Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Exista, dar ar fi reclama daca as spune unde.
Asa ca totul este sa cauti unde trebuie si tot acolo gasesti si armele cu care se foloseste acea munitie.
Orice nu este comercializat aici nu este binevenit. Asta ca sa stii si sa nu risti excluderea.
De altfel ca la TV, nu pomenesti marci/brand-uri, altfel treci pe caserie si te mai ia si CNA-ul.
Asa ca totul este sa cauti unde trebuie si tot acolo gasesti si armele cu care se foloseste acea munitie.
Orice nu este comercializat aici nu este binevenit. Asta ca sa stii si sa nu risti excluderea.
De altfel ca la TV, nu pomenesti marci/brand-uri, altfel treci pe caserie si te mai ia si CNA-ul.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
FA-MA DOAMNE MARE SI PROST, CA SA-MI ZICA LUMEA "NENE" !! - cam asta ne spune si munitia de 10x28. Fii linistit ca gasesti munitii in 9 mm rubber cu aceeasi putere ca 10x28.tiger wrote:Sunt doar pe jumatate deacord. Eu personal cred ca munitia poarta toata vina pentru slaba putere 'de stopare' a unui posibil agresor, si nu atat de mult din ce e facut pistolul, zamak sau otelnedumeritu wrote:In principiu, daca te referi la produsele din antimoniu si munitiile recomandate lor
se pare ca ai dreptate.
Gazul este mult mai safe dupa cum reiese din testele facute de unguri.
http://www.youtube.com/watch?v=rIQxNRuE ... playnext=2
http://www.youtube.com/watch?v=rIQxNRuE ... re=related
Si totusi daca ai o arma adevarata, din otel, cu bile rubber si munitie pe masura, de calitate,
se schimba situatia in mod dramatic.
Singura munitie cu adevarat interesanta mie mi se pare a fii 10*28 datorita in special greutatii bilei, 1.8 grame fata de 0.7 grame 10*22. E mai mult decat dublu ca greutate si asta cred ca spune multe.
Totusi la noi nu am vazut inca asa ceva(10*28), exista?
Iti amintesti ce de zero-uri puneau nemtii pe spary-urile cu CS ? Triliard, catraliard, sanchiliard ca sa ia ochii la fraieri ? Asa este si cu bila de 1,8g, ca sa impresioneze.
Cresc masa bilei si scad cantitatea de pulbere astfel incat viteza si energia cinetica initiale sa ramana in limitele stabilite prin normele din tara fabricantului.
Si totusi, nu stie nimeni care sunt acele limite impuse vitezei si energiei cinetice?BARTHY 2 wrote:FA-MA DOAMNE MARE SI PROST, CA SA-MI ZICA LUMEA "NENE" !! - cam asta ne spune si munitia de 10x28. Fii linistit ca gasesti munitii in 9 mm rubber cu aceeasi putere ca 10x28.tiger wrote:Sunt doar pe jumatate deacord. Eu personal cred ca munitia poarta toata vina pentru slaba putere 'de stopare' a unui posibil agresor, si nu atat de mult din ce e facut pistolul, zamak sau otelnedumeritu wrote:In principiu, daca te referi la produsele din antimoniu si munitiile recomandate lor
se pare ca ai dreptate.
Gazul este mult mai safe dupa cum reiese din testele facute de unguri.
http://www.youtube.com/watch?v=rIQxNRuE ... playnext=2
http://www.youtube.com/watch?v=rIQxNRuE ... re=related
Si totusi daca ai o arma adevarata, din otel, cu bile rubber si munitie pe masura, de calitate,
se schimba situatia in mod dramatic.
Singura munitie cu adevarat interesanta mie mi se pare a fii 10*28 datorita in special greutatii bilei, 1.8 grame fata de 0.7 grame 10*22. E mai mult decat dublu ca greutate si asta cred ca spune multe.
Totusi la noi nu am vazut inca asa ceva(10*28), exista?
Iti amintesti ce de zero-uri puneau nemtii pe spary-urile cu CS ? Triliard, catraliard, sanchiliard ca sa ia ochii la fraieri ? Asa este si cu bila de 1,8g, ca sa impresioneze.
Cresc masa bilei si scad cantitatea de pulbere astfel incat viteza si energia cinetica initiale sa ramana in limitele stabilite prin normele din tara fabricantului.
Pentru ca daca le-am avea nu ne-ar mai putea vinde nimeni gaura covrigului.
Dai şi tu cu guagăl, găseşti magazinul din Mogoşoaia care vinde muniţia respectivă şi arme în calibrul respectiv şi îţi
vor spune dânşii.
vor spune dânşii.
-
nedumeritu
Daca ar fi sa ascultam un guru si un clasic in viata, ce semneaza mai sus,
amricanii aia prosti, care au mania grandorii si care sunt absolut inculti in
ceea priveste armele, armureria si munitiile, au complexe grave si sunt incapabili
sa se stapaneasca in a produce si a folosi munitii de gen .45, .50 pentru S&W.
Sunt ele oare munitii conventionale pentru Europa?
Nu!
Inseamna ca nefiind uzuale ele nu ar trebui sa existe, nu?
De asemenea, aparitia unor arme in calibre noi ar trebui interzisa si incriminata
ca "delict de gandire inovatoare".
Si sustinerile si congluziile de mai sus sunt facute fara ca respectivul "guru" sa
fi pus mana pe vreuna din ele, fara sa fi tras vreodata cu ele
[ma refer la armele in 10x28 si munitia aferenta].
Ce ar fi daca l-ati intreba pe unul ca Maestrul Filip, de la UTI, om cu cupe la activ
si cu experienta vasta in domeniu? Cu siguranta ca ati afla cu totul altceva.
ceea priveste armele, armureria si munitiile, au complexe grave si sunt incapabili
Nu!
De asemenea, aparitia unor arme in calibre noi ar trebui interzisa si incriminata
Si sustinerile si congluziile de mai sus sunt facute fara ca respectivul "guru" sa
Ce ar fi daca l-ati intreba pe unul ca Maestrul Filip, de la UTI, om cu cupe la activ
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
În general europenii (şi la chestia asta nu facem nici chiar noi excepţie) sunt reticenţi la calibre mai "exotice". Motivul e simplu:
inexistenţa sau apariţiile sporadice pe piaţă. Chiar şi la neletale, să nu uităm cum stăteau Forturile în seif şi nu aveau muniţie
să tragă până nu a adus Arrow primul lot de Snail. La americani e altceva. La ei sunt multe arme, piaţa diversificată şi acea
chestie cu "cerere-ofertă" chiar funcţionează. Plus că se face reloading.
Pe la noi dacă n-ai 9mm, 30-06, 12 la lisă ,9x22 şi
10x22 la neletale...te cam uiţi la armă şi eşti cu ochii pe newsletterul magazinelor de arme. Poate exagerez şi-s mai multe
calibre "uzuale", dar oricum de aici se trage reticenţa pt. calibrele mai speciale.
inexistenţa sau apariţiile sporadice pe piaţă. Chiar şi la neletale, să nu uităm cum stăteau Forturile în seif şi nu aveau muniţie
să tragă până nu a adus Arrow primul lot de Snail. La americani e altceva. La ei sunt multe arme, piaţa diversificată şi acea
chestie cu "cerere-ofertă" chiar funcţionează. Plus că se face reloading.
10x22 la neletale...te cam uiţi la armă şi eşti cu ochii pe newsletterul magazinelor de arme. Poate exagerez şi-s mai multe
calibre "uzuale", dar oricum de aici se trage reticenţa pt. calibrele mai speciale.
Pai ce sa-l mai deranjam pe dl. Filip ca poate are treaba. Si asa esti matale aici pe forum,nedumeritu wrote:Daca ar fi sa ascultam un guru si un clasic in viata, ce semneaza mai sus,
Nu!
spune-ne si noua ce viteza initiala are 10x28 si cat la 5 m si terminam cu supozitiile. Restul
calculam noi.
-
nedumeritu
Dah, bine, asteptati va rog.
Dar...
Nu mai bine dati o fuga la Complexul Militar de la Nijnii Novgorod sa ii trageti de
limba si de ureki pe aia de la AKBC?
Daca eu as fi fost deja acolo? Daca va dau si scan de pe pasaport?
Sau poate nu. Nu aveti actiuni in firma si deci nici acces la datele interne.
Dar...
Nu mai bine dati o fuga la Complexul Militar de la Nijnii Novgorod sa ii trageti de
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Pai daca nu ai nimic de spus atunci lasa-ne sa ne dam cu presupusul ca de aia e forum.nedumeritu wrote:Dah, bine, asteptati va rog.
Dar...
Ce vrei ? Tu sa scrii si noi sa aplaudam ca la plenara din decembrie ? Te superi degeaba.
-
nedumeritu
In fine, cineva este sincer si recunoaste ca se da cu presupusul pe aici.
La modul masiv.
Pe auzite, pe banuite, pe masuratori de debara cu centimetrul de croitorie.
La modul masiv.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Asta am facut mereu aici, toti tragatorii. Ne-am dat cu presupusul pana in momentul in care am mers in poligon si am vazut cu ochii nostrii. De parca n-ai sti. De parca n-ai fi rupt destule pistoale prin padurile patriei cum iti placea sa scrii atunci. Ai uitat ? Esti dintre noi, ai fost cu noi si sti cum sta treaba. Nu ne spunea nimeni nimic si aflam singuri. Dar acum esti in barca cealalta si ai imbratiast cutumele breslei. Nu spui nimic dar ai pretentia sa ti se recunoasca produsele ca varf de gama doar asa pe simplele afirmatii pe care le faci. Ce mare crima de lesmajestate s-a facut daca n-am fost de acord cu colegul de mai sus ? El a zis ca e bun eu ca nu. Cei avizati sa spuna adevarul sau sa taca si sa ne lase sa emitem supozitii pana aflam singuri. Dar sa nu ni se bage pumnul in gura. Sau poate trebuie sa mergem la Sighet sau Aiud ca ne-am indoit de cuvantul partidului.nedumeritu wrote:In fine, cineva este sincer si recunoaste ca se da cu presupusul pe aici.
La modul masiv.
Buna ziua.nedumeritu wrote:Exista, dar ar fi reclama daca as spune unde.
Sunteti nedrept.
Daca imi aduc aminte era vorba despre un model de pistol anume, un model de munitie (de altfel n-am spus nimic despre munitie) amandoua comercializate de dumneavoastra direct ca si firma importatoare si pe care dumneavoastra le-ati promovat in dauna celorlalte la noi pe forum.
Adica ati denigrat produsele comercializate implicit de firma noastra in favoarea celor aduse de firma dumneavoastra, in mod repetat si fara sa tineti seama de rugamintile si ulterior avertismentelor mele. Cred ca-mi scapa ceva ... .
Spun acest lucru ca sa inteleaga toata lumea si sa traga niste concluzii.
O seara buna.
-
nedumeritu
Cu scuzele de rigoare.radu.b wrote:Buna ziua.nedumeritu wrote:Exista, dar ar fi reclama daca as spune unde.
Sunteti nedrept.
Daca imi aduc aminte era vorba despre un model de pistol anume, un model de munitie (de altfel n-am spus nimic despre munitie) amandoua comercializate de dumneavoastra direct ca si firma importatoare si pe care dumneavoastra le-ati promovat in dauna celorlalte la noi pe forum.
Adica ati denigrat produsele comercializate implicit de firma noastra in favoarea celor aduse de firma dumneavoastra, in mod repetat si fara sa tineti seama de rugamintile si ulterior avertismentelor mele. Cred ca-mi scapa ceva ... .
Spun acest lucru ca sa inteleaga toata lumea si sa traga niste concluzii.
O seara buna.
Acum nu prea stiu care sunt limitele in care trebuie sa ma inscriu in postarile mele
asa ca deocamdata ma limitez si nu mai dau nume si marci.
Asta nu poate face rau nimanui si mi se pare o politica suficient de buna
pentru actualul stadiu de dezvoltare al relatiilor inter-operatori in domeniul arme si ammo.
Desigur voi sustine in continuare de exemplu, cu nume si marca, faptul ca Streamerul 2014
NU POATE fi prost, atata vreme cat se trage dintr-un zoraki de care ma slujesc de 2 ani intens
si nu da gres. Si asa in continuare cu orice arma care nu are legatura cu GP.
Ar trebui sa fie bine asa.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Oare de ce, pe toate forumurile, la un moment dat, se ajunge la discutii care nu ne ofera informatii noi sau interesante despre subiectul de baza?
"Private message" e foarte util pentru a "tine" topicul pe linia de interes si nu de discutii personale de gen "ba da/ ba nu si ba eu/ba tu" !
"Private message" e foarte util pentru a "tine" topicul pe linia de interes si nu de discutii personale de gen "ba da/ ba nu si ba eu/ba tu" !
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !