Intrebare delicata

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cristib

Intrebare delicata

Post by cristib »

Buna ziua!
De cateva zile sunt posesorul unui Carpati pe gaze si am cautat cum era si normal munitie pt el, implicit asa-numitele cartuse de zgomot. Intrebarea ar fi cum de unele firme pot comercializa acest produs la pretul de 1,5 lei iar la altele cu minim 2,2 lei( Arrow). Practic la doua cartuse cumparate din magazinul care vinde cu 1,5 , obtin unul gratis, calculat la pretul Arrow. Banuiesc ca si acea firma care vinde cu 1,5 are adaos comercial, 24% tva, cheltuieli, etc, dar nu au nici o problema sa vanda la acest pret, si chiar le merge bine. Imi doresc sa nu fiu banuit de subiectivism, am cumparat de la Arrow de cand ma stiu dar parca te deranjeaza cand stii ca daca iei de la altii 100 de cartuse mai primesti 50 in aceesi suma.
tdalin

Re: Intrebare delicata

Post by tdalin »

Grea intrebare, acelasi lucru e si pentru munitia de 9x19 blank, tot de la Arrow.
Pocnitoarea e mai scumpa ca glontu. :evil: :evil: :evil:
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Nu tin cu ursul.
Nici cu Arrow, in nici un caz.
[mi se sterge postare dupa postare pentru ca ma baga in seama ca si concurent]

Cu toate acestea, eu zic ca ar trebui luat in calcul si alt factor.
Oare chiar nu este nici o diferenta la calitatea si marca munitiei ce o vinde arrw?
Ori, daca sunt de calitate superioara celorlalte munitii "ieftine", atunci diferenta de pret se cam justifica.
Mai este si factorul de politica de vanzari. Una este sa cumperi de la un magazin no-brand-no-name si alta este
sa cumperi de la un importator de traditie.
Daca insa, din start, nu intereseaza ce anume bagam in arma, atunci putem lua orice rolls royce de sadu
si sa fim multumiti cu preturi modice.
Ceva de genul 5 in unu' :lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
cristib

Post by cristib »

nedumeritu wrote:Nu tin cu ursul.
:
Ai gasit postul ideal in a tine si cu ei si cu tine. Care calitate? Aia in care nu-ti ejecteaza tubul? Imi cer scuze, asta poti intalni si la balci! O alta nuanta. Cumpara Arrow munitie first hand si restul secon hand? E aceeeasi munitie. Trebuie bold, chenare, trambite? Chiar pot merge mai departe. Recomandarile Arrow au fost de un anumit nivel/model. Ma refer doar la Iasi. Aceeasi recomandare o gasesti in raftul altcuiva la un pret pe care l-am mai metionat. Chiar suntem prosti nedumeritu? NU suntem in stare sa deosebim 9mmGeco Arrow de 9mm Geco Altii? Varsta isi spune cuvantul!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

cristib wrote:
nedumeritu wrote:Nu tin cu ursul.
:
Ai gasit postul ideal in a tine si cu ei si cu tine. Care calitate? Aia in care nu-ti ejecteaza tubul? Imi cer scuze, asta poti intalni si la balci! O alta nuanta. Cumpara Arrow munitie first hand si restul secon hand? E aceeeasi munitie. Trebuie bold, chenare, trambite? Chiar pot merge mai departe. Recomandarile Arrow au fost de un anumit nivel/model. Ma refer doar la Iasi. Aceeasi recomandare o gasesti in raftul altcuiva la un pret pe care l-am mai metionat. Chiar suntem prosti nedumeritu? NU suntem in stare sa deosebim 9mmGeco Arrow de 9mm Geco Altii? Varsta isi spune cuvantul!
Daca spuneai clar de la inceput ca este vorba despre un anume tip de munitie si este exact aceeasi marca, da, putea fi trasa o concluzie si incriminat cel
ce o vinde mai scump oprimand poporul neletalelor.
Asa, mai ramane sa dam adresa din iasi de unde se cumpara mai ieftin si gata reclama. Pentru cei din iasi nici nu mai trebuie spus mai mult, de altfel.
Da, varsta isi spune cuvantul, eu am fost ca tine, am vazut multi ca tine, avantaj pur biologic.
Tu nu poti fi sigur, inca, de faptul ca poti sa realizezi ce am realizat eu, dezavantaj pur bilogic.
Atat avantajele cat si dezavantajele le rezolva simplu Maria Sa Timpul.
Da, varsta isi spune cuvantul, iar urmand lina ta de buna crestere mai ramane sa imi spui ca sunt chior, schiop si cocoshat.
Toti faceam asta la gradinita, nu? Hai sa radem de defectele fizico-biologice ale omului.

Iar cumparatul de la un anume gen de magazine, de un anume level, tine de educatia cumparatorului.
Fiecare isi alege magazinele de unde cumpara in functie de standing-ul personal.
Poti cumpara de la Fisherman's sau poti lua de la Penny sau Billaaaaaaaaaa-preturi miiiiici.
Unii sunt mai snobi, ai sa zici, si nu intra decat in magazinele cu "clasa". Iar unele magazine Arrw chiar au clasa,
prin comparatie cu alte tutungerii autorizate.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
cristib

Post by cristib »

Ati luat-o razna tare, vorbeam de niste simple cartuse de zgomot!
tevez

Post by tevez »

cristib wrote:Ati luat-o razna tare, vorbeam de niste simple cartuse de zgomot!
Eu am unele luate de la Ruse cu 3 mii bucata, lei vechi, foarte bune.
dica.G

Post by dica.G »

tevez wrote:
cristib wrote:Ati luat-o razna tare, vorbeam de niste simple cartuse de zgomot!
Eu am unele luate de la Ruse cu 3 mii bucata, lei vechi, foarte bune.
Da pe acolo pe undeva..0,32 lei, intradevar, vechi( cred ca mai am o eticheta), dar au curs pe teava, masina de cusut, nu alta....
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
aurorauno

Post by aurorauno »

Ca tot discutati de munitie,se pot cumpara oricate(in limita legala)?Sau doar la cutie?Adica daca ma duc sa-mi iau doar 10,imi da?Sau 5,etc...sau trebuie sa iau 50?De exemplu daca vreau sa incerc cate un incatcator din fiecare tip,pot sa cumpar?
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

La cutie se vand. E si rusine sa ceri 10 bucati la ce pret au. Cine merge la Ruse pentru blank-uri sa caute Oskursan cu tub argintiu si capsa mare.Fac ele fum mult dar sunt cele mai zgomotoase.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

Pai nu e rusine,vroiam sa iau cate 10-15 din fiecare tip de pe piata,de pe la mai toate magazinele,ca sa le pot incerca pe toate!Sa iau cate 50 ma cam usuca la buzunar....dar daca nu merge asta e,le testez in timp :D
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

aurorauno wrote:Pai nu e rusine,vroiam sa iau cate 10-15 din fiecare tip de pe piata,de pe la mai toate magazinele,ca sa le pot incerca pe toate!Sa iau cate 50 ma cam usuca la buzunar....dar daca nu merge asta e,le testez in timp :D
Daca vrei sa cumperi blank-uri de 9x22 din Romania gasesti si la bucata, eu ma refeream la cele din Bulgaria. La 17 leva cutia de Oskursan nu saraceste nimeni.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

Nu,eu ma refeream la glont,nu blank!
'
cristib

Post by cristib »

aurorauno wrote:Nu,eu ma refeream la glont,nu blank!
:D De ce vorbiti de Land Rover cand noi inca mai disecam Duster-ul???
tdalin

Post by tdalin »

aurorauno wrote:Ca tot discutati de munitie,se pot cumpara oricate(in limita legala)?Sau doar la cutie?Adica daca ma duc sa-mi iau doar 10,imi da?Sau 5,etc...sau trebuie sa iau 50?De exemplu daca vreau sa incerc cate un incatcator din fiecare tip,pot sa cumpar?
Poti sa iei si unu (1) daca vrei, ata timp cat este in limita legala.
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
Post Reply