...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
HUNTING MAN
-
HUNTING MAN
Re: lulux//mosin75//andrei_rugina//tanaka ''EVITATIL''
.....
Last edited by lulux on Mon Jul 18, 2011 4:38 pm, edited 1 time in total.
..........
Last edited by lulux on Mon Jul 18, 2011 4:39 pm, edited 1 time in total.
-
HUNTING MAN
-
Dualjackal
Ce-mi place mie de astia care uita ce-au mintit luna trecuta. Ia uite ce ziceai aici ma teparule:lulux wrote:esti dus cu pluta.....la ce arme sa ma verifice,la cutitele de bucatarie?
Re: VAND Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
Postby lulux » Tue May 24, 2011 10:14 pm
problema este urmatoarea......nevasta :D
acu' pricipisi? tot zice sa o las mai usurel cu achizitiile,vreo 3 pistoale nici nu stie de ele,le tin pe dupa paturile armelor din rastel
.....
Last edited by lulux on Mon Jul 18, 2011 4:40 pm, edited 1 time in total.
Atentie mare la acest tepar , voi scrie si aici ce am scris pe alt forum : http://www.hunterclub.ro/forums/showthr ... te-conturi
Acest individ care sta in spatele acestor conturi se ocupa numai de inselaciuni online , pana acum am descoperit 3 oameni inselati de el si sunt convins ca suntem mult mai multi . Pana acum de la acesti 3 oameni a obtinut in total suma de 1850 lei !
In urma cercetarilor mele astea sunt datele obtinute despre el :
Il cheama :
Este membru A.N.C.A.
Conturi pe forumuri si siteuri de licitatii descoperite pana acum :
danstanciu75, iulian_paul, andrei_rugina, mosin75, vpi1975
Ar merita sa ne unim toti cei care au fost pacaliti de acest individ si sa ii facem o vizita lui si familiei lui , sa ne tina minta toata viata!
Care ati fost inselat de acest individ va rog imi trimiti un mesaj cu numele si adresa voastra , pana acum suntem 3 care am reusit sa descopar , cu cat mai multi cu atat mai bine . Vreau sa fac o plangere penala pentru inselaciune impotriva lui si sa trec toti oameni inselati de el.
Acest individ care sta in spatele acestor conturi se ocupa numai de inselaciuni online , pana acum am descoperit 3 oameni inselati de el si sunt convins ca suntem mult mai multi . Pana acum de la acesti 3 oameni a obtinut in total suma de 1850 lei !
In urma cercetarilor mele astea sunt datele obtinute despre el :
Il cheama :
Este membru A.N.C.A.
Conturi pe forumuri si siteuri de licitatii descoperite pana acum :
danstanciu75, iulian_paul, andrei_rugina, mosin75, vpi1975
Ar merita sa ne unim toti cei care au fost pacaliti de acest individ si sa ii facem o vizita lui si familiei lui , sa ne tina minta toata viata!
Care ati fost inselat de acest individ va rog imi trimiti un mesaj cu numele si adresa voastra , pana acum suntem 3 care am reusit sa descopar , cu cat mai multi cu atat mai bine . Vreau sa fac o plangere penala pentru inselaciune impotriva lui si sa trec toti oameni inselati de el.
Si inca ceva pentru acest individ , nu voi dormi linistit pana nu il fac sa regrete amarnic taote tzepele ce le-a tras . Intr-un fel sau altu va plati , chiar daca el e foarte sigur pe el , de data asta nu si-a ales bine omu.
....
Last edited by lulux on Mon Jul 18, 2011 4:41 pm, edited 1 time in total.
eu voi depune plangerea , daca datele mele sunt incorecte voi suporta consecintele , ti-am mai explicat ca am simtu raspunderii pt ceea ce fac si nu ma voi lasa pana nu voi recupera banii !!!!!!
.....
Last edited by lulux on Mon Jul 18, 2011 4:42 pm, edited 1 time in total.
imi pare rau pentru tine , dar datele sunt obtinute legal , unele trimise chiar de tine si scrise cu mana ta , am deja destule dovezi , mai astept sa gasesc mai multi oameni inselati de tine sa depunem plangerea impreuna , daca nu sunt suficienti si cei 3 care suntem pana acum ! Ti-am oferit ocazia sa rezolvi problema pe cale amiabila , dar tu in schimb mi-ai trimis un sms cu amenintari . Cu asta am incheiat postarile pe acest forum , dupa solutionarea plangerii mele voi posta rezultatul pana atunci am incheiat, nu imi sta in caracter sa amenint , cine ma cunoaste stie ca nu ma las cu una cu doua !
Pe aceasta cale as vrea sa rog administratorii acestui forum sa NU stearga datele scrise , sa vada toata lumea sa nu mai fie inselati si alti oameni . Iar daca vre-unul din administratori are vre-un dubiu asupra legalitatii celor scrise ii ofer la orice ora sursele (care sunt de natura publica , putand fi vazute de oricine) cu indicatii exacte.
Buna ziua.
Va rog sa incetati aceasta discutie.
Moralitatea si credibilitatea unui membru al acestui forum nu o putem noi arbitra, nici sustine si nici a o combate in vre-un fel atata vreme cat persoana in cauza isi pastreaza anonimatul in spatele contului sau conturilor create.
A posta date cu caracter cofidential, cum sunt datele personale ale sale si ale familiei, nu a fost o alegere inspirata. Daca faptele sustinute de dumneavoastra totusi s-au produs, exista cai legale si cei pagubiti pot sa faca toate demersurile in acest sens(s-a mai intamplat un caz, tot de pe acest forum si situatia este spre rezolvare dupa cate stiu).
In al doilea rand, pentru @lulux: va rog sa va revizuiti atitudinea si modul de adresare fata de ceilalti user-i. O spun pentru ca nu este prima data cand citesc postari din partea dumneavoastra, deplasate. Daca aveti o parere personala este perfect normal sa o sustineti, dar in limitele decentei.
Va rog inca odata sa va opriti.
Cu respect.
Va rog sa incetati aceasta discutie.
Moralitatea si credibilitatea unui membru al acestui forum nu o putem noi arbitra, nici sustine si nici a o combate in vre-un fel atata vreme cat persoana in cauza isi pastreaza anonimatul in spatele contului sau conturilor create.
A posta date cu caracter cofidential, cum sunt datele personale ale sale si ale familiei, nu a fost o alegere inspirata. Daca faptele sustinute de dumneavoastra totusi s-au produs, exista cai legale si cei pagubiti pot sa faca toate demersurile in acest sens(s-a mai intamplat un caz, tot de pe acest forum si situatia este spre rezolvare dupa cate stiu).
In al doilea rand, pentru @lulux: va rog sa va revizuiti atitudinea si modul de adresare fata de ceilalti user-i. O spun pentru ca nu este prima data cand citesc postari din partea dumneavoastra, deplasate. Daca aveti o parere personala este perfect normal sa o sustineti, dar in limitele decentei.
Va rog inca odata sa va opriti.
Cu respect.