WALTHER P50 T
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
WALTHER P50 T
Salut,ieri mi am achizitionat un pistol ci bila de cauciuc marca walther p 50 t.Este primul meu pistol si deoarece nu ma pricep absolut deloc la arme si pe net nu am gasit cine stie ce despre el am hotarat sa mi l iau pe cel mai scump ca tziganii
pt ca m am gandit ca e si cel mai bun si e si frumos la forma,este si foarte usor.Am tras 2 gloante cu el intr un semn de circulatie c am din 3-4m si i am facut o galma cat o bila de ping pong(putin mai mica) personal mi s a parut destul de puternic dar nu am un termen de comparatzie.....mi ar prinde bine niste sfaturi si ce parere aveti despre acest pistol..... ?
Mare prostie ai facut ca ai dat banii pe P50T.....citeste atent posturile si vezi ca s-a intamplat cu el la un coleg de pe forum
Acum,daca nu vrei sa tragi in poligon cu el,este bun pentru autoaparare,sa-l stapanesti sanatos si sa nu-l folosesti decat de distractie!
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?t ... hlight=p99
Bafta!
Acum,daca nu vrei sa tragi in poligon cu el,este bun pentru autoaparare,sa-l stapanesti sanatos si sa nu-l folosesti decat de distractie!
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?t ... hlight=p99
Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
-
constantinpenciu
Re: WALTHER P50 T
deci..pana la urma cum e cu p50-ul?eu am un rg88,ma gandeam sa imi mai cumpar ceva,p50-e fain dar oare e chiar asa prost cum spunea nedumeritul?am impresia ca el s-a straduit sa il distruga,cred ca daca respecti recomandarile producatorului nu crapa asa de repede.
repet,la ce concluzie ai ajuns?ai tras cu el?...sau mai e intreg?
repet,la ce concluzie ai ajuns?ai tras cu el?...sau mai e intreg?
RG88,Timisoara
Daca mai citesti forumul ai sa vezi ca vanzatorul armei face niste recomandari de bun simt la limitele de utilizare ale armei de autoaparare.Nu o sa ai probleme daca nu il vei folosi in regim de tir sportiv in mod intensiv.
Pe de alta parte cum ar fi daca miine ti s-ar intimpla ceva cu pistolul si toti de pe foum sa iti sarim in cap sa iti zicem ca esti id...ot si ca ai dat bani numai ca sa ai ce sa strici in mod intentionat?Nu cred ca exista cineva care sa isi ia ce e mai scump de pe piata numai ca sa strice obiectul a doua zi.Daca exista asa ceva atunci este ceva incadrat la patologic e vreo boala ceva.Cu scuzele de rigoare daca am sarit calul.Dar o folosire cumpatata nu cred ca distruge arma.Desigur, exista si accidente.Dar nu cred in distrugerile intentionate in niciun caz.
Pe de alta parte cum ar fi daca miine ti s-ar intimpla ceva cu pistolul si toti de pe foum sa iti sarim in cap sa iti zicem ca esti id...ot si ca ai dat bani numai ca sa ai ce sa strici in mod intentionat?Nu cred ca exista cineva care sa isi ia ce e mai scump de pe piata numai ca sa strice obiectul a doua zi.Daca exista asa ceva atunci este ceva incadrat la patologic e vreo boala ceva.Cu scuzele de rigoare daca am sarit calul.Dar o folosire cumpatata nu cred ca distruge arma.Desigur, exista si accidente.Dar nu cred in distrugerile intentionate in niciun caz.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Fiind o arma cu opritori pe teava si nefiind din otel , are MULTE limitari , atat la puterea dezvoltata (fiind calibrul 10x22 , singurele munitii de pe piata sunt UAG si Pg , ambele cu neajunsuri mari ) , cat si la exploatarea in regim de poligon . Daca nu tragi cu ea intens si la temperaturi foarte joase , nu ai de ce sa te plangi . Numa sa nu ceri prea multe de la ea !!! Sfatul meu e sa te documentezi !! Citeste postarile de pe acest forum referitor la arma si la cele facute din zamac si/sau alte aliaje si vezi care sunt limitarile munitiei 10x22 comercializate la noi si de ce Nu , dupa aia , poti sa te urasti fara grija!!
Glumeam !!!
-
constantinpenciu
exact ce spuneam si eu despre folosirea lui in limitele impuse de producator...dar totusi nu am gasit mare lucru despre arma asta pe forum...am cautat si informatia e foarte subtire... 
RG88,Timisoara
Pe forum această armă de autoapărare e clasificată ca nefiind prea grozavă. Nici pe forumurile
străine nu e prea apreciată, din câte am înţeles. Eu confund P22, P50, P99, mi se par la fel.
Experienţele în poligon au dovedit că, la vremea respectivă, RG88 şi Walther PP erau cele mai
bune, urmate de Mauser. Evident, fiecare îşi consideră arma lui ca fiind mai bună. Totuşi eu
le-aş da dreptate celor care-au alcătuit "topul" pentru că au experienţă ,ultă, teste în poligon,
etc. De asemenea P50-ul iese din discuţie şi datorită noilor apariţii WASP, Tanfoglio şi CZ-urile
ce urmează să vină.
străine nu e prea apreciată, din câte am înţeles. Eu confund P22, P50, P99, mi se par la fel.
Experienţele în poligon au dovedit că, la vremea respectivă, RG88 şi Walther PP erau cele mai
bune, urmate de Mauser. Evident, fiecare îşi consideră arma lui ca fiind mai bună. Totuşi eu
le-aş da dreptate celor care-au alcătuit "topul" pentru că au experienţă ,ultă, teste în poligon,
etc. De asemenea P50-ul iese din discuţie şi datorită noilor apariţii WASP, Tanfoglio şi CZ-urile
ce urmează să vină.
-
constantinpenciu
inclin sa cred ca ai dreptate,totusi..pacat,p50 arata bine si ...cam atat,oricum eu sunt multumit de rg88-ul meu,sa vedem ce mai apare pe piata 
RG88,Timisoara