Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

bozo

Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Post by bozo »

ce fel de carpati la banii astia?
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

cristib wrote:
vise wrote:stie careva daca se poate calatori cu arma neletala in strainatate si in ce conditii, acte etc.
Astazi mi-am inregistrat si eu Carpati-ul si am intrebat acest lucru pt ca mai ies din tara.
Raspunsul a fost ca pot fi scoase din tara doar armele sportivilor de tir si unele letale, cele neletale in nici un caz, deoarece legislatia nu este armonizata in acest sens, si Romania nu permite iesirea neletalelor din tara.

Off topic: pt cine indrageste Carpati-ul, se mai gasesc cateva noi noute la Cugir la 846 lei. Eu mi-am luat o bijuterie pe cinste. Pana si ofiterul de la AEST l-a laudat. Nu ca nu ar mai fi vazut, dar nu a mai avut ocazia de mult sa vada unul nou proaspat scos din fabrica. La plecare spre Cugir ofiterul m-a rugat sa intreb de Carpati pe bile. Raspunsul doamnei care se ocupa cu vanzarea pistoalelor a spus ca au ramas doar cele sau cel care a fost prezentat la expozitie. Proiectul a cazut din lipsa de comenzi. O singura transa pt ei ar fi insemnat comanda de minim 500 bucati. Totusi impresia mea a fost ca sunt cam ,,lenesi", ca nu stiu sa-si vanda marfa.
Legea 295/2004 - SECŢIUNEA a 5-a - Conditii cu privire la procurarea, instrainarea, detinerea, portul si folosirea armelor neletale de catre persoanele fizice - Certificatul de detinator

Art. 59. - (1) Persoanele care au procurat arme neletale in conditiile notificarii prealabile au obligatia ca, in termen de 5 zile de la data procurarii, sa se prezinte cu acestea la autoritatile prevazute la art. 12 alin. (1), in vederea eliberarii certificatului de detinator.
(2) Certificatul de detinator confera titularului dreptul de detinere, port si folosire a armelor inscrise in acest document.
(3) Titularii certificatului de detinator pot trece frontiera de stat a Romaniei cu armele inscrise in acest document, fara a le putea instraina in afara teritoriului Romaniei.
(4) Procedura notificarii prealabile, mentionata la art. 58 alin. (1), precum si a acordarii certificatului de detinator se stabileste prin normele metodologice de aplicare a prezentei legi.

Inca odata se demonstreaza ca in Romanica legile se intregesc cu toanele functionarasilor comozi denumiti pompos politisti. Daca respectivul pristanda stia ce are de facut pentru a-si merita simbria ti-ar fi raspuns ca ai dreptul sa iesi cu arma neletala din tara dar initial sa te interesezi la ambasadele tarilor de tranzit si celei de destinatie daca legile de acolo iti permit portul unei asemenea arme.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

bozo wrote:ce fel de carpati la banii astia?
Salve bozo,

am vazut ca nu ai primit raspuns, motiv pentru care iti spun eu ca e Carpati cu gaz. Cel cu glont costa 1680 lei, bila fiind doar pentru expozitie... :wink: (n-au decat un "prototip" cu bila ca n-au mai avut "chef").
Daca te intereseaza un Carpati cu glont, poti sa o cauti pe dna Bîrzu la 0730080404.

Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
bozo

Post by bozo »

pacat ca nu au continuat cu bila, ar fi iesit ceva bun, cu conditia sa nu modifice decat teava. e fiabil, si dimensiunile sunt potrivite.

as cumapara unul letal, 7.65, dar daca as gasii cu seria gen aoXXXX, fabricate inainte sa ma nasc eu :D
cele mai noi cu serie MXXX sunt mult mai slabe toleranta la piese este prea mare, se vede si fara masuratori...

oricum pretul e prea mare pentru o arma atat de invechita...spre exemplu S&W Sigma costa 1950, si e o arma moderna.
aurorauno

Post by aurorauno »

Gasesti la second-hand,parca era unul pe okazii de vanzare.Oricum pretul nou mi se pare mare,undeva la 1400 poate ca merita,mai mult nu....Comparatia cu Sigma nu isi are rostul.. :)
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
cristib

Post by cristib »

Nu am raspuns pt ca ma asteptam la o notificare pe email. Asa cum a raspuns altcineva deja, pistolul e pe gaze, dar sa nu uitam ca ,,la banii astia" cu ceva vreme in urma insemna altceva. Acum au renuntat la acciza de 100%, asa cum au spus ei, iar numarul e limitat. Am fost cu colegul Emy si el a zis ca a ajuns piesa de colectie. Eu sunt multumit de rezultat, trage bine, nu se blocheaza, creeaza impresie artistica :D , si poti trage arfificii cate vrei( a se citi rachete de semnalizare).
Traseul pe care l-am descris ofiterului a fost Ungaria-Germania-Austria. Acum ori stie el prea bine cum stau lucrurile pe acolo de a zis ca nu se poate iesi cu pistolul, ori nu stie nimic si a raspuns ca sa scape.
aurorauno

Post by aurorauno »

Pai acciza se aplica si la Carpati?Daca e produs in Romania ce acciza i se mai punea? :?
'
cristib

Post by cristib »

aurorauno wrote:Pai acciza se aplica si la Carpati?Daca e produs in Romania ce acciza i se mai punea? :?
Asa cum am mai sus 100%. Nu ma intreba de ce. Dar o aveau. Din punctul lor de vedere se incadrau in produsele accizabile. Dar buna intrebarea ta. Cei care au cumparat cu acciza pot cere banii inapoi. Asta in cazul in care legea acciza doar produsele de import. Dar nu cred asta, legea acciza produsele, indiferent unde erau produse.
aurorauno

Post by aurorauno »

Nu bag mana in foc dar din cate stiu eu acciza se plateste in vama pentru produsele provenite din alt stat,d-asta nu vad logica cu Carpatiul...Dar deviem de la subiect,bine ca s-a scos,nu mai conteaza restul! :D
'
violiv

Post by violiv »

Acciza de 100%, pana-n 31.12.2009 ca din 01.01.2010 s-a scos se platea la toate armele, indiferent de provenienta. Nu era acciza la import ci acciza la arma ca marfa de lux.. si cele fabricate in Ro o aveau dar fiind atat de putine ca cifra de vanzari nu s-a bagat in seama.

Acum se plateste acciza numai la armele ce vin din spatiul extra-comunitar si este mult redusa ca valoare...nu mai stiu sigur da' undeva la 10-12%.

Felicitari pentru achizitie!
Serioasa ca scula si placuta la tras, si eu sunt suparat ca n-au scos-o pana la urma si pe cea cu bile.....maar c-o gaura-n teava ca la CZ :mrgreen:
cristib

Post by cristib »

violiv wrote: Felicitari pentru achizitie!
Serioasa ca scula si placuta la tras:
Multumesc frumos! Cam asta ar fi
Attachments
Carpati.JPG
Carpati.JPG (145.13 KiB) Viewed 6480 times
aurorauno

Post by aurorauno »

Frumos,sa-l stapanesti sanatos si fara incidente..imi pare cunoscut modelul :D
'
cristib

Post by cristib »

aurorauno wrote:Frumos,sa-l stapanesti sanatos si fara incidente..imi pare cunoscut modelul :D
Multumesc, dar ce cunosti tu poate sa fie din ala adevarat! :D
dica.G

Post by dica.G »

violiv wrote:Acciza de 100%, pana-n 31.12.2009 ca din 01.01.2010 s-a scos se platea la toate armele, indiferent de provenienta. Nu era acciza la import ci acciza la arma ca marfa de lux..
Corect.
Acciza=taxa pe produse de lux indiferent de tara de origine.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
emy

Post by emy »

ok
frumos....am fost si eu pe acolo :wink:
dar se omite ceva:
-au fost prezentate initial 2 buc pistol carpati md.95 gaz
-unul nasol tare / al2-lea cu plaseaua sparta
-alte doua pistoale...unul refuzat(cu ambalajul deschis ca si primele 2 si cu plaseaua sparta)
-ultimul era cel ales de cristib
-am mai solicitat o noua serie.....si surpriza "nu mai sunt" :roll: se plictisise domnul de carat pistoale.
-modelul acesta pe gaz e doar cu seria 2003 si 2004 - nu se mai fabrica, sunt pe terminate si multe lucrate aiurea.(mai ales incarcatoarele nu se potrivesc ok )

concluziile le trage fiecare :|

eu cred ca deja e de colectie
Post Reply