munitie 10x22T

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Just

munitie 10x22T

Post by Just »

Odata cu achizitionarea unui pistol Streamer 2014, care ar fi cea mai indicata marca de munitie 10x22T de cumparat pentru acest pistol?
Care ar fi cea mai buna munitie de acest calibru dintre cele existente in acest moment pe piata noastra?
nedumeritu

Re: munitie 10x22T

Post by nedumeritu »

Just wrote:Odata cu achizitionarea unui pistol Streamer 2014, care ar fi cea mai indicata marca de munitie 10x22T de cumparat pentru acest pistol?
Care ar fi cea mai buna munitie de acest calibru dintre cele existente in acest moment pe piata noastra?
Greu de spus la ce paleta "larga" ofera piata de astazi.
Dar cu un pic de rabdare se aseaza ele lucrurile si vei vedea ca si investitia ta va renta.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Just

Post by Just »

Atunci sa formulez altcumva: care dintre variantele de pe piata ar fi indicat sa le evitam?
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Just wrote:Atunci sa formulez altcumva: care dintre variantele de pe piata ar fi indicat sa le evitam?
Ma pui in situatii delicate.
Cum pot eu sa spun ca o marca este mai buna decat cealalta?
Cum si eu import munitie imi este greu sa dau nume pentru
ca aproape fiecare marca are un anume importator si asta ar fi sa
fac antireclama. Ceea ce dupa mintea mea, nu se face.
Nu iti ramane decat sa cumperi singur si sa te convingi.
Sau sa mai urmaresti si topicurile de pe romsdc.ro.
Dar si acolo mai nou au un sponsor si doar ce vine de la Est e bun.
Si crede-ma, nu chiar tot ce vine de acolo este chiar asa de bun.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
sassu

Post by sassu »

Hai ca raspund eu , aprecierile mele nu sunt 100% corecte se bazeaza doar pe cele cateva sute de cartuse trase de mine :
Uag - zgomot slab , putere redusa ,precizie decenta , nu folosesc nu cred ca pot vatama un agresor.
pG - zgomot puternic , putere mare , precizie scazuta , bila material moale , eu unul folosesc pg .Cam de la 6, 7 m lovesc fara probleme un torso uman.
Wadie - zgomot puternic , putere mai mare ca uag mai mica ca pg , precizie buna , pare un compromis bun intre primele doua mentionate.

Ramane sa testezi si sa vezi ce randament dau in arma ta . Personal cred ca trebuie sa alegi din ultimele 2.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

sassu wrote:Hai ca raspund eu , aprecierile mele nu sunt 100% corecte se bazeaza doar pe cele cateva sute de cartuse trase de mine :
Uag - zgomot slab , putere redusa ,precizie decenta , nu folosesc nu cred ca pot vatama un agresor.
pG - zgomot puternic , putere mare , precizie scazuta , bila material moale , eu unul folosesc pg .Cam de la 6, 7 m lovesc fara probleme un torso uman.
Wadie - zgomot puternic , putere mai mare ca uag mai mica ca pg , precizie buna , pare un compromis bun intre primele doua mentionate.

Ramane sa testezi si sa vezi ce randament dau in arma ta . Personal cred ca trebuie sa alegi din ultimele 2.
Ei, ai vazut.
Intotdeauna se gaseste un forumist, fin cunoascator prin proprie experienta, sa te ajute.
cele semnalate de sassu sunt absolut pertinente si fac o radiografie a momentului suprinsa si condensata excelent.
Voila, a qua bon un forum de gen.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Just

Post by Just »

sassu wrote:Hai ca raspund eu , aprecierile mele nu sunt 100% corecte se bazeaza doar pe cele cateva sute de cartuse trase de mine :

Multumesc!
dica.G

Post by dica.G »

Just wrote:care dintre variantele de pe piata ar fi indicat sa le evitam?
Buna seara.
Asa cum am scris cu ceva vreme in urma, testat de mine cu Streamer : http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 6&start=75 , http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 6&start=30, http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... &start=120 .
Daca e nevoie, trimit fotografii pe PM.
In concluzie, prefer Wadie.(punct)
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
dica.G

Post by dica.G »

Buna seara.
Este vreo' greseala? Sau acesta este noul pret?
http://www.arw.ro/produs.php?p=7650
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
streamer2014

Post by streamer2014 »

arrow nu face greseli...este un pas spre normalitate si cu siguranta pretul corect este undeva mai jos al acestor cartuse cu cauciuc...dar cu timpul cine stie!!??!! oricum este bn si asa MOMENTAN
radu.b

Post by radu.b »

streamer2014 wrote:arrow nu face greseli...este un pas spre normalitate si cu siguranta pretul corect este undeva mai jos al acestor cartuse cu cauciuc...dar cu timpul cine stie!!??!! oricum este bn si asa MOMENTAN
Buna ziua.
Aveti dreptate, nu facem greseli (sau incercam sa le limitam cat mai mult posibil). Acesta este pretul corect, care este dictat in principal de pretul furnizorului, nu de adaosul nostru de distribuitor.
Cu respect.
mdv

Post by mdv »

in sfarsit vesti bune privind pretul munitiei!
anubis2612

Post by anubis2612 »

la cea de 9mm nu se intrezareste o ieftinire?
yanq

Post by yanq »

Unde gasesc munitie Wadie si la ce pret?

Referitor la aprecierile de mai sus...de acord cu ele ..UAG zgomot slab dar precizie buna, PG zgomot puternic (desfunda urechile) precizia lasa de dorit.

Si referitor la pretul de 1,96 lei - PG la Arrow...tva inclus? e acelasi pret in toate magazinele Arrow din tara? Multumesc
Walther PP Nickel
Image
tiger

Post by tiger »

Eu in Brasov munitie Wadie nu am gasit in decembrie anul trecut :evil: (ultima oara cand am cumparat munitie). Am gasit in schimb la Sfantu Gheorghe. Era 3.90 lei atunci, acum nu stiu.
Post Reply