Revolver de "poseta"
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
loredana_suzeanu
Revolver de "poseta"
Buna seara,
Am reusit sa-mi prelungesc cu inca 90 de zile autorizatia de cumparare pentru arma de autoaparare cu bila de cauciuc. Cred ca a fost de bun augur faptul ca in primele 90 de zile nu mi-am gasit timp (sau bani) pentru ca am aflat, din randurile acestuiu forum, cum ca s-ar fi eliminat acciza care dubla, practic, pretul la raft a unei arme (indiferent de care). In aceste conditii doresc sa ma ajutati cu o recomandare pentru achizitionarea unui revolver cu bila de cauciuc insa, as dori, ceva mai micut decat armele pe care le-am vazut pe site-ul de la ARROW, unde de altfel nu sunt decat pistoale cu bila de cauciuc.
Va multumesc,
Loredana
Am reusit sa-mi prelungesc cu inca 90 de zile autorizatia de cumparare pentru arma de autoaparare cu bila de cauciuc. Cred ca a fost de bun augur faptul ca in primele 90 de zile nu mi-am gasit timp (sau bani) pentru ca am aflat, din randurile acestuiu forum, cum ca s-ar fi eliminat acciza care dubla, practic, pretul la raft a unei arme (indiferent de care). In aceste conditii doresc sa ma ajutati cu o recomandare pentru achizitionarea unui revolver cu bila de cauciuc insa, as dori, ceva mai micut decat armele pe care le-am vazut pe site-ul de la ARROW, unde de altfel nu sunt decat pistoale cu bila de cauciuc.
Va multumesc,
Loredana
RECORD Md.15 Cal. 10X22T
-
nedumeritu
Re: Revolver de "poseta"
Bun venit!loredana_suzeanu wrote:Buna seara,
Va multumesc,
Loredana
Cred ca cel mai bine te-ar putea sfatui aici un posesor de Schmeisser AE 790 G1.
Cauta pe forum Angel_Of_Light si vei gasi unul din primii posesori de pistol cu bila de cauciuc, din otel, sigur si rezistent.
Puterea si precizia sunt deja cunoscute si testate.
Detalii suplimentare iti poate da posesorul numit mai sus.
Munitia pentru el este furnizata de Arrow si este excelenta si la un pret aproape bun.
Bafta!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Buna seara.loredana_suzeanu wrote:Buna seara,
Va multumesc,
Loredana
Daca nu doriti neaparat un revolver va recomand sa cumparati pistolul Wasp. Este de otel si s-a vorbit de el pe forum. Mai mult este de gabarit mic are cal.9mm (puteti cumpara munitie de la Arrow
Cu respect.
-
loredana_suzeanu
Multumesc pentru recomandare, insa doresc sa-l cumpar de aici. Am cautat Schmeisser AE 790 G1 si l-am gasit "peste Prut". Exista vreo modalitate (alta decat deplasarea personala) pentru achizitionarea unei arme de la vecini?
Tata mi-a mai spus de aceasta varianta insa sunt mai precauta si as vrea totusi sa detin si garantie, mai ales ca eu nu sunt atat de "luptatoare" ca dumneavoastra ca sa umblu prin poligoane pentru a testa la cate mii de cartuse rezista teava.
In afara de asta, tot tata mi-a recomandat ca ar fi mai indicat pentru mine ca fata, un revolver. Mi-a explicat avantajele si dezavantajele si am optat spre butoias.
Inca o data multumesc si ma bucur ca am reusit sa-mi fac timp sa scriu si eu doua randuri pe acest forum, cu toate ca, spre rusinea mea, mai am putin si fac anul de cand m-am inregistrat.
Loredana
Tata mi-a mai spus de aceasta varianta insa sunt mai precauta si as vrea totusi sa detin si garantie, mai ales ca eu nu sunt atat de "luptatoare" ca dumneavoastra ca sa umblu prin poligoane pentru a testa la cate mii de cartuse rezista teava.
In afara de asta, tot tata mi-a recomandat ca ar fi mai indicat pentru mine ca fata, un revolver. Mi-a explicat avantajele si dezavantajele si am optat spre butoias.
Inca o data multumesc si ma bucur ca am reusit sa-mi fac timp sa scriu si eu doua randuri pe acest forum, cu toate ca, spre rusinea mea, mai am putin si fac anul de cand m-am inregistrat.
Loredana
RECORD Md.15 Cal. 10X22T
-
loredana_suzeanu
E ok si pot sa astept pana atunci, insa, ca orice fata, sunt foarte curioasa. Asta inseamna ca va rog sa-mi dati un link catre o pagina care-mi poate prezenta acest pistol.
Multumesc,
Loredana
Multumesc,
Loredana
RECORD Md.15 Cal. 10X22T
-
nedumeritu
Hai sa o luam pe rand.
Surpriza nu este prea mare.
Ni se vor aduce arme de autoaparare din Est, totusi.
google translate zice:
WASP = OCA, pe romaneste "osa"
wikipedia zice:
The PB-4 "Osa" ("Оса", rus. "Wasp") is a family of Russian non-lethal pistols that can be also used as flare launcher or flashbang gun. The pistol is designed and manufactured by state owned organizations Federal center for research and manufacturing and The Institute for science and research in the applied chemistry. The last one is one of the most important military contractors in Russia, first developer of the gun.
Ca sa mai facem un pas, citim detalii pe:
OSA, alias WASP
Asta daca am crede ca Wasp-ul in cauza vine de la "mama lui".
Daca nu, poate vine via Cehia unde duce si acel link de mai sus.
Oricum, in ciuda puterii deosebite, 85J, faptul ca dispui doar de 4 incarcaturi ar fi un inconvenient major in certe situatii.
Nici forma lui nu pledeaza pentru a fi purtat de o domnisoara.
De studiat. Poate pe acelasi canal se vor aduce si alte modele de la acelasi "institut stiintific de cercetare".
Oricum, cam toate ce vin de acolo sufera de un shortage bifid: capacitatea incarcatorului dar si de "mari dureri"
la munitie "mai tare" chiar produsa tot la ei, la Texkrim.
Intrebarea care ne va framanta saptamanile ce vin:
- este aceasta postare de mai sus o ridicare a unui colt al cortinei de mister ce invaluie viitoarea politica de importuri
in domeniul neletale al ARROW?
Surpriza nu este prea mare.
Ni se vor aduce arme de autoaparare din Est, totusi.
google translate zice:
WASP = OCA, pe romaneste "osa"
wikipedia zice:
The PB-4 "Osa" ("Оса", rus. "Wasp") is a family of Russian non-lethal pistols that can be also used as flare launcher or flashbang gun. The pistol is designed and manufactured by state owned organizations Federal center for research and manufacturing and The Institute for science and research in the applied chemistry. The last one is one of the most important military contractors in Russia, first developer of the gun.
Ca sa mai facem un pas, citim detalii pe:
OSA, alias WASP
Asta daca am crede ca Wasp-ul in cauza vine de la "mama lui".
Daca nu, poate vine via Cehia unde duce si acel link de mai sus.
Oricum, in ciuda puterii deosebite, 85J, faptul ca dispui doar de 4 incarcaturi ar fi un inconvenient major in certe situatii.
Nici forma lui nu pledeaza pentru a fi purtat de o domnisoara.
De studiat. Poate pe acelasi canal se vor aduce si alte modele de la acelasi "institut stiintific de cercetare".
Oricum, cam toate ce vin de acolo sufera de un shortage bifid: capacitatea incarcatorului dar si de "mari dureri"
la munitie "mai tare" chiar produsa tot la ei, la Texkrim.
Intrebarea care ne va framanta saptamanile ce vin:
- este aceasta postare de mai sus o ridicare a unui colt al cortinei de mister ce invaluie viitoarea politica de importuri
in domeniul neletale al ARROW?
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
loredana_suzeanu
Intrebarea retorica, vizibil "colorata", imi aduce aminte de o fotografie: o maimuta ce ridica fusta unei tipe, uimindu-se de ceea ce vede sub aceasta. Care-i maimuta si care-i tipa (in cazul de fata) nu stiu sa spun, insa, ceea ce doresc este ca, in poseta mea, sa se "alinte" (precum o pisicuta) o arma, nici mai mare, nici mai mica, nici mai groasa dar nici mai slaba decat una pe masura unei fete ce doreste sa se simta (mai) in siguranta.
Aceeasi Lore
Aceeasi Lore
RECORD Md.15 Cal. 10X22T
Buna ziua.
Sincer nu stiu de vre-o "maimuta" sau "cortina de mister" care sa dicteze politica de importuri Arrow. Pur si simplu m-am abtinut sa fac afirmatii doar pe baza unor contacte preliminare si care majoritatea nu s-au concretizat. Nu da bine in nici-un fel. De fapt acum nu fac decat sa repet ce am mai spus prin decembrie, apoi am repetat in ianuarie. Daca trebuie in fiecare luna sa fac aceasta afirmatie, mai bine o scriu cu litere marite pe prima pagina a site-ului . Sper sa ma intelegeti si comentarii ca cele de mai sus sa fie cat mai rare.
Cu respect.
Sincer nu stiu de vre-o "maimuta" sau "cortina de mister" care sa dicteze politica de importuri Arrow. Pur si simplu m-am abtinut sa fac afirmatii doar pe baza unor contacte preliminare si care majoritatea nu s-au concretizat. Nu da bine in nici-un fel. De fapt acum nu fac decat sa repet ce am mai spus prin decembrie, apoi am repetat in ianuarie. Daca trebuie in fiecare luna sa fac aceasta afirmatie, mai bine o scriu cu litere marite pe prima pagina a site-ului . Sper sa ma intelegeti si comentarii ca cele de mai sus sa fie cat mai rare.
Cu respect.
Să înţeleg că acest Wasp nu se încadrează în descriere? http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 68&start=0loredana_suzeanu wrote: ceea ce doresc este ca, in poseta mea, sa se "alinte" (precum o pisicuta) o arma, nici mai mare, nici mai mica, nici mai groasa dar nici mai slaba decat una pe masura unei fete ce doreste sa se simta (mai) in siguranta.
Aceeasi Lore
El este în magazine la Arrow dar nu e încă pe site. Eu cred, vorba celor care dau anunţuri la ziar, că "merită văzut".
Stimă
-
catalin_suzeanu
Buna ziua,radu.b wrote:Buna ziua.
Cu respect.
Sper ca cele scrise de fata mea (majora de altfel si direct raspunzatoare pentru faptele sale) nu au adus vreo ofensa firmei ARROW.
Referitor la WASP, nici eu si nici fata mea nu am avut timp sa ajungem la unul din magazinele ARROW.
Cu stima,
Catalin Suzeanu
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Buna seara.catalin_suzeanu wrote:Buna ziua,radu.b wrote:Buna ziua.
Cu respect.
Sper ca cele scrise de fata mea (majora de altfel si direct raspunzatoare pentru faptele sale) nu au adus vreo ofensa firmei ARROW.
Referitor la WASP, nici eu si nici fata mea nu am avut timp sa ajungem la unul din magazinele ARROW.
Cu stima,
Catalin Suzeanu
Nu a fost nimeni ofensat. Stim de gluma si rezistam suficient de bine la orice remarca mai mult sau mai putin acida. Lipsa explicatiilor despre armamentul neletal am mai argumentat-o de cateva ori intr-un interval destul de scurt de timp. Arma exista nu am apucat sa o postez pe site dar apare cat de curand.
Cu respect.
un pret ...
* scuze - chiar nu mai reusesc sa citesc tot ce se posteaza
* scuze - chiar nu mai reusesc sa citesc tot ce se posteaza
Last edited by emy on Thu Feb 18, 2010 8:00 pm, edited 1 time in total.
La poseta !

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro