Pistol Stalker M906

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tiger

Re: Pistol Stalker M906

Post by tiger »

DanielT wrote:Buna ziua.ma socheaza ca este o asa cenzura pe forumuri si se preface lumea ca Grand Power nu exista.pe forumul celalat m-ia si sters contul ca sa nu pot sa vorbesc.toate zamacele astea le promovati dar ;lumea sa stie ca exista si otel integral nu numai din astea care tragi cu ele cu parcimonie cand e cald afara ca pe ger crapa, ca daca tragi in stilul drG crapa, daca nu stiu ce crapa.este si fortul da.dar este un zamak mai evoluat. cenzura si minciuna.pacat ca unii cu experienta care au crapat toata gama de iegzemplare de burlane cositorite Rohm au fost eliminati si ramaneti incremeniti in proiect iar dincolo la romsedc mi sa sters contul ca deranjam.poate le pica iaras hostingul sau au gasit sponsorizare.scuze ca nu pun majuscule si spatiu dupa punct asa m-am obisnuit. va urmaresc de mutl
cu stima

Nu cred ca poate fii vorba de o cenzura, referitor la Grand power, cel putin pe mine nu ma cenzurat nimeni si am spus in mai multe randuri ca Gp in varianta 10*28 este o arma buna(910 nu, pentru ca nu pot sa cred ca gaselnita gasita de slovaci, sa mearga in doua calibre este ok, mie nu-mi place).
De ce nu se vorbeste asa mult de GP cred ca e simplu, pur si simplu sunt foarte putini posesori de Gp in Romania, de ce?.... Asta nu mai stiu tine de mai multe, marketing, pret, politica de promovare, etc. dar pe noi ca si pasinati de arme de ce ne-ar interesa lucrul acesta?
Vorbim mult de ''zamace'', pentru ca asta avem(majoritatea), si mie mi-ar place un Fort sau un GP sau alta arma de otel, dar daca nu am...
Apropo Fort nu are Zamak, unele sunt din polimer, dar e alta mancare de peste... :)
tevez

Post by tevez »

tiger wrote: Apropo Fort nu are Zamak, unele sunt din polimer, dar e alta mancare de peste... :)
Adevărat. Ca şi GP-urile (ambele modele, Fortul având şi modele din oţel 100%), ca şi Glockul cel mult-lăudat, ca şi multe
modele de pe la mai toţi producătorii, Fortul 10, 17 şi 18 au "frame-ul" din "polimer". Nimic special în asta. Poate vor
dezvolta cei de la GP şi modele de pistoale neletale integral din oţel, deocamdată se vorbeşte despre un revolver ce va
fi comercializat de reprezentanţii lor în România.
Şi Stalkerul din topic are părţi din polimer. :P
crys78

Post by crys78 »

Pana la urma eu nu am vazut frame crapat decat la Grandpower si asta de la modul de dezasamblare pt curatare ,similar cu carpatiul unde trebuie sa tragi de garda tragaciului ca sa dezasamblezi.Fortul are un sistem mult mai bun de desfacere.Si amandoua pistoalele au frame din polimer(Fort17 - Gp).Iar echivalarea fortului cu un zamak mai evoluat este doar o aberatie.
Fort 17R cal 9mm P.A
onyboy

Post by onyboy »

tiger wrote:
DanielT wrote:Buna ziua.ma socheaza ca este o asa cenzura pe forumuri si se preface lumea ca Grand Power nu exista.pe forumul celalat m-ia si sters contul ca sa nu pot sa vorbesc.toate zamacele astea le promovati dar ;lumea sa stie ca exista si otel integral nu numai din astea care tragi cu ele cu parcimonie cand e cald afara ca pe ger crapa, ca daca tragi in stilul drG crapa, daca nu stiu ce crapa.este si fortul da.dar este un zamak mai evoluat. cenzura si minciuna.pacat ca unii cu experienta care au crapat toata gama de iegzemplare de burlane cositorite Rohm au fost eliminati si ramaneti incremeniti in proiect iar dincolo la romsedc mi sa sters contul ca deranjam.poate le pica iaras hostingul sau au gasit sponsorizare.scuze ca nu pun majuscule si spatiu dupa punct asa m-am obisnuit. va urmaresc de mutl
cu stima
De ce nu se vorbeste asa mult de GP cred ca e simplu, pur si simplu sunt foarte putini posesori de Gp in Romania, de ce?.... Asta nu mai stiu tine de mai multe, marketing, pret, politica de promovare, etc. dar pe noi ca si pasinati de arme de ce ne-ar interesa lucrul acesta?

Cand abia aparuse MAUSER RG P22 ETC, ERAU NISTE MINUNATII!! daca reluam topicuri de 3-4 ani care mai de care mandru de noua jucarie. cu toate ca erau Otelurile de mult.. dar nu in tara la noi, alti poate nici nu auzisera de ele..!!! si nu erau la noi..pe piata sa faca alta concurenta, acum ca au bagat de ceva timp fortul-cz-Gp etc. gata astea sunt nr 1! si asa este Otelul e otel:D sunt Fan fort, si vreau sami iau cat de curand! dar asa zisele zamace gata sa uitat de tot:D PUNCTUL meu este....ca nici GP NU E DE LEPADAT! dar sa impamantenit ideea cu fort, si asa a ramas. a avt o putere de desfacere mult mai mare pe piata. SI pentru cine spunea ca nau auzit de frame-manson bubuit, va zic zic eu ca circula o povestioara reala:D cu pistolul cuiva:D anume: marca FORT:D ...
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
tevez

Post by tevez »

:lol: Sper să nu primesc niciodată bann pe forum. :lol:
sith

Post by sith »

onyboy wrote:..............................

Cand abia aparuse MAUSER RG P22 ETC, ERAU NISTE MINUNATII!! daca reluam topicuri de 3-4 ani care mai de care mandru de noua jucarie. cu toate ca erau Otelurile de mult.. dar nu in tara la noi, alti poate nici nu auzisera de ele..!!! si nu erau la noi..pe piata sa faca alta concurenta, acum ca au bagat de ceva timp fortul-cz-Gp etc. gata astea sunt nr 1! si asa este Otelul e otel:D sunt Fan fort, si vreau sami iau cat de curand! dar asa zisele zamace gata sa uitat de tot:D PUNCTUL meu este....ca nici GP NU E DE LEPADAT! dar sa impamantenit ideea cu fort, si asa a ramas. a avt o putere de desfacere mult mai mare pe piata. SI pentru cine spunea ca nau auzit de frame-manson bubuit, va zic zic eu ca circula o povestioara reala:D cu pistolul cuiva:D anume: marca FORT:D ...
Spune povestioara, sheherezado, dar inainte de ivirea zorilor .... :wink:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Eu am mai auzit o poveste despre un individ suficient de prost care incerca sa convinga un coleg forumist cu solide cunostinte intr-ale armelor ca Fort-urile sunt un fel de "zamak mai evoluat" si mi se pare amuzant sa vad cum se pastreaza expresia. Caraghiosi din astia care incearca sa "vanda castraveti la gradinar" sunt pe toate drumurile ce ma surprinde insa e faptul ca sunt si multi "gradinari" care cumpara...
Last edited by Safe&Sound on Wed Jun 08, 2011 11:14 pm, edited 1 time in total.
krudu

Post by krudu »

Safe&Sound wrote:Eu am mai auzit o poveste despre un individ suficient de prost care incerca sa convinga un coleg forumist cu solide cunostinte intr-ale armelor ca Fort-urile sunt un fel de "zamak mai evoluat" si mi se pare amuzant sa vad cum se pastreaza expresia. Caraghiosi din astia care incearca sa "vanda castraveti la gradinar" sunt pe toate drumurile ce ma surprinde insa e faptul ca sunt si multi "gradinari" care cumpara...
Acum sa ma scuzi de vorba proasta. da tu de care esti, gradinar cu acte in regula sau ce?ca vad peste tot judecati de valoare d'ale tale cantand in o singura struna.Eu cel putin sunt mai nou si pe aici si in domeniu dar tot mi se pare ciudat cand hotul striga prindeti hotul.Daca esti client pe bune si nu angajat al unei firme atunci de ce ai ochii doar intro vitrina?Nu cumva de acolo iti vin ideile?Atunci nu ne mai stresa mereu cu acelasi refren despre aceeasi marca.mai vorbeste si despre altele ca ar trebui sa fi avut o gramada la cate spui ca stii.cel mai bine ne ar departaja in vreun fel data de obtinere a permisului de arma.ca reviste si filme am citit si vazut cu totii.unii le povestim mai bine altii mai prost dar tot povesti raman.
GP T12M 10*28
onyboy

Post by onyboy »

krudu wrote:
Safe&Sound wrote:Eu am mai auzit o poveste despre un individ suficient de prost care incerca sa convinga un coleg forumist cu solide cunostinte intr-ale armelor ca Fort-urile sunt un fel de "zamak mai evoluat" si mi se pare amuzant sa vad cum se pastreaza expresia. Caraghiosi din astia care incearca sa "vanda castraveti la gradinar" sunt pe toate drumurile ce ma surprinde insa e faptul ca sunt si multi "gradinari" care cumpara...
Acum sa ma scuzi de vorba proasta. da tu de care esti, gradinar cu acte in regula sau ce?ca vad peste tot judecati de valoare d'ale tale cantand in o singura struna.Eu cel putin sunt mai nou si pe aici si in domeniu dar tot mi se pare ciudat cand hotul striga prindeti hotul.Daca esti client pe bune si nu angajat al unei firme atunci de ce ai ochii doar intro vitrina?Nu cumva de acolo iti vin ideile?Atunci nu ne mai stresa mereu cu acelasi refren despre aceeasi marca.mai vorbeste si despre altele ca ar trebui sa fi avut o gramada la cate spui ca stii.cel mai bine ne ar departaja in vreun fel data de obtinere a permisului de arma.ca reviste si filme am citit si vazut cu totii.unii le povestim mai bine altii mai prost dar tot povesti raman.
EU mam abtinut:D Dar Bv! krudu:))ca domnii viseaza doar fort, si de la fort pleaca toate discutiile , sicanari certuri care e mai cocos in cunostiinte si asa mai departe.....ei din asta traiesc...cand o sa apara glock, berreta, s&w, jericho, sig sauer, colt, etc...cu bila or sa zica ca fort avea otel slab:))
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Nu emit judecati de valoare si nu pot vorbi decat despre ceea ce stiu sau am testat. N-am interese comerciale de nici un fel si acest lucru e prea bine cunoscut de toti cei care ma cunosc personal.
Ideile pe care le expun public, indiferent de unde vin, sunt in totalitatea lor demonstrabile cu probe solide, posibil din cauza unei deformatii profesionale.
Am "ochii intr-o singura vitrina" pentru ca daca ar fi sa vorbesc despre experientele pesonale cu un anumit produs din "cealalta vitrina" as supara tare si din consideratie pana acum n-am facut-o.
Am tras cu diverse modele si calibre de arme scurte, cantiati mari de munitie in poligoane de peste ocean ocazii cu care am invatat cat am putut de mult despre arme, am legat prietenii cu oameni care chiar stiu despre ce e vorba la capitolul arme de la care am primit informatii valoroase si complet dezinteresate acestia nefiind comersanti de arme de nici un fel. Desi detin doar doua arme de autoaparare (un zamac si un otel) am tras si cu aproape toate armele de autoaparare de pe la noi suficitent cat sa imi formez o opinie cat am putut eu de corecta ceea ce a dus pana la urma la decizia educata astfel de a-mi cumpara anumite modele.

N.B. Ironia si sarcasmul nu fac deloc cinste si asa cum e bine stiut ele sunt frustrare si invidie puse in cuvinte fiind deseori apanajul celor fara de argumente.
dingo20

Post by dingo20 »

cu stima
Cine v-a sters contul de pe romsdc stimate domn?
Ia nu mai improscati cu minciuni si dezinformari. Aveti aici si dovada minciunii:
http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.ph ... &start=150
Re: munitie recomandata pentru fort si GP
Mesaj de DanielT » Joi Iun 09, 2011 9:21 am
ha ha ia zis-o!!
macarici

Post by macarici »

Ma tot uit ca in ultima vreme dicutiile de pe forum au devenit asemanatoare cu o faza
dintr-o comedioara vazuta mult timp in urma.Am uitat ce film era,dar e vorba un tip care
juca badminton de unul singur.Lovea fluturele si fugea in partea cealalta ca sa-l loveasca din nou.
Si tot asa!
Sau cum se mai spune:-Eu centrez,eu dau cu capul! :wink:
Eu ma bag in seama,si tot eu imi dau dreptate.Si o tin asa,a proasta!
Da-i inainte "stimabile",te sti tu care! :lol:
Image
krudu

Post by krudu »

Dar tu cine esti ca de cand tot citesc pe aici nu vad sub numele tau de circ decat postari artagoase atacand pe unul si pe altul?depre arme mai stii ceva altceva decat sa te certi si sa faci pe Gica contra?zi si tu ceva util in domeniu.poate ai vazut arma din topic poate ai tras cu ea poate ne dai ceva sfaturi sau esti doar un alt instalator care are acasa doua chei franceze luate in leasing si faci pe mare armurier gata de cearta.doua trei participari la testari indoielnice departe de normele in armurerie nu te autentifica pentru asta.incearca sa vii la obiect si te ascultam cu placere si cu interes.pentru asta am venit aici pe un forum serios - sa invatam - si nu ne asteptam sa vedem si aici stilul de mahala de la unele televiziuni.
GP T12M 10*28
jordan_23

Post by jordan_23 »

Este clar ca userul krudu este unul din zecile de user name ale nedumeritului - aka Grand Power Promoter :twisted:
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
jordan_23

Post by jordan_23 »

Din cateva citiri si ONIBOY e GP. Eu zic ca sunteti numai user fakeuri ca sa incercati sa vindeti ceva. Bafta!
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
Post Reply