referitor la s&w 442
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
predaoctavian
referitor la s&w 442
Buna ziua, sunt nou pe forum , lucrez la dgpmb si m ar interesa sa achizitionez un revolver repectiv s&w 442(daca are cineva acest model as fi interesat de pareri,pe forum nu am gasit discutii despre acesta si am presupus ca e nou aparut), intrebarea mea ar fi ce acte imi trebuie pt acest lucru(stiu ca o sa mi spuneti sa mai citesc dar multe sunt ambigue ,imi trebuie fisa medicala si psihologica,imi mai trebuie cursul de folosire al armamentului sau toate acestea sunt acoperite de adeverinta) , exista o taxa anuala pt detinere de armament si daca dupa ce l am achizitionat si doresc sa merg in poligon,privat desigur am limita de cartuse(respectiv daca exista limite de cartuse pe an, luna etc.)
Mulumesca anticipat de raspuns.
Re: referitor la s&w 442
http://www.politiaromana.ro/acte_necesa ... s_arma.htmpredaoctavian wrote:Buna ziua, sunt nou pe forum , lucrez la dgpmb si m ar interesa sa achizitionez un revolver repectiv s&w 442(daca are cineva acest model as fi interesat de pareri,pe forum nu am gasit discutii despre acesta si am presupus ca e nou aparut), intrebarea mea ar fi ce acte imi trebuie pt acest lucru(stiu ca o sa mi spuneti sa mai citesc dar multe sunt ambigue ,imi trebuie fisa medicala si psihologica,imi mai trebuie cursul de folosire al armamentului sau toate acestea sunt acoperite de adeverinta) , exista o taxa anuala pt detinere de armament si daca dupa ce l am achizitionat si doresc sa merg in poligon,privat desigur am limita de cartuse(respectiv daca exista limite de cartuse pe an, luna etc.)
Dacă ai armă de servciu nu mai trebuie cursul din ce ştiu. Fişa medicală şi psihologic trebuie iar limita este pentru
achiziţionare şi deţinere de muniţie. În poligon poţi trage câte te ţine buzunarul cât timp respecţi limitarea de deţinere
de muniţie. Adică mergi la magazin, cumperi câte cartuşe ai maxim voie conform permisului, fugi la poligon, le tragi,
apoi te mai duci la un magazin, iar la poligon, etc. Plus că unele poligoane au şi magazin de arme şi poţi cumpăra de la
ei direct. Pe an/lună limitarea este dată doar de timp şi bani. N-ai un coleg în toată unitatea care are arma lui???
http://www.arw.ro/produs.php?p=11413 este cu cocoş intern ceea ce nu e prea cool pt. revolvere...
Salut.Pai nu pricep,lucrezi la DGPMB si te interesezi pe forum de ce acte iti sunt necesare?Nu trebuie decat sa urci la etajul 6(parca) la serviciul arme si sa te interesezi de la colegii tai,care sunt cei mai in masura sa te informeze.Daca nu merge liftul le poti da un telefon!Ce rost are sa te interesezi de pe forum?Eu mi-am depus dosarul acum cateva saptamani,nu iti trebuiesc multe din cele enumerate de tine dar cel mai bine este sa iti spuna chiar cei la care duci dosarul!Cat despre revolver,l-ai vazut in realitate?Este foarte mic,foarte usor de purtat,extrem de usor.Este aproape exclusiv pentru autoaparare,e o arma fara performante la tragerile de precizie,utila doar pe distante scurte (atat datorita dimensiunilor cat si calibrului).Daca iti cauti o arma pentru protectia ta si nu si pentru a petrece ore intregi in poligon este o arma excelenta,foarte bine executata si finisata (daca nici S&W nu se pricep la revolvere..) altfel iti recomand S&W Sigma http://arw.ro/produs.php?p=5274 ,ca varianta low-cost, sau S&W Military&Police,ca varianta mai performanta dar un pic mai scumpa.Chiar daca nu este afisat pe site Arrow mai are in magazine varianta standard al S&W M&P.
P.S :Este intr-adevar "necool" ca are cocos intern,mai ales pentru precizie, dar nu il face o arma proasta,este asa pentru o mai usoara purtare fara sa fie la vedere,pocket pistol cum spun americanii..
P.S :Este intr-adevar "necool" ca are cocos intern,mai ales pentru precizie, dar nu il face o arma proasta,este asa pentru o mai usoara purtare fara sa fie la vedere,pocket pistol cum spun americanii..
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
-
predaoctavian
Multumesc pt raspunsurile prompte si obiective,referitor la dgpmb lucrez,la sectia 1 nu chiar la sediul dgpmb si am coleg care detine dar e fan bereta si nu putem obtine un raspuns obiectiv de la el referitor la revolver, e impotriva acestor pistoale.
Inca ceva, poligonul inregistreaza sau numeroteaza cate gloante am tras si imi elibereaza ceva cu care sa merg la magazin sa mi procur din nou sau in permisul de port arma se stipuleaza de ex 50 gloante si daca ma gaseste cineva cu 51 gloante la mine sau la domiciliu deja incalc legea,aici nu mi prea este clar,scuze ca tot intreb dar daca vreau sa mi iau ceva vreau sa stiu toate micile detalii.
Inca ceva, poligonul inregistreaza sau numeroteaza cate gloante am tras si imi elibereaza ceva cu care sa merg la magazin sa mi procur din nou sau in permisul de port arma se stipuleaza de ex 50 gloante si daca ma gaseste cineva cu 51 gloante la mine sau la domiciliu deja incalc legea,aici nu mi prea este clar,scuze ca tot intreb dar daca vreau sa mi iau ceva vreau sa stiu toate micile detalii.
Nu iti numeroteaza nimeni nimic.
Doar la magazin ai voie sa cumperi pana intr-o anumita limita.
Te duci mai tarziu si mai iei o portie bobite
Ti-a raspuns si un coleg mai sus dar cred ca nu ai citit cu atentie.
Bafta si spor la cumparaturi.
Doar la magazin ai voie sa cumperi pana intr-o anumita limita.
Te duci mai tarziu si mai iei o portie bobite
Ti-a raspuns si un coleg mai sus dar cred ca nu ai citit cu atentie.
Bafta si spor la cumparaturi.
CZ83 Rubber
Daca tot iti plac revolverele arunca un ochi si la asta: 
- Attachments
-
- S&W cal.44 mag mod 29 teava de 6,5 inci
- dsc04784ia7.jpg (222.08 KiB) Viewed 8541 times
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
-
razvan1278
pai atunci arunca si la asta 
- Attachments
-
- smith%20wesson[1].jpg (72.98 KiB) Viewed 8540 times
Tunuri nu aveti 
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Dar astea ce sunt? Tunuri de buzunar pentru oameni hotariti 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Trebuie sa fii hotarat tare sa cari asta dupa tine toata ziua.dcrist wrote:Dar astea ce sunt? Tunuri de buzunar pentru oameni hotariti
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
-
razvan1278
PAI REGULA E CA L PORTI O SAPTAMANA -10 ZILE DUPA CE L CUMPERI, DIN ENTUZIASM.APOI ITI BAGI PICIOARELE SI L LASI ACASA .
SO...INCA O DATA IN VIATA SE CONFIRMA REGULA DECAT MARE SI SA N AI CE FACE CU EA MAI BINE MICA SI LA DATORIE...
SO...INCA O DATA IN VIATA SE CONFIRMA REGULA DECAT MARE SI SA N AI CE FACE CU EA MAI BINE MICA SI LA DATORIE...
E buna asta

eu prefer mare, neagra si urata

razvan1278 wrote:CU EA MAI BINE MICA SI LA DATORIE...
eu prefer mare, neagra si urata
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
in legatura cu nr. de cartuse care se pot procura, este un nr. fix (de ex.100 cum am vazut pe forum) sau nu? intreb asta deoarece mi-e mi-a trecut in autorizatie 50 cartuse....
100 la bile si/sau blank-uri ori gaz, la glontz - doar 50. 
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
N-o sa a credeti dar genula cesta de revolvere sunt trecute la domeniul de aplicare - vanatoare. Si acest model de revolver l-am avut si noi la vanzare ( a fost ce-i drept o comanda speciala).dcrist wrote:Dar astea ce sunt? Tunuri de buzunar pentru oameni hotariti
Cu respect.