probleme baikal mp153

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dragosei

probleme baikal mp153

Post by dragosei »

de curand am cumparat de la d-voastra mp153 si am mers in poligon sa o testez.am folosit proiectile unice pe socul de 1/2 si1/4 si am observat ca la 40m bate mai sus cu 25cm fata de punctul ochit .aceasta constatare am facut-o trei colegi ,toti trei tragand la fel.cum as putea remedia aceasta deficienta? Am tras cu o alta arma de acelasi fel si batea perfect punct ochit punct lovit.Deci nu-i problema la mine.aceste arme nu sunt testate de producator :?: sau vin la norma care o merge bine care nu iar bine.Mi-am dorit-o foarte mult iar acum imi pare rau ca nu o pot folosi cum trebuie!
radu.b

Re: probleme baikal mp153

Post by radu.b »

dragosei wrote:de curand am cumparat de la d-voastra mp153 si am mers in poligon sa o testez.am folosit proiectile unice pe socul de 1/2 si1/4 si am observat ca la 40m bate mai sus cu 25cm fata de punctul ochit .aceasta constatare am facut-o trei colegi ,toti trei tragand la fel.cum as putea remedia aceasta deficienta? Am tras cu o alta arma de acelasi fel si batea perfect punct ochit punct lovit.Deci nu-i problema la mine.aceste arme nu sunt testate de producator :?: sau vin la norma care o merge bine care nu iar bine.Mi-am dorit-o foarte mult iar acum imi pare rau ca nu o pot folosi cum trebuie!
Buna ziua.
Armele cu teava lisa in principiu nu au aceeasi precizie ca o carabina, o mare influenta avand-o munitia si nu in ultimul rand chiar faptul ca este o arma noua. Totusi ca sa fie toata lumea impacata trimiteti-o sa o vada si armurierul nostru si sa se pronunte el despre problemele tehnice pe care le are.
Cu respect.
Post Reply