CZ 83 Rubber

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
nedumeritu

Re: CZ 83 Rubber

Post by nedumeritu »

aurorauno wrote:Perfect de acord cu Dr.G.......................................
..............................
............................
P.S: Nedumeritu parca pusese pe undeva p-aici niste exercitii de dry fire!Orice posesor de arma trebuie sa le exerseze cat mai des posibil.Totul tine de antrenament si de cat de bine iti cunosti arma...
Da, exercitiile exista inca si pot fi gasite aici:
Dry Fire
Utilizare placuta.
Sustin insa si sitemul recomandat de dr.G, acela cu camasile de la Cabelas sau mai exact, cu camasile tactice ale celor de la 5.11.
Personal eu am vreo 4, doua le comandasem acum un an si ceva si altele "au venit" acum vreo luna, iar pentru ele inca nu m-am revansat destul.
Camasile 5.11 sunt cu adevarat un lucru bine gandit, o solutie care rezolva toate problemele legate de ceea ce americanii numesc chiar in
legile lor privitoare la arme din unele state, concealed. Unele state de la ei au legi ce prevad ca purtarea armei in mod concelead
sa fie posibila doar cu o legitimatie si o insigna aferenta, ambele eliberate de biroul serifului sau de sectiile de politie.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

aurorauno wrote:Perfect de acord cu Dr.G.Nu mai lungesc discutia prea mult,iti spun doar ca nu ani de pregatire iti trebuiesc ci doar niste exercitii zilnice,lucru normal dupa parerea mea tinand cont de responsabilitatea de a avea o arma!Daca doar o tii aruncata in buzunar fiind sigur ca o sa isi faca treaba singura cand o sa ai nevoie de ea este ca si cum nu o ai!In al doilea rand pentru a te feri de un atacator nu iti trebuie o masa corporala mare sau mai stiu eu ce tehnici.totul tine de reflex si antrenament!Imi sustin ideea cu purtatul in toc,in primul rand pentru ca nu vad cum scoti arma in timp ce mergi,alergi si chiar si stat pe loc intr-un timp scurt!In al doilea rand pentru ca este mai ascunsa si usor de scos din toc decat din buzunar si pentru ca e mai sigur(si legal).Mai sunt multe de spus pe subiectul asta dar lungesc discutia.Per total un pistol armat intr-un buzunar dupa parerea mea este periculos si mai greu de utilizat...
P.S: Nedumeritu parca pusese pe undeva p-aici niste exercitii de dry fire!Orice posesor de arma trebuie sa le exerseze cat mai des posibil.Totul tine de antrenament si de cat de bine iti cunosti arma...
probabil avetzi dreptate in legatura cu portul armei...eu m-am obishnuit cu ea in buzunar si o scot mult mai repede decat din toc, in ceea ce priveshte legislatia in vigoare cu referire la obligativitatea de a o purta in toc, ma cam indoiesc...nu sunt 100% sigur dar din cate imi aduc aminte citisem asta pt armele letale iar la cele de autoaparare nu era mentionat, poate ma inshel.

cat despre "glontul pe teava" imi mentin cu tarie afirmatia! si Babanul a si postat un clip cu o mica demonstratie, in care se vede clar ca pierzi foarte mult timp cu armatul...timp in care poti trage...
Babanu wrote:Daca agresorul nu este inarmat sau cel mult este inarmat cu o bata poti avea sanse bune cu un pistol cu gaz, nu contest asta...

Apropo, de cutit versus golnt, sper sa nu ma insel, parca chiar nenea Nedumeritu postase acum multa vreme un drill in care aveai un timp limitat sa scoti arma pentru dry fire altfel monitorul se inrosea semn ca ai fost deja injungiat. Scopul exercitiului era sa demonstreze cat de repede se poate apropia un atacator cu un cutit.

urmariti filmuletul acesta de la 0:36 pana la 1:30
http://www.youtube.com/watch?v=v0kI9-bD5Bo
Luand inca odata exemplul dat de mine, si repet...si fara cutit...in momentul in care atacatorul este la 50cm distantza de tine, armarea pistolului este aproape o stupiditate! intr-o situatie de genul asta "glontul pe teava" este mana cereasca!
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

Sursa:http://www.politiaromana.ro/compartimentul_arme.htm

""Portul armelor neletale destinate pentru autoapărare.

Persoanele autorizate au dreptul să poarte asupra lor doar o singură armă neletală destinată pentru autoapărare. Este interzis portul armelor neletale, destinate pentru autoapărare, în următoarele condiţii:

*

în locuri aglomerate, stadioane, săli de spectacol şi adunări publice, precum şi în alte locuri în care folosirea acestor arme este interzisă prin lege;
*

dacă deţinătorul se află sub influenţa băuturilor alcoolice, produselor sau substanţelor stupefiante, a medicamentelor cu efecte similare acestora ori în stare avansată de oboseală sau suferă de afecţiuni temporare, de natură să genereze o stare de pericol în condiţiile în care poartă arma asupra sa. ""

si mai nou:""c) neinsotite de documentul care atesta dreptul de port si folosire.""

Dupa cum spuneam nu se face nici o referire la faptul ca eshti obligat sa o porti in toc! Deci Dr.G cu tot respectul dar, eu nu am cunoshtiintza de "legea te obliga sa o porti numai in toc la brau sau eventual in ham si asigurata"
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

Cred ca discutiile de acest gen fie ele uneori in contradictoriu, ne invatza multe, eu unul am citit pana si rubricile de infractiuni pt a gasii faza cu portul in toc si am aflat lucruri interesante :D multumesc :D si multumesc si pt ideea cu holster-ele, am vazut ceva frumos, cele ce se poarta pe interiorul pantalonului, cred ca-s practice comode si Concealed. :idea:
euRO

Post by euRO »

Buna seara, avand in vedere numele topicului sper sa nu gresesc postand aici, se mai gasesc CZ-uri modelul 83 de vanzare pe undeva? multumesc
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

euRO wrote:Buna seara, avand in vedere numele topicului sper sa nu gresesc postand aici, se mai gasesc CZ-uri modelul 83 de vanzare pe undeva? multumesc
il gaseshti la noi, la art de pescuit si vanatoare la Hotel Jiul la magazinul cu gratii!
radu.b

Post by radu.b »

euRO wrote:Buna seara, avand in vedere numele topicului sper sa nu gresesc postand aici, se mai gasesc CZ-uri modelul 83 de vanzare pe undeva? multumesc
Buna ziua.
CZ 83 se gaseste in toata reteaua de distributie Arrow si sunt pe stoc in depozit fara probleme.
Cu respect
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Sunteti bun sa ne spuneti si cu ce pret, pentru ca pe site-ul Arrow nu se vad decat niste zamacuri din pacate :(
Форт 17 Р
Image
tdalin

Post by tdalin »

2300lei la alti
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
euRO

Post by euRO »

Buna seara, va multumesc pt raspuns atat domnului radu cat si lui coolT2006 DAR azi am luat la pas magazinele stiute care se ocupa de comercializarea armelor si munitiilor ajungand la vreo 4 magazine din care unul sigur colaborator arrow - stupoare CZ83 nu exista munitie 9mm Snail nici atat, la magazinul de la Hotel Jiul nu stiau ce sa-mi raspunda cu privire la munitie iar pistolul imi spuneau ceva de genul poate sapt viitoare dar nimic cert, la cel cu gratii (sub AJVPS) sapt trecuta l-au vandut pe ultimul. ...deci?
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

euRO wrote:Buna seara, va multumesc pt raspuns atat domnului radu cat si lui coolT2006 DAR azi am luat la pas magazinele stiute care se ocupa de comercializarea armelor si munitiilor ajungand la vreo 4 magazine din care unul sigur colaborator arrow - stupoare CZ83 nu exista munitie 9mm Snail nici atat, la magazinul de la Hotel Jiul nu stiau ce sa-mi raspunda cu privire la munitie iar pistolul imi spuneau ceva de genul poate sapt viitoare dar nimic cert, la cel cu gratii (sub AJVPS) sapt trecuta l-au vandut pe ultimul. ...deci?
deci vorbim cu baietii sa-l aduca rapid... da-i si tu un cibuc:)) crede-ma ca merge

eu te-ash sfatuii sa mai ashtepti...cz-ul nu este nici prea dragutel si nici prea hotarat in ceea ce priveshte poligonul...mai ai un pic de rabdare sau fugi la buc...un fort 12R cred ca-i mai potrivit;) :twisted:
dragos991

Post by dragos991 »

si pana la urma...este cz 83 in magazinele arrow sau nu este????pe site nu vad nimic....vreau sa mi cumpar si eu....sunt nou pe forum...nu stiiu multe despre armele de autoaparare dar cz am inteles ca este mai rezistent fiindca e din otel...
sassu

Post by sassu »

Este si a scazut si pretul , m-am uitat eu la unul sambata la Constanta la Arrow , pretul era 2100 ron.
radu.b

Post by radu.b »

dragos991 wrote:si pana la urma...este cz 83 in magazinele arrow sau nu este????pe site nu vad nimic....vreau sa mi cumpar si eu....sunt nou pe forum...nu stiiu multe despre armele de autoaparare dar cz am inteles ca este mai rezistent fiindca e din otel...
Buna seara.
Exista sigur. Din pacate am facut eu o greseala tehnica fara sa-mi dau seama de nu apare pe site. O indrept miercuri si o sa apara.
Cu respect.
dragos991

Post by dragos991 »

Ok..am inteles.
Post Reply