buna ziua,
sunt nou pe aici dar am citit mai toate subiectele dezbatute in ultima perioada despre arme ac si autoaparare.in curand voi obtine autorizatia pt. a procura un pistol cu gloante de cauciuc .(am deja a arma ac si un pistol cu gaz),intrebarea este de unde si cum pot procura o arma baikal mp 341 ca asta http://www.baikalinc.ru/ru/company/311.html si la ce pret ? oricum astept pana dupa 1 ian 2010. multumesc eventualilor binevoitori.
baikal mp 341
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: baikal mp 341
cred ca se poate aduce si la noi dar trebuie aflat cine poate. oricum, la impas cand scoti unul de ala spune ceva agresorului.imircea wrote:Din Rusia...
Efectul psihologic cred ca este de invidiat , in schimb ca putere nu poate depasi 50 jouli ( am impresia ca atat e limita legala in Rusia) si atunci e mai puternic batranul PG ...
am vazut ca au cartuse si cu alice din cauciuc nu numai cu proiectil unic. important este cine aduce. un magazin sau un om.si nu cred ca sunt scumpe.sassu wrote:Efectul psihologic cred ca este de invidiat , in schimb ca putere nu poate depasi 50 jouli ( am impresia ca atat e limita legala in Rusia) si atunci e mai puternic batranul PG ...