Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Incercati sa puneti in locul incarcatoarelor banda cu cartuse si atunci v-ati scos 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
-
nedumeritu
Deocamdata cred ca in cateva zile va pot pune pe PM celor interesati poze
de colectie cu Streamer 2014 in pozitii indecente, prezentand fante, cute, orificii,
mai multe decat i-au fost date de producator.
Si asta doar dupa o sesiune de lucru mai vioaie.
Otel nu gluma.
de colectie cu Streamer 2014 in pozitii indecente, prezentand fante, cute, orificii,
mai multe decat i-au fost date de producator.
Si asta doar dupa o sesiune de lucru mai vioaie.
Otel nu gluma.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Buna seara.
Testat din nou zilele acestea. Doua serii de 4 cartuse, cca. 10m ( 12 pasi), intr-o "tinta piept", printata pe A3( 3 in ea, unul linga, la cca. 2 cm); seria a doua toate 4 in tinta( sa fi fost afetul de vina la prima serie
).
Am mai testat puterea cu 3 tipuri de munitie (UAG, PG si Wadie); am luat la tinta un lighean
....nu prea am gasit altceva....diferente mici....cel mai puternic a fost , ca de obicei daca pot zice asa, WADIE, apoi UAG si ceva mai la urma si cu muuultaa mizerie PG.
Uitam, am luat ligheanul la tinta de la cca. 5 m
O seara buna.
Testat din nou zilele acestea. Doua serii de 4 cartuse, cca. 10m ( 12 pasi), intr-o "tinta piept", printata pe A3( 3 in ea, unul linga, la cca. 2 cm); seria a doua toate 4 in tinta( sa fi fost afetul de vina la prima serie
Am mai testat puterea cu 3 tipuri de munitie (UAG, PG si Wadie); am luat la tinta un lighean
Uitam, am luat ligheanul la tinta de la cca. 5 m
O seara buna.
Last edited by dica.G on Mon Oct 25, 2010 9:34 pm, edited 2 times in total.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
Nu e deloc rea precizia la 10 m. Vorbim de o armă de dimensiuni mici. Aşteptăm pozele.
Felicitări pt. teste, per total, luând în calcul şi preţul rezonabil, pare o amă ok.
Streamerul la acest moment nu mai apare pe site la Arrow, dar bănuiesc să fie ceva
temporar.
Felicitări pt. teste, per total, luând în calcul şi preţul rezonabil, pare o amă ok.
Streamerul la acest moment nu mai apare pe site la Arrow, dar bănuiesc să fie ceva
temporar.
.
Last edited by dica.G on Tue Nov 30, 2010 1:05 pm, edited 3 times in total.
Ops...oare de ce?tevez wrote: Streamerul la acest moment nu mai apare pe site la Arrow, dar bănuiesc să fie ceva
temporar.
:-w
Asa, ca o simpla observatie...munitia PG este pe site, dar in magazinele din Bucuresti.....
.
Last edited by dica.G on Fri Dec 03, 2010 10:32 am, edited 1 time in total.
Curios mie la Record pg-ul imi da rezutate mult mai bune decat uag ( de putere vorbesc ). Pg nu se mai gaseste nici in Constanta .
De ce nu mai apare pistolul pe site-ul ARROW??? Cand va aparea din nou????Va rog puneti noutatile ca am inceput demersurile sa imi iau si trebuie sa imi apara recipisa de achizitionare si uite ca nu il mai gasesc. Cand il aduceti in magazinul din Brasov sau din tara?????

VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
E posibil să nu fi dispărut decât temporar sau poate numai de pe site, mai sunt erori, doar dl. Radu ne poate
lămuri.
lămuri.
Asteptam macar o veste buna ca in ziua de azi ducem lipsa de asa ceva.
Si mai ales acuma cand incep sa trec de la gaz la cauciuc 
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
La Constanta este in stoc.
@bond008 Au apărut arme de oţel. Fort, GP, Tanfoglio, CZ. Muniţii 9mm şi 10x22 ceva mai multe. Urmează arme
şi muniţii cal. 45. Mai sunt şi veşti bune.
-
nedumeritu
Teava de la Tanfoglio nu are nimic comun cu otelul.tevez wrote:@bond008 Au apărut arme de oţel. Fort, GP, Tanfoglio, CZ. Muniţii 9mm şi 10x22 ceva mai multe. Urmează arme
Este o injurie pentru otel sa numesti teava de la Tanfoglio ca fiind "din otel".
Vrei otel, cauta la CZ, cauta la Fort, cauta la Grand Power si de ce nu, cauta la WASP.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Stiu de armele astea dar stiti cum este in ziua de azi, criza, datorii la banca, copii, un Streamer la 600 merge si la cum am citit si vazut pe net pana in acest moment (mai ales ce spun rusii) este o arma foarte buna calitate pret, pentru mine merge, poate mai incolo sa trec la un nivel mai inalt 
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.