baikal mp 341

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
eugend

baikal mp 341

Post by eugend »

buna ziua,
sunt nou pe aici dar am citit mai toate subiectele dezbatute in ultima perioada despre arme ac si autoaparare.in curand voi obtine autorizatia pt. a procura un pistol cu gloante de cauciuc .(am deja a arma ac si un pistol cu gaz),intrebarea este de unde si cum pot procura o arma baikal mp 341 ca asta http://www.baikalinc.ru/ru/company/311.html si la ce pret ? oricum astept pana dupa 1 ian 2010. multumesc eventualilor binevoitori.
imircea

Re: baikal mp 341

Post by imircea »

Din Rusia...
Fort 17 R
Glock 19
eugend

Post by eugend »

imircea wrote:Din Rusia...
cred ca se poate aduce si la noi dar trebuie aflat cine poate. oricum, la impas cand scoti unul de ala spune ceva agresorului.
sassu

Post by sassu »

Efectul psihologic cred ca este de invidiat , in schimb ca putere nu poate depasi 50 jouli ( am impresia ca atat e limita legala in Rusia) si atunci e mai puternic batranul PG ...
eugend

Post by eugend »

sassu wrote:Efectul psihologic cred ca este de invidiat , in schimb ca putere nu poate depasi 50 jouli ( am impresia ca atat e limita legala in Rusia) si atunci e mai puternic batranul PG ...
am vazut ca au cartuse si cu alice din cauciuc nu numai cu proiectil unic. important este cine aduce. un magazin sau un om.si nu cred ca sunt scumpe.
Post Reply