Probleme la un ij 43 EM

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cristian dinca

Probleme la un ij 43 EM

Post by cristian dinca »

Buna ziua,am un ij 43 em,pe care l-am cumparat nou din magazin acum 13 ani.Am ajuns la magazin in momentul in care vanzatorul tocmai inchidea si din acest motiv si pt faptul ca era singura arma de acest fel din magazin am cumparat-o.Au trecut de atunci multe sezoane peste arma care se prezinta si acum foarte bine cu un singur inconvenient: nu mai functioneaza foarte bine ejectoarele.Am citit pe diferite forumuri cum ca alte arme de acest fel arunca destul de departe cartusele trase.A mea din pacate nu face acest lucru.Ejectorul de la teava dreapta arunca cartusul tras foarte putin si nu de fiecare data.
Ce credeti ca ar putea avea?
Stiu ca o vizita la armurier este inevitabila,mai ales ca trebuie sa-mi schimb si pana care s-a crapat-defapt era crapata de cand am luat-o dar acum crapatura s-a accentuat si nu vreau sa am vreo surpriza in plin sezon asa ca o sa ma duc cat mai curand cu ea la doctor.
Mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Soimul Maltez

Re: Probleme la un ij 43 EM

Post by Soimul Maltez »

La armurier, acum in extrasezon.
Cred ca e o treaba simpla pentru un meserias ca nea Grigore (0722.451648). Numai timp sa aiba!
focu' si cartusu'
cristian dinca

Re: Probleme la un ij 43 EM

Post by cristian dinca »

Soimul Maltez wrote:La armurier, acum in extrasezon.
Cred ca e o treaba simpla pentru un meserias ca nea Grigore (0722.451648). Numai timp sa aiba!
Merci!
Am vorbit deja cu el.
Mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Post Reply