GARANTIE STREAMER 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
GARANTIE STREAMER 2014
Salut,sunt nou pe aici, si am o intrebare pentru moderatori ,daca fac parte din arw.
Am achizitionat doua streamer-e din c-ta ,unul de la casa de cultura,celalalt din piata
Grivitei. Acasa am avut curiozitatea sa citesc certificatele de garantie si pe cel de la
mag. arw casa de cultura era scrisa garantia pentru 6 luni,iar pe cel de la mag. din piata
Grivitei,2 ani. Care este termenul real ?
Multumesc.
Am achizitionat doua streamer-e din c-ta ,unul de la casa de cultura,celalalt din piata
Grivitei. Acasa am avut curiozitatea sa citesc certificatele de garantie si pe cel de la
mag. arw casa de cultura era scrisa garantia pentru 6 luni,iar pe cel de la mag. din piata
Multumesc.
-
nedumeritu
Re: GARANTIE STREAMER 2014
Termenul legal este de 24 de luni pentru ca se pare ca ar fi un produs de folosinta indelungata.aljazeera wrote:Salut,sunt nou pe aici, si am o intrebare pentru moderatori ,daca fac parte din arw.
Multumesc.
6 luni se da la periutza de dinti, dar si aste, dupa calibru.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
slim_daddy40
termenul legal cum a spus mr. nedumeritu 24 luni.....ciudat 6 luni garantie ,dute la dansii sa repare 'greseala' !
Sa fiu rautacios, or stii ei de ce au dat 6 luni garantie, eventual asigura garantia daca nu tragi cu munitie blank, cum am auzit de la o persoana ce avea Glock si care postase pe un forum 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Buna ziua.aljazeera wrote:Salut,sunt nou pe aici, si am o intrebare pentru moderatori ,daca fac parte din arw.
Multumesc.
Termenul legal este de 24luni. Cred ca la magazinul de la casa de cultura a gresit termenul.
Cu respect.
Multumesc de raspunsuri. Stau mai linistit acum .
Eu nu am deloc garantie, de la magazinul arrow Brasov, mi-au spus ca garantia e in baza facturii.
Asa e?
Asa e?
-
nedumeritu
Bullshit!tiger wrote:Eu nu am deloc garantie, de la magazinul arrow Brasov, mi-au spus ca garantia e in baza facturii.
Asa e?
Ai probleme daca poti crede asa ceva.
Iar daca nu dau certificat de garantie, au si ei probleme.
Ma mir totusi, pentru ca ii cunosc personal si nu pot crede ca fac asa ceva.
Ciudat, anyway.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Buna seara.tiger wrote:Eu nu am deloc garantie, de la magazinul arrow Brasov, mi-au spus ca garantia e in baza facturii.
Asa e?
Trebuia sa va dea garantie este greseala (sau nu stiu cum sa-i mai spun) a colegului. Dar, chiar si asa probleme nu vor fi in niciun fel chiar daca prezentati doar factura, indiferent ce spune d-ul @nedumeritu.
Totusi, rugaminte mare am la dumneavoastra. Mergeti inca odata la magazin (cand aveti timp) si spuneti colegului de acolo sa va dea certificatul de garantie completat. Repet, nu ca ati fi avut probleme fara el dar asa este normal sa fie.
Cu respect.
-
nedumeritu
Dl. Radu, de data aceasta cred ca dvs. aveti probleme in a intelege ce am scris eu:radu.b wrote:Buna seara.tiger wrote:Eu nu am deloc garantie, de la magazinul arrow Brasov, mi-au spus ca garantia e in baza facturii.
Asa e?
Trebuia sa va dea garantie este greseala (sau nu stiu cum sa-i mai spun) a colegului. Dar, chiar si asa probleme nu vor fi in niciun fel chiar daca prezentati doar factura, indiferent ce spune d-ul @nedumeritu.
Totusi, rugaminte mare am la dumneavoastra. Mergeti inca odata la magazin (cand aveti timp) si spuneti colegului de acolo sa va dea certificatul de garantie completat. Repet, nu ca ati fi avut probleme fara el dar asa este normal sa fie.
Cu respect.
1- am spus ca probabil cumparatorul are probleme de "oarece natura" daca poate sa creada ca cei de la Brasov pot face asa ceva in mod deliberat.
2- am mai spus ca daca un magain nu da certificat nicicum, pot avea si ei probleme [ma corectati daca gresesc, nu?]
3- am mai spus ca ii cunosc pe cei de la Brasov personal si nu pot crede nicicum ca ei ar face astfel de ghidushii
Acum ca aveti traducerea celor scrise mai sus de mine, unde era problema?
Va rog eu frumos, nu incercati sa induceti pareri anapoda despre cele scrise de mine numai pentru ca suntem oarecum concurenti.
Cum si-ar putea permite o firma cu angajati numarati pe degete sa concureze cu Arrow.
Fiecare are pista lui si alearga pe ea cum se pricepe el mai bine.
Asta indiferent de ce spune @nedumeritu.
Maine poimaine vin la poarta la Arrow sa iau cate ceva marfa, sau, mai stii, se intampla si invers.
Si atunci ce facem?
Ne duelam in postari? Nu cred ca este bine.
Am vorbit mereu cu respect si admiratie despre firma Arrow si voi continua sa o fac.
Dar cum la Arrow sigur nu este actionar si Ceausescu, imi permit sa mai si critic cand, in mod obiectiv, cred ca este cazul.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Cu tot respectul pe care vi-l port, asta doar pentru ajutorul dat unor novici ca noi de pe acest sait sau altele pe care a-ti postat, ca persoana reala nu va cunosc, va informez ca nu am nici un fel de probleme 'de oarece natura' .nedumeritu wrote:Dl. Radu, de data aceasta cred ca dvs. aveti probleme in a intelege ce am scris eu:radu.b wrote:Buna seara.tiger wrote:Eu nu am deloc garantie, de la magazinul arrow Brasov, mi-au spus ca garantia e in baza facturii.
Asa e?
Cu respect.
1- am spus ca probabil cumparatorul are probleme de "oarece natura" daca poate sa creada ca cei de la Brasov pot face asa ceva in mod deliberat.
2- am mai spus ca daca un magain nu da certificat nicicum, pot avea si ei probleme [ma corectati daca gresesc, nu?]
3- am mai spus ca ii cunosc pe cei de la Brasov personal si nu pot crede nicicum ca ei ar face astfel de ghidushii
Acum ca aveti traducerea celor scrise mai sus de mine, unde era problema?
Va rog eu frumos, nu incercati sa induceti pareri anapoda despre cele scrise de mine numai pentru ca suntem oarecum concurenti.
Cum si-ar putea permite o firma cu angajati numarati pe degete sa concureze cu Arrow.
Fiecare are pista lui si alearga pe ea cum se pricepe el mai bine.
Asta indiferent de ce spune @nedumeritu.
Maine poimaine vin la poarta la Arrow sa iau cate ceva marfa, sau, mai stii, se intampla si invers.
Si atunci ce facem?
Ne duelam in postari? Nu cred ca este bine.
Am vorbit mereu cu respect si admiratie despre firma Arrow si voi continua sa o fac.
Dar cum la Arrow sigur nu este actionar si Ceausescu, imi permit sa mai si critic cand, in mod obiectiv, cred ca este cazul.
Cele ce v-am relatat sunt perfect adevarate. La momentul in care am achizitionat pistolul nu am primit nici o garantie, citind pe sait ca totusi garantii sau dat la alte persoane m-am deplasat personal la magazinul Arrow de pe strada Lunga, unde mi-au reconfirmat ca NU SE ACORDA GARANTIE decat in baza facturii.
Asta e tot si nu cred ca pentru acest lucru cineva m-ar putea acuza ca am probeleme 'de oarece natura'.
Repet, cunosc legea din acesta tara, intamplator lucrez tot in domeniul comertului.
Cu respect.
-
nedumeritu
Nu ma indoiesc de cele relatate de tine.tiger wrote: ...................................................................
Cu tot respectul pe care vi-l port, asta doar pentru ajutorul dat unor novici ca noi de pe acest sait sau altele pe care a-ti postat, ca persoana reala nu va cunosc, va informez ca nu am nici un fel de probleme 'de oarece natura' .
Cele ce v-am relatat sunt perfect adevarate. La momentul in care am achizitionat pistolul nu am primit nici o garantie, citind pe sait ca totusi garantii sau dat la alte persoane m-am deplasat personal la magazinul Arrow de pe strada Lunga, unde mi-au reconfirmat ca NU SE ACORDA GARANTIE decat in baza facturii.
Asta e tot si nu cred ca pentru acest lucru cineva m-ar putea acuza ca am probeleme 'de oarece natura'.
Repet, cunosc legea din acesta tara, intamplator lucrez tot in domeniul comertului.
Cu respect.
Ai totusi o problema in a intelege faptul ca cei de la magazinul din Brasov sunt cunoscuti ca unii ce respecta legile
si ii respecta si pe clienti.Daca a procedat in felul acesta, atunci fii sigur ca are la baza vreun document, vreo indicatie, ceva.
Legala sau ilegala, asta este. Dar sigur nu fac asta de capul lor.
Referitor la respect, te asigur ca si eu la randul meu respect toti membrii forumului si in general impatimitii in ale armelor.
Tocmai de aceea postez aici si am la activ al naibii de multe postari, si majoritatea cu substanta, cu informatii utile.
Chiar acum pregatesc o postare care imi va ridica multa lume in cap.
Noutati despre chestiunile subversive introduse in legile 295 si 333 in versiunea 2010.
Mare tristete ii va cuprinde pe multi.
Dar asta este, daca noi stam sa ne luptam intre noi pe forum si nu folosim forumul pentru a lupta toti impotriva
capetelor patrate ce ne ingradesc vietile si libertatile cu tot felul de aberatii.
Asa ne trebuie!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Ok.nedumeritu wrote:Nu ma indoiesc de cele relatate de tine.tiger wrote: ...................................................................
Cu tot respectul pe care vi-l port, asta doar pentru ajutorul dat unor novici ca noi de pe acest sait sau altele pe care a-ti postat, ca persoana reala nu va cunosc, va informez ca nu am nici un fel de probleme 'de oarece natura' .
Cu respect.
Ai totusi o problema in a intelege faptul ca cei de la magazinul din Brasov sunt cunoscuti ca unii ce respecta legile
si ii respecta si pe clienti.Daca a procedat in felul acesta, atunci fii sigur ca are la baza vreun document, vreo indicatie, ceva.
Legala sau ilegala, asta este. Dar sigur nu fac asta de capul lor.
Referitor la respect, te asigur ca si eu la randul meu respect toti membrii forumului si in general impatimitii in ale armelor.
Tocmai de aceea postez aici si am la activ al naibii de multe postari, si majoritatea cu substanta, cu informatii utile.
Chiar acum pregatesc o postare care imi va ridica multa lume in cap.
Noutati despre chestiunile subversive introduse in legile 295 si 333 in versiunea 2010.
Mare tristete ii va cuprinde pe multi.
Dar asta este, daca noi stam sa ne luptam intre noi pe forum si nu folosim forumul pentru a lupta toti impotriva
capetelor patrate ce ne ingradesc vietile si libertatile cu tot felul de aberatii.
Asa ne trebuie!
Eu consider subiectul incheiat. Aveti perfecta dreptate cand spune-ti ca noi ne certam intre noi in loc sa ne unim fortele. "Conducatorii" nostri nu pot decat sa se bucure vazand ca nimeni nu ia attitudine. Dar poate va veni si ziua aceea.
Pana atunci toate cele bune si asteptam noutatile.