Import arma..!!

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
ionel

Import arma..!!

Post by ionel »

Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie acest msj.
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva...... Am fost de curand pana in Serbia...mai precis am trecut pe la vama de la Portile de fier (langa Dr. Tr. Severin)..acolo se permite trecerea numai cu C.I.....am fost la un magazin cu arme de vanatoare.....si am intrebat daca pot sa achizitionez o arma de acolo....si am primit raspunsul ca nu pot cumpara arma de la ei daca nu sunt din Serbia....!!!......din alte surse si mai precis de la un politist vamal ..am aflat ca se poate achizitiona arma din Serbia ...doar daca am un act de la politia din Romania (de la politia judetului de care apartin)...si cu acel act sa merg si la politia din Serbia ...si apoi sa merg la magazin sa cumpar arma....i-am prezentat aceasta varianta domnului de la magazin si mi-a spus ca nu se poate sa cumpar arma...deci pana la urma ...pot cumpara arma de la ei sau nu...!!??? ... astept opiniile dvs.....dar ceva concret va rog.....va multumesc...cu stima...
tevez

Re: Import arma..!!

Post by tevez »

Din Rep. Moldova se pot lua arme dar trebuie mers la al lor Minister de Interne. S-au adus de acolo de către
mai mulţi forumişti pistoale cu bile dar din ce ştiu e la fel şi pentru armele adevărate.
De la bulgari se pot lua neletale (ac-uri şi gaze) doar cu buletinul, dar la Arme Letale e cam la fel ca la fraţii
de peste Prut, adică autorizaţie de la M.I., deci drumuri la Sofia. Nu ştiu despre sârbi dar având în vedere
similitudinile cu Moldova cred că se pot lua arme de la ei tot cu autorizaţie de la poliţia lor...
Acciza s-a scos dar vamă se plăteşte la ea, pentru că Srbija nu este încă în U.E. Desigur, cu autorizaţia
de cumpărare de la noi, iar armurierul va pune ştampila
Văd aici pe cineva care spune că a cumpărat armă de la vecinii iugoslavi:
http://www.vinatorul.ro/public/forum/vi ... =73&t=3235
Mai multe detalii pe forumul vinatorul.ro, e mai "animat" decât secţiunea de vânătoare de aici, unde se
discuta cel mai mult despre arme şi preţuri. :D
Spor la cumpărături!
ionel

Re: Import arma..!!

Post by ionel »

multumesc frumos....sanatate...!!!
Post Reply