mult de GP cred ca e simplu, pur si simplu sunt foarte putini posesori de Gp in Romania, de ce?.... Asta nu mai stiu tine de mai multe, marketing, pret, politica de promovare, etc. dar pe noi ca si pasinati de arme de ce ne-ar interesa lucrul acesta?
Vorbim mult de ''zamace'', pentru ca asta avem(majoritatea), si mie mi-ar place un Fort sau un GP sau alta arma de otel, dar daca nu am...
Apropo Fort nu are Zamak, unele sunt din polimer, dar e alta mancare de peste...