Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Buna ziua.vise wrote:Streamer 2014! Se minte de catre firma... E vrajeala ca are teava de otel.
Stiti dumneavoastra sigur? Ati desfacut unul si l-ati incercat?
Cu respect.
salut vreau si eu o parere:
-ce ati alege intre streamer 2014 ,rohm rg88 si walther?cum vi se pare streamer-ul? sau ce ati recomanda ?din cate am citit pe forum parerile sunt impartite,am vazut si de fort ca e cel mai bun dar la vremurile de azi e putin scump
-ce ati alege intre streamer 2014 ,rohm rg88 si walther?cum vi se pare streamer-ul? sau ce ati recomanda ?din cate am citit pe forum parerile sunt impartite,am vazut si de fort ca e cel mai bun dar la vremurile de azi e putin scump
Rohm RG88 ! Este zingurul "zamac" a carui camera a cartusului suporta munitii al caror proiectil inregistreaza energie cinetica initiala de peste 100 joules.adycop86 wrote:salut vreau si eu o parere:
Daca ii schimbi teava interioara din aliaj cu una din otel o sa te doara la basca. Plus ca are si un pret bun.
Streamerul are din fabricatie teava din otel,nu mai trebuiesc bani pentru modificat,rusii trag cu el cu munitie AKBS,una dintre cele mai puternice
plus un incarcator net superior decat rohm!Iar pretul ,super! Parerea mea...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Şi eu cred că tot Streamer aş lua, are "ascendent" bun, mă refer la Zoraki, o armă pe gaze excelentă la banii ei.aurorauno wrote:Streamerul are din fabricatie teava din otel,nu mai trebuiesc bani pentru modificat,rusii trag cu el cu munitie AKBS,una dintre cele mai puternice
RG cu ţeava schimbată ajunge la banii de PP probabil şi până acum n-am prea văzut Walther PP crăpate, RG-uri
în schimb...Plus că e aiurea ca primul lucru pe care-l faci când iei un produs să-i faci tunning.
Este un RG cu ţeavă de oţel de vânzare la secţiunea Butique la un preţ fff bun.
Intradevar AKBS a dat valori foarte mari pe cronograf ( toate peste 100 j cu RG ) insa calitatea bilei lasa de dorit si afecteaza foarte mult precizia. Au fost bile care au avut abateri si de 40 cm fata de punctul ochit. Plus ca inca nu se gaseste la vanzare in RO.
Nu am tras niciodata cu Streamer, doar l-am studiat si nu mi-a placut teava care este foarte larga dupa cele 3 sicane ( 10 mm ). Nu stiu ce precizie poti avea cu tulnicul ala. Poate dupa ce il vedem la treaba in poligon imi schimb parerea, nu stiu.
Pana una alta, doar din ce cunosc, combinatia RG88 ( asa cum l-am descris mai sus ) si munitie Waddie este ideala pentru un cumparator cu posibilitati financiare limitate.
Nu am tras niciodata cu Streamer, doar l-am studiat si nu mi-a placut teava care este foarte larga dupa cele 3 sicane ( 10 mm ). Nu stiu ce precizie poti avea cu tulnicul ala. Poate dupa ce il vedem la treaba in poligon imi schimb parerea, nu stiu.
Pana una alta, doar din ce cunosc, combinatia RG88 ( asa cum l-am descris mai sus ) si munitie Waddie este ideala pentru un cumparator cu posibilitati financiare limitate.
La cat esti de ticalos mai mult nici nu merititevez wrote:...
Şi eu cred că tot Streamer aş lua, .........
MULTUMESC pentru raspunsuri pana acum ,mai astept pareri
,din cauza asa zisei crize care se simte in buzunare destul de bine
nu imi pot lua unul pe glont,ma limitez momentan la unul pe bila,dar cu timpul sper ca o sa se redreseze economia si atunci sa il schimb 
Atunci va fi discuţia mult mai interesată, când vei lua o armă letală.
Nişte impresii după ce-l cumperi, indiferent ce-ai alege,
mai ales dacă va fi Streamer, unii oameni "e" curioşi. Spor la cumpărături.
mai ales dacă va fi Streamer, unii oameni "e" curioşi. Spor la cumpărături.
sincer cam streamer ar fi optiunea mea,inca sunt in dubiu,am vazut si acel rohm pe forum cu teava de otel,referitor la cel letal daca as dispune de fonduri suficiente nu as mai sta pe ganduri
si ar fi letal nu cu bila sau gaz,dar mai astept sa vedem ce se mai alege de tara asta
ca poate trebuie sa imi schimb mai repede decat cred optiunea in privinta celui letal
trebuia sa fie schimbata de alaltaieri si deja depusa cererea pt letalaadycop86 wrote:........dar mai astept sa vedem ce se mai alege de tara astaca poate trebuie sa imi schimb mai repede decat cred optiunea in privinta celui letal
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
daca are dreptate vanga si nostradamus imi iau gratis de pe strada peste o luna cand incepe al 3 razboi mondial + cele din dotare 
Cu tot respectul, atunci e cazul de M134 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Buna seara.
Revin cu detalii despre Streamer.
Teava destul de larga (10,... mm),

sicana la iesirea din camera cartusului.

Teava (din otel se pare), este introdusa prin presare cred sau prinsa in forma de turnare a aliajului neferos iar partea din fata a corpului, ceva bavuri( când l-am cumparat am ales din cateva, asta avea cel mai putine bavuri, neatentie la turnare, cred).

Neingrijit si in alte parti, o sa postez o fotografie cu zgarieturile de pe incarcator.

Uitam. Dupa circa 30 de focuri , a sarit pelicula ce acopera cocosul. ( sa nu fiu inteles gresit: in cocos este o insertie de otel care nu are absolut nimic)...

In rest, repet, MULTUMIT la cati bani am dat pe el, in raport cu ce face ( vo' 10 min mi-a tiuit urechea dupa o serie de 4 Wadie).
Precizia?
Il testez week end-ul acesta. Revin cu amanunte.
Scuze pentru calitatea imaginilor, captura cu o camera digitala de amator...
O seara buna.
Revin cu detalii despre Streamer.
Teava destul de larga (10,... mm),

sicana la iesirea din camera cartusului.

Teava (din otel se pare), este introdusa prin presare cred sau prinsa in forma de turnare a aliajului neferos iar partea din fata a corpului, ceva bavuri( când l-am cumparat am ales din cateva, asta avea cel mai putine bavuri, neatentie la turnare, cred).

Neingrijit si in alte parti, o sa postez o fotografie cu zgarieturile de pe incarcator.

Uitam. Dupa circa 30 de focuri , a sarit pelicula ce acopera cocosul. ( sa nu fiu inteles gresit: in cocos este o insertie de otel care nu are absolut nimic)...

In rest, repet, MULTUMIT la cati bani am dat pe el, in raport cu ce face ( vo' 10 min mi-a tiuit urechea dupa o serie de 4 Wadie).
Precizia?
Il testez week end-ul acesta. Revin cu amanunte.
Scuze pentru calitatea imaginilor, captura cu o camera digitala de amator...
O seara buna.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)