.:RG88//SMERCH925:.

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Flatline

.:RG88//SMERCH925:.

Post by Flatline »

Image
Buna ziua, am sa va deranjez si eu cu o intrebare, doresc sa-mi achizitionez o arma 10x22T dar in lipsa cunostintelor pe acest domeniu nu ma pot decide care din urmatoarele este mai bun(calitate,rezistenta..)
http://www.arw.ro/produs.php?p=12667
http://www.arw.ro/produs.php?p=5277
Multumesc anticipat :wink:
Image
tevez

Re: .:RG88//SMERCH925:.

Post by tevez »

Flatline wrote:Image
Buna ziua, am sa va deranjez si eu cu o intrebare, doresc sa-mi achizitionez o arma 10x22T dar in lipsa cunostintelor pe acest domeniu nu ma pot decide care din urmatoarele este mai bun(calitate,rezistenta..)
Multumesc anticipat :wink:
RG cu ţeavă din oţel e răspunsul. Le-ai văzut "live"? Smerch e simpatic dar mie mi se pare imposibil de cărat după tine
fără să atragă atenţia, pe când RG e ideal pentru port zilnic. Mai sunt şi altele la banii ăştia, Streamer, noul Stalker...
iar pentru ceva mai mulţi bani (cam de 3x mai mult) poţi lua arme din oţel, mai răsfoieşte forumul. 8)
onyboy

Post by onyboy »

Multumesc anticipat :wink:[/quote]

Salut. Tevez tia dat un sfat bun, nu spun asta pentru ca am RG, dar poti sa optezi pentru el in primu rand pentru ca noile modele de la magazinele arrow au teava de mauser din fabrica, deci teava interioara este de otel ceea cei ofera mult mai multa rezistenta. Acum depinde la ce vrei sa il folosesti, autoaparare sau distractie poligon, daca vrei sa tragi la munte prin tinte copaci etc as opta la smerch :D o jucarie distractiva dat fiind faptul ca poti trage si la foc automat. De purtat zilnic, si in limita unei disponibilitati financiare decente, RG e ideal mic compact si cu noua teava are si cat de cat acolo precizie.

PS: Vb lui tevez , ai ceva financiar mai mare:D poti sa te uiti la modele de otel FORT, arme deosebite, rezistente precizie maxima...pt o biluta de cauciuc pana al 20-25 de metri! succes la achizitie, sa ne spui si noua ce tiai luat cand o fi:D numai bine
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
tiger

Post by tiger »

Cred ca Tevez a punctat in mare totul. Sunt de aceeasi parere, intradevar Smerch-ul e greu la purtat zilnic, aproape cu 4 cm mai lung si vreo 300 g mai greu...
Dar cel mai bun sfat e sa mai citesti prin forum sa nu regreti mai tarziu.
Mie unuia nu-mi pare rau ca mi-am luat Streamer dar daca mai asteptam un pic...Da niciodata nu-i tarziu :D

Onyboy vezi ca Smerch in varianta din Romania nu are foc automat.Din pacate :twisted:
onyboy

Post by onyboy »

Mie unuia nu-mi pare rau ca mi-am luat Streamer dar daca mai asteptam un pic...Da niciodata nu-i tarziu :D

Onyboy vezi ca Smerch in varianta din Romania nu are foc automat.Din pacate :twisted:[/quote]

Mare pacat:D stiam de streamer la fel ca la noi varianta foc foc nu este:D, de smerch nam stiut.
Putin off topic:)..Esti multumit de streamer? ce munitie folosesti? blocaje ceva , precizie?
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
tiger

Post by tiger »

De Streamer nu pot sa ma plang. Da o senzatie de lucru solid, bine inchegat, eu il compar cu un mic butoias, mic,rotund si grasut. :P
Partea faina la el e si ca are incarcator de capacitate destul de mare, undva la 11 am indesat in el.
Munitei am folosit doar Wadie, fara blocaje, precizie... :oops: , sa zicem buna tinand cont ca daca ar fii sa ne luam dupa un coleg de forum un pic rautacios streamer ar avea doar 3 cm de teava.(eu zic 3 si un pic da' nu mai mult :lol: )
Una peste alta la banii pe care i-am dat pe el merita fara discutie. Dar cum Doamne fereste in caz de ceva(Zamak totusi, nu stiu, pare solid, dar ceva in suflet imi spune sa trec la urmatorul pas)viata nu ti-o masori in bani..., de aceea am spus ca daca mai aveam un pic rabdare...
onyboy

Post by onyboy »

tiger wrote: Una peste alta la banii pe care i-am dat pe el merita fara discutie. Dar cum Doamne fereste in caz de ceva(Zamak totusi, nu stiu, pare solid, dar ceva in suflet imi spune sa trec la urmatorul pas)viata nu ti-o masori in bani..., de aceea am spus ca daca mai aveam un pic rabdare...
Stiu ce spui:D la fel ca tine...eu daca mai asteptam maxim 2 luni imi luam otel:D dar mam grabit....timpu nui pierdut oricum:D prin iarna anu asta mai adaug ceva la colectie:D (steel) dar sa scap de gamo:D
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
dica.G

Post by dica.G »

tiger wrote:De Streamer nu pot sa ma plang. Da o senzatie de lucru solid, bine inchegat, eu il compar cu un mic butoias, mic,rotund si grasut. :P
Partea faina la el e si ca are incarcator de capacitate destul de mare, undva la 11 am indesat in el.......
Buna seara.
Eu 13.
Si "butoiasul ala" purtat "semi concealed" (sa zic asa), m-a scos din belele de cateva ori...e suficient sa se vada juma' de crosa...
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
tiger

Post by tiger »

Eu nu las mai mult de 10 cand nu il folosesc. Tu lasi 13 tot timpul?
Legat de butoias asa il alint eu deci nimic rau... :lol:
Flatline

Post by Flatline »

Ce parere aveti de Walther P99T?..se poate compara calitativ cu "originalul de 9mm.
Are cineva acest pistol, puteti confirma o durata de viata de cel putin 500 de focuri...
Nu ma pricep la arme, am tot citit dar nu ma pot hotara..voi ce ati alege intr-un buget de 1200lei avand in vedere ca arma nu va fi folosita decat in poligon.
...................................

Image
Image
Image
Image
sith

Post by sith »

Superbe poze ... Cine vrea zamak ...
N-o sa-ti garanteze nimeni nici 10 focuri ... Ai doar garantia pistolului data de vanzator, conform cu legile in vigoare.
Pentru poligon iti recomand ceva din otel (CZ, Fort, GP, Steyr ...), eventual si SH.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Modelul de de Walther prezentat in imaginile de mai sus se stie prea bine ca e o arma slaba cu o teava interioara cu o constructie ciudata. Pozele sunt luate de pe un forum rusesc si rusii fac experiente nebunesti cu munitia si cu armele de autoaparare asa ca nu e deloc de mirare ca s-a intamplat asa.

Prima mea arma de autoaparare pe care mi-am cumparat-o este un zamak de la Walther, modelul PPT, cu care am tras in poligon fara probleme munitie puternica ruseasca(nemodificata) si arma s-a comportat perfect. Barthy a tras in aceeasi sesiune de poligon cu un RG88 cu teava interioara modificata legal, cu aceeasi munitie si arma lui tot din zamak ca si walther-ul meu s-a comportat perfect.
Eu as zice ca nu toate armele din zamak sunt proaste. Problema zamak-ului din punctul meu de vedere este ca nu e prea rezistent la conditii de stress indelungat si ca devine casant in conditii de temperatura scazuta.
sith

Post by sith »

Safe&Sound wrote:Modelul de de Walther prezentat in imaginile de mai sus se stie prea bine ca e o arma slaba cu o teava interioara cu o constructie ciudata. Pozele sunt luate de pe un forum rusesc si rusii fac experiente nebunesti cu munitia si cu armele de autoaparare asa ca nu e deloc de mirare ca s-a intamplat asa.

Prima mea arma de autoaparare pe care mi-am cumparat-o este un zamak de la Walther, modelul PPT, cu care am tras in poligon fara probleme munitie puternica ruseasca(nemodificata) si arma s-a comportat perfect. Barthy a tras in aceeasi sesiune de poligon cu un RG88 cu teava interioara modificata legal, cu aceeasi munitie si arma lui tot din zamak ca si walther-ul meu s-a comportat perfect.
Eu as zice ca nu toate armele din zamak sunt proaste. Problema zamak-ului din punctul meu de vedere este ca nu e prea rezistent la conditii de stress indelungat si ca devine casant in conditii de temperatura scazuta.
Iti inteleg logica, numai ca ar trebui fortati producatorii sa nu isi mai bata joc de clienti fabricand asemenea mizerii, care te pot rani pe tine sau pe cei din jurul tau. Sfatul ar fi sa nu mai cumparati porcarii de genul asta, poate asa si cei de la walter si ... etc., nu isi vor mai permite sa vanda mizeria aia cu 350-400 de euro, cand in alte tari la banii astia iei un pistol pe glont ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
aurorauno

Post by aurorauno »

Arma din zamak este ok daca nu vrei decat sa tragi in poligon 2-3 incarcatoare pe an in rest doar sa o ai pentru auto-aparare.Nu cred ca sunt probleme,daca doresti sa ai vizite mai des la poligon este bine sa iei ceva de otel.
Flatline wrote:Ce parere aveti de Walther P99T?..se poate compara calitativ cu "originalul de 9mm.
Nu ar avea cum sa se compare.Varianta pe glont este o arma exceptionala (inca sunt fac Walther...PPS :) )In schimb modelele pe bila de cauciuc in afara de nume si asemanare "exterioara" nu au absolut nimic in comun,nici macar producatorul nu este acelasi!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
sith

Post by sith »

Mai pune si faptul ca trebuie exersat. Degeaba ai o arma daca nu sti s-o folosesti, n-ai viteza de reactie, te balbai, ti se-noada degetele, precizie, etc ..., daca iti mai sare si o bucata din pistol in cap e minunat. Mai bine fara.
my favorite gun
telesystems
Post Reply